Dodaj do ulubionych

potrzebuje pomocy błagam

29.11.14, 15:42
Jestem matką dwojki cudownych corek chce odejsc od partnera tyrana ... Nie mam nawet gdzie zameszkac a dłuzej tak nie wytrzymam potrzebuje chociaz ciepłej rozmowy bo nawet nie wiem od czego zacząc czuje ze mnie to wszystko przerasta...Błagam pomóżcie
Obserwuj wątek
    • 180ania Re: potrzebuje pomocy błagam 25.01.15, 20:23
      witam mamy taką samą sytuacje również mam dwie córki chcę odejść od męża ale niemam dokąd to wkońcu dwoje dzieci jest
    • 180ania Re: potrzebuje pomocy błagam 25.01.15, 20:30
      Witam ja mam taką samą sytuację również mam dwie córki i ten sam problem chcę odejść od męża i niemam dokąd mam dosć już jego i całej sytuacji niewiem co robić czy odchodzac dam radę z dwojgiem dzieci mam 34 lata nie chcę marnować życia z bestią za długo to wszystko znoszę nie jesteś sama ANIA
    • 180ania Re: potrzebuje pomocy błagam 25.01.15, 20:42
      Podam ci mój numer napisz sms lub puść dzwonka a ja zadzwonię i będziemy mogły sobie porozmawiać pozdrawiam i głowa do góry bo tylko dzieci cierpią nasze niestety 790292447
    • samotnerodzicielstwozastepcze3 Re: potrzebuje pomocy błagam 15.02.15, 01:15
      16 lat temu podjęłam podobną decyzję i odeszłam z dwójką dzieci. Nie żałuję. Chętnie podpowiem, gdzie może Pani zwrócić się o pomoc jeśli poda Pani miejscowość zamieszkania. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka