savio1 23.10.03, 16:43 Ponieważ na Śląsku coraz mniej godnych przeciwników zaatakujmy resztę kraju. Czas na Ostrów Wielkopolski. Jesteśmy na 34 miejscu w Polsce (nie licząc miast wojewódzkich). Ruszajmy do pierwszej trzydziestki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: No no no... Re: Dalej z ofensywą IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.10.03, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqua Re: Dalej z ofensywą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 16:42 bebokk napisał: > Ważne, że Sosnowiec wzięty bebokk, zajmujesz strony mojej młodści? Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk Cieszyn-Sosnowiec 28.10.03, 20:30 Sosnowiec został wzięty ilością postów. Ale Cieszyniacy nic do Sosnowca nie mają. Łączy nas obrona przed inwazją slezano-arnoldo-silesiusów i fakt, że większosć ludzi z głębi Polski nie zauważa, że Cieszyn i Sosnowiec nic wspólnego z tymi typami nie ma, że ich ani trochę nie popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Cieszyn-Sosnowiec 28.10.03, 22:01 Obsesja bebloka osiąga juz rozmiary Empire State Building. Kolejne rekordy czekają na pobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Cieszyn-Sosnowiec 29.10.03, 09:04 bebokk napisał: > Sosnowiec został wzięty ilością postów. > > Ale Cieszyniacy nic do Sosnowca nie mają. > Łączy nas obrona przed inwazją slezano-arnoldo-silesiusów > i fakt, > że większosć ludzi z głębi Polski > nie zauważa, że Cieszyn i Sosnowiec nic wspólnego z tymi typami nie ma, > że ich ani trochę nie popiera. Dzięki tobie wszedłem na cieszyńską stronę i teraz wiem, że można jednak normalnie podyskutować, nawet o błachych rzeczach, bez nienawiści. Uważam również, że Katowice w większości nie mają z nimi nic wspólnego, ci normalni katowiczanie zostali ze swojego forum wyparci. Odpowiedz Link Zgłoś
savio1 Pierwsza trzydziestka coraz bliżej 28.10.03, 09:23 Wyprzedzamy Puławy (bo Rudę będzie trudniej) i jesteśmy w pierwszej trzydziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Pierwsza trzydziestka coraz bliżej 28.10.03, 10:50 Sie zrobi... :D Odpowiedz Link Zgłoś