yarecky01 15.12.05, 16:48 Kto jest zainteresowany tematem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta207 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 31.12.05, 17:09 Jestem zainteresowana tematem. Zależy mi na tym , by nauczyc tureckiego. Niestety z tego co wiem to w całym Wrocławiu nie uczą tureckiego. Jeżeli posiadasz jakieś informacje o tym gdzie można się uczyć tego języka to odpisz , bylabym wdzięczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 02.01.06, 12:51 Czesc Marta, skontaktuj sie ze mna przez mail yarecky01@yahoo.es Udzielam korepetycji we Wroclawiu, moze bedziesz zainteresowana? Pozdrawiam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;) jarek Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 04.01.06, 18:27 Marta, daj mi prosze jakis inny namiar mailowy, gdzy rozpisalem sie do Ciebie i dostalem zwrot!! :( Albo numer telefonu, albo inny adres mailowy nie "gazetowy" Pozdrawiam jarek Odpowiedz Link Zgłoś
marta207 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 08.01.06, 22:35 ok . to napisz na ten adres: dasziki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta207 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 31.01.06, 20:54 Przepraszam,że się nie oddzywałam. Właśnie się przeprowadziłam do Jeleniej Góry-tam sie ucze i pracuje. Jednak myśle że nie wszystko stracone , pewnie znajde jakiś dzień wolny by przyjechac do Wrocławia. Jeżeli tak będzie to odpowiednio wcześniej dam Ci znać żebyś mogł mi odpisać czy Ci pasuje. pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 20.02.06, 10:38 Czesc Marta, Serdecznie Ciebie pozdrawiam :) jak tylko bedziesz juz dostepna czasowo to czekam na wiesci juz mamy odwilz wiec zapewnie i wieksza ochota do nauki sie pojawi :) Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
marta207 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 20.03.06, 20:25 cześć , niedługo sie odezwe w sprawie lekcji , w kwietniu bede we Wrocławiu. pozdrawiam , przepraszam że tak długo nie pisałam. pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
yarecky01 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 24.04.06, 17:56 Hej Marta, jednak zapomnialas o mnie, nie odzywasz sie mimo, ze juz wspominalas o kwietniu niejednokrotnie, tak czy inaczej pozdrawiam jarek Odpowiedz Link Zgłoś
mandalina1 Re: Jezyk Turecki we Wroclawiu 15.03.06, 21:03 Witaj, mieszkam we Wrocławiu i jestem zainteresowana j.tureckim, tzn. korepetycjami. Chciałabym nauczyć się tego języka. Jeśli potrafisz mi pomóc to się odezwij: m_lena@poczta.onet.pl pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś