Gość: pierre IP: *.tychy.msk.pl 24.05.05, 14:06 o tej porze juz byly wyniki z wsyztskich matur z poz. podstawowego!! co jest? proszeeee, blagam niech ktos w koncu sie zlituje nad frnacuzami!! redakcjo ! rozwiążcie to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brat Pierre'a Re: co z odpowiedziami z francuskiego?do roboty l IP: *.welnowiec.net 24.05.05, 14:19 No gdzie sa te nieszczesne odp z francuskiego??!!!! Dajcie znac jesli znajdziecie je gdzies!!!! A jak wam poszlo teraz z francuskiego?? Mnie to nie za dobrze:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: co z odpowiedziami z francuskiego?do roboty l IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 24.05.05, 14:37 no wlasnie blagam o odpowiedzi!!! mi sie wcale nie podobal ten francuski!! ehh ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: co z odpowiedziami z francuskiego?do roboty l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:56 ja tez bym chciala odp. gdzie one sa???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolo Re: co z odpowiedziami z francuskiego?do roboty l IP: *.gwardii.osi.pl 24.05.05, 15:28 no dajcie odpowiedzi !! podstawa łatwa rozswzerzenie srednie :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia quant a moi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:34 moim zdaniem dosc latwa, mozna tylko zrzucic wine na swoje niedouczenie, choc sluchanie bylo troche psikusowate, a ostatnie dwa (w 3cim arkuszu) tez nie za proste.. no ale ale. jak bedzie tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garf Re: quant a moi.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 15:56 dla mnie tam matura byla trudna szczegolnie 2ga czesc Odpowiedz Link Zgłoś