Dodaj do ulubionych

szukam samotnego taty

23.09.12, 00:05
Jestem młodą bardzo samotną mamą i szukam samotnego tatusia w celu stworzenia kochającej się rodziny. Jestem z lubelskiego ale może być to tata z innego województwa gotowy zmienić miejsce zamieszkania. Agatkakcr@wp.pl
Obserwuj wątek
    • tatta-janusz Re: szukam samotnego taty 23.09.12, 01:46
      Ja bym mugł zmienić miejsce mieszkania , ale niefiem czy jestes dobra kobieta , czy potrafisz pracofać , zarabiać , gotować , spszontać i opiekować siem dzieckiem moim , no i czy ty umiesz dobrze siem seksofać .
      Jesli tak , to ja chentnie pszyjade i bende z tobom mieszkać .
      Posdrafiam ciebie i frzystkich normalnyh .
      • saraoskar Rikke ty durna suko! 24.09.12, 18:26
        To ty jeszcze zyjesz?Ale wlasciwie to po co?
      • kropka2013 Re: szukam samotnego taty 31.01.13, 21:23
        hehe. naucz sie pisac. Wiekszego idioty nie widziałam. Jestes typowym frajerem którego kobiety opisuja tu na forach. Własnie jestes najlepszym przykladem
    • majdanek3 Re: szukam samotnego taty 27.09.12, 08:33
      witam jestem Marcin również pochodzę z lubelskiego jeśli nadal jestes samotna i chcesz założyc prawdziwą i trwała rodzinę odezwij sie ja również tego chce i mam nadzieję ze nam to się uda czekam pa 722337003
    • tata-janusz Cześć 01.10.12, 12:33
      Witam Cię , widzę że to coś co się zwie rika 148 jeszcze nadal dycha , nie zwracaj uwagi , co i rusz tworzy podobny profil do mojego . To coś to wielkie nieszczęście , pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego.

tata-janusz z warszawy
    • maciej383 Re: szukam samotnego taty 30.01.13, 19:24
      witaj mam 38 lat sam wyhowuje 3letniego synka i hce załorzyc rodzine jak sie zdecydujesz to zadzwon prosze muj numer telef. 504678367 pozdrawiam wasmocno maciej z Tczewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka