inthedark22 23.09.12, 00:05 Jestem młodą bardzo samotną mamą i szukam samotnego tatusia w celu stworzenia kochającej się rodziny. Jestem z lubelskiego ale może być to tata z innego województwa gotowy zmienić miejsce zamieszkania. Agatkakcr@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatta-janusz Re: szukam samotnego taty 23.09.12, 01:46 Ja bym mugł zmienić miejsce mieszkania , ale niefiem czy jestes dobra kobieta , czy potrafisz pracofać , zarabiać , gotować , spszontać i opiekować siem dzieckiem moim , no i czy ty umiesz dobrze siem seksofać . Jesli tak , to ja chentnie pszyjade i bende z tobom mieszkać . Posdrafiam ciebie i frzystkich normalnyh . Odpowiedz Link
saraoskar Rikke ty durna suko! 24.09.12, 18:26 To ty jeszcze zyjesz?Ale wlasciwie to po co? Odpowiedz Link
kropka2013 Re: szukam samotnego taty 31.01.13, 21:23 hehe. naucz sie pisac. Wiekszego idioty nie widziałam. Jestes typowym frajerem którego kobiety opisuja tu na forach. Własnie jestes najlepszym przykladem Odpowiedz Link
majdanek3 Re: szukam samotnego taty 27.09.12, 08:33 witam jestem Marcin również pochodzę z lubelskiego jeśli nadal jestes samotna i chcesz założyc prawdziwą i trwała rodzinę odezwij sie ja również tego chce i mam nadzieję ze nam to się uda czekam pa 722337003 Odpowiedz Link
tata-janusz Cześć 01.10.12, 12:33 Witam Cię , widzę że to coś co się zwie rika 148 jeszcze nadal dycha , nie zwracaj uwagi , co i rusz tworzy podobny profil do mojego . To coś to wielkie nieszczęście , pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego. tata-janusz z warszawy Odpowiedz Link
maciej383 Re: szukam samotnego taty 30.01.13, 19:24 witaj mam 38 lat sam wyhowuje 3letniego synka i hce załorzyc rodzine jak sie zdecydujesz to zadzwon prosze muj numer telef. 504678367 pozdrawiam wasmocno maciej z Tczewa Odpowiedz Link