24.11.03, 12:17
Wszelkie apele, prośby, błagania do Arnolda i Slezana są bez sensu.
Im chodzi wyłącznie o jak największy burdel.
Jedynym celem w czasie dyskusji jest dla nich sprowokowanie do pyskówek,
wtedy dostają orgazmu.
Chcąc, nie chcąc, forumowicze dają się wciągnąć i mamy,to co mamy.
Fakt odrzucenia prośby bebokka o spokój na forum i kolejne pomyje mówią
wszystko.
Natomiast Albrecht to mitoman, powszechnie uważany na forum Bielsko za głupka
marzącego o Deutsche Stadt Bielitz.
I liczy, że w Cieszynie jego urojenia znajdą zwolenników.
O brunatnych typach takich jak Silesius szkoda gadać.

Obserwuj wątek
    • alex.stela Nie dokładaj do ognia... 24.11.03, 12:34
      ... to może sam zgaśnie.

Pozdrawiam.
      • tomek9991 Nie bądź naiwny 24.11.03, 16:46
        Dlaczego na forum Bielsko nie ma szamba ?
        Bo tam wszyscy ostro ich traktują !
        A wy jesteście za delikatni i ciągle wierzycie w to, że można Slezana i jego
        ludzi wychować.
        Wystarczyło, że bebokka wsparł monachium1, że stoik tez go poparł i już
        przepraszali.
        Ma tobie Slezan zrobić kupę na głowie, żebyś się obudził ?
        Nie wystarczy tobie to, jak oni traktują chamsko bebokka ?
        Boisz się ich ?
        Przecież oni chca opanować to forum na stałe i pokazać, ze Cieszyniacy murem
        stoją za RAŚ, a każdy, który ich będzie krytykował, będzie okrutnie niszczony.

Mała ilustracja : dyskusja na forum Katowice, pisze Aldon :
        "Rozumiem, że obywatele polscy, którzy zostali zabici podczas wojny przez
        Niemców albo stracili zdrowie tez dostana odszkodowania a jeśli nie oni to ich
        rodziny. Nie mozna tez zapominac o reparacjach wojennych, których Niemcy nigdy
        nie zapłaciły. Niemcy powinny tez zapłacić za 40 lat komunizmu który
        zafundowali nam wspólnie ze swoimi przyjaciółmi Rosjanami. Jeżeli Niemcy
        ureguluja te kwestie jestem jak najbardziej za wypłata odszkodowań za majątki
        pozostawione na Ziemiach Odzyskanych. Co wy na to Slezan i Oppeln zgadzacie
        się?"
        Nie napisał ani jednego brzydkiego słowa, ani jednego epitetu, skrytykował
        poglądy Slezana popierającego wypędzonych od Eriki Steinbach.

A oto odpowiedź Slezana :
        Po pierwsze - mylisz Rosjan z Sowietami. W przypadku ograniczonego nacjonalisty
        taka pomyłka jest jednak logiczna. Po drugie - żyjesz w kraju, który jest pod
        każdym względem kontynuacją komunistycznego państwa (podczas gdy RFN nie jest
        kontyuacją III Rzeszy), więc uważałbym z żądaniami. Po trzecie - indywidualne
        roszczenia osób pozbawionych majątków nijak się mają do domniemanych i
        faktycznych win państwa niemieckiego. Po czwarte wreszcie - dla wasnego dobra
        nie zabieraj głosu w dyskusji, która przerasta Twoje skromne możliwości
        intelektualne. Z przyjemnością zaprosimy Cię, kiedy będzie mowa o żywych
        skamielinach - ten temat znasz z autopsji.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=9221667&a=9262286

• slezan Re: Szambo 24.11.03, 17:03
      No to spróbuj szczęścia - potraktuj mnie "ostro":-) Aldon to Twój drugi nick?
      Pasowałoby.
    • alex.stela Re: Szambo 24.11.03, 17:09
      No to atakuj dalej. Mnie na kłótnie i spory szkoda czasu...

Ale wydaje mi się, że na forum cieszyńskim bywa tak mało ludzi, że jakikolwiek opór nie ma tu sensu. Im bardziej się bronisz i wywlekasz brudy z innych forów, tym bardziej ich rozsierdzasz i skłaniasz do tego, żeby jednak stąd się nie wynieść. Oni się po prostu dobrze bawią naszym kosztem.

Jeśli kiedyś nawoływałeś do tego, żeby z nimi nie dyskutować (w czym Cię zresztą wszyscy poparli, ze mną na czele), to trzeba było nie dyskutować. A wyszło tak - my ogłosiliśmy bojkot i się w ogóle nie odzywaliśmy, a Ty dalej walczyłeś. No to się im spodobało i dalej tu siedzą!

Zrobiliście sobie z forum Cieszyn pole do kontynuowania osobistych potyczek z innych forów (tam dokładnie można prześledzić historię Waszych konfliktów). Każdy ma prawo głosić swoje poglądy, choćby najbardziej idiotyczne, bo żyjemy w demokratycznym (ponoć) kraju, ale czemu akurat na Bogu ducha winnym forum? Slezan i jego koledzy dobrze już wiedzą, że nikt ich tu nie popiera i nie poprze. Oni tu siedzą ze względu np. na Ciebie. Czekają tylko, aż coś napiszesz i od razu fajna impreza! Czasami odnoszę wrażenie, że slezan w ogóle nie rusza się od komputera!

Ja z wielkim niepokojem obserwuję waszą wirtualną walkę. Odstrasza potencjalnych gości na tym forum i zniechęca stałych bywalców. Ile wypowiedzi spośród 1000 ostatnich pochodzi od Cieszyniaków? Obawiam się, że nawet nie 25%...

Jeśli chcesz dokładać slezanowi i spółce - Twoja sprawa. Ale rób to gdzie indziej i regularnie - wtedy nie będą mieli czasu, żeby włazić na forum Cieszyn! :D

Pozdrawiam Cię serdecznie. Jeśli byłem trochę za ostry wobec Ciebie, to sorry, ale zaczyna mnie to wszystko porządnie wk...iać!

Na ra!
      • arnold7 Re: Szambo 24.11.03, 17:12
        alex.stela napisał:

> No to atakuj dalej. Mnie na kłótnie i spory szkoda czasu...
        >
        > Ale wydaje mi się, że na forum cieszyńskim bywa tak mało ludzi, że
        jakikolwiek
        > opór nie ma tu sensu. Im bardziej się bronisz i wywlekasz brudy z innych
        forów,
        > tym bardziej ich rozsierdzasz i skłaniasz do tego, żeby jednak stąd się nie
        wy
        > nieść. Oni się po prostu dobrze bawią naszym kosztem.
        >
        > Jeśli kiedyś nawoływałeś do tego, żeby z nimi nie dyskutować (w czym Cię
        zreszt
        > ą wszyscy poparli, ze mną na czele), to trzeba było nie dyskutować. A wyszło
        ta
        > k - my ogłosiliśmy bojkot i się w ogóle nie odzywaliśmy, a Ty dalej
        walczyłeś.
        > No to się im spodobało i dalej tu siedzą!
        >
        > Zrobiliście sobie z forum Cieszyn pole do kontynuowania osobistych potyczek z
        i
        > nnych forów (tam dokładnie można prześledzić historię Waszych konfliktów).
        Każd
        > y ma prawo głosić swoje poglądy, choćby najbardziej idiotyczne, bo żyjemy w
        dem
        > okratycznym (ponoć) kraju, ale czemu akurat na Bogu ducha winnym forum?
        Slezan
        > i jego koledzy dobrze już wiedzą, że nikt ich tu nie popiera i nie poprze.
        Oni
        > tu siedzą ze względu np. na Ciebie. Czekają tylko, aż coś napiszesz i od razu
        f
        > ajna impreza! Czasami odnoszę wrażenie, że slezan w ogóle nie rusza się od
        komp
        > utera!
        >
        > Ja z wielkim niepokojem obserwuję waszą wirtualną walkę. Odstrasza
        potencjalnyc
        > h gości na tym forum i zniechęca stałych bywalców. Ile wypowiedzi spośród
        1000
        > ostatnich pochodzi od Cieszyniaków? Obawiam się, że nawet nie 25%...
        >
        > Jeśli chcesz dokładać slezanowi i spółce - Twoja sprawa. Ale rób to gdzie
        indzi
        > ej i regularnie - wtedy nie będą mieli czasu, żeby włazić na forum Cieszyn! :D
        >
        > Pozdrawiam Cię serdecznie. Jeśli byłem trochę za ostry wobec Ciebie, to
        sorry,
        > ale zaczyna mnie to wszystko porządnie wk...iać!
        >
        > Na ra!

Wreszcie zaczynasz dostrzegac problem.

Pyrsk!
        • slezan Re: Szambo 24.11.03, 17:21
          A ja tui tak będę zaglądał:-). I to z niekłamaną przyjemnością. Bez względu na
          to, czy będą tematy RAŚowe, czy nie. Faktem jednak jest, że pojawiliśmy się tu,
          bo panowie bebokk i tomeczek regularnie pozwalali sobie na wycieczki pod naszym
          adresem. Ja osobiście rzeczywiście dobrze bawię się kosztem tej dwójki. Wobec
          pozostałych forumowiczów mógłbym mieć nawet moralnego kaca, gyby nie to, że
          wobec bebokka stosowali inną miarę niż wobec nas i w dodatku do teraz nie widzą
          w tym niczego złego.
          • albrecht1 Re: Szambo 24.11.03, 19:54
            slezan napisał:

> A ja tu i tak będę zaglądał:-). I to z niekłamaną przyjemnością. Bez względu
            na
            > to, czy będą tematy RAŚowe, czy nie.

Nie tylko Ty. Ja rownież i to dokładnie z tych samych powodów.
      • tomek9991 Re: Szambo 24.11.03, 17:32
        To fajnie, że bawisz się w nieomylnego sędziego.
        Najłatwiej być zwykłym tchórzem
        udającym moralistę.

• arnotd7 Re: Szambo 24.11.03, 17:36
          Teraz zaczniecie sobie skakac do oczu ? Moj przyjaciel Slezan bedzie mial niezly
          ubaw, bo ja juz mam.
          • tomek9991 Re: Szambo 24.11.03, 17:40
            Skakać do oczu ?
            Alex ma takiego stracha, że aż strach.
            • slezan Re: Szambo 24.11.03, 17:58
              Zachował zdrowy rozsądek - w przeciwieństwie do Ciebie.
        • alex.stela Re: Szambo 25.11.03, 08:35
          Nikt nie jest nieomylnym sędzią. Ja sędzią nie jestem w ogóle. Ja chcę tylko porządku na tym forum i zwrócę uwagę każdemu, kto ten porządek burzy. Slezanowi, Albrechtowi i Arnoldowi uwagę zwracałem nie raz. Teraz zwróciłem Tobie. Ale takiej reakcji się po Tobie nie spodziewałem. Trochę mi przykro, tomku, że nie zrozumiałeś moich intencji. Naprawdę.
          • slezan Re: Szambo 25.11.03, 08:43
            Wcale się nie cieszę - wbrew oczekiwaniom Arnodta.
        • alex.stela Re: Szambo 25.11.03, 08:36
          A moralistami to jesteście Wy wszyscy. Tylko każdy podle swoich wartości.

Co do tchórzostwa - nie będę się wypowiadał.
    • albrecht1 Re: Szambo 24.11.03, 19:52
      tomek9991 napisał:

> Natomiast Albrecht to mitoman, powszechnie uważany na forum Bielsko za głupka
      > marzącego o Deutsche Stadt Bielitz.
      > I liczy, że w Cieszynie jego urojenia znajdą zwolenników.
      > O brunatnych typach takich jak Silesius szkoda gadać.

No, toś pan dołożył do pieca. Gratuluję.
      Deutsche Stadt Bielitz, no, no. Robisz mi lepszą reklame niz mógłbym
      przypuszczać. Z jednym się zgodzę. Szkoda z waścią gadać :-)))).
    • alex.stela Jak nie jeden, to drugi! 25.11.03, 12:43
      O peterpaulu mówię.

Przestańcie robić sobie jaja, bo to zaczyna być nudne.
      • peterpaul Re: Jak nie jeden, to drugi! 25.11.03, 12:47
        Ja tylko dalem kilka artykulow o Slasku Cieszynskim.
        Nikogo nie obrazam.
        • alex.stela Re: Jak nie jeden, to drugi! 25.11.03, 12:56
          A czy swoiste "obnażenie" moich PRAWDZIWYCH poglądów to nie wycieczka osobista? He?

Wypraszam sobie podobne insynuacje!
          • peterpaul Re: Jak nie jeden, to drugi! 25.11.03, 13:04
            To byl cytat.
            Moim zdaniem wyraznie poparles autonomie.
            Jezeli sie myle, to przepraszam.
            • alex.stela Re: Jak nie jeden, to drugi! 25.11.03, 13:09
              Mylisz się i to bardzo.

Tam zwróciłem tylko autorom strony uwagę, że nie uwzględnili Śląska Cieszyńskiego na swojej mapce. To wszystko. Widzę, że i tak nie uwzględnili mojej prośby. I dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka