max.222 04.07.06, 18:08 Proszę o przetłumaczenie "DISARDA KAR YAGIYOR ICIME YAGMURLARE AGLAMA GUZIERIM BIRAZ DAHA DUR BELKI GELIR" Nie mam liter tureckich i na pewno jest to utrudnienie, ale jeżeli komuś uda się to przedłumaczyć to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaistanbul Re: Proszę o przetłumaczenie 04.07.06, 18:18 DIŞARDA KAR YAĞIYOR İÇİME YAĞMURLAR AĞLAMA GÜZELİM BİRAZ DAHA DUR BELKİ GELİR NA ZEWNATRZ(NA DWORZE)PADA SNİEG A WE MNİE DESZCZE NİE PLACZ SLİCZNOTKO TROCHE JESZCZE ZATRZYMAJ SİE(MOZNA TEZ TUTAJ PRZETLUMACZYC CZEKAJ) MOZE PRZYJDZİE Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Proszę o przetłumaczenie 05.07.06, 12:27 Czy ktos moze mi powiedziec jak brzmi "Czerwony Kapturek" po turecku?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiaistanbul Re: Proszę o przetłumaczenie 05.07.06, 12:43 czerwony kapturek=kırmızı başlıklı kız :) Odpowiedz Link Zgłoś
max.222 Re: Proszę o przetłumaczenie 05.07.06, 19:15 Bardzo dziękuję za przetłumaczenie:) Mam nadzieję, że kiedyś będę umiała na tyle język turecki, że będę tłumaczyła sobie sama. Ale póki co jeszcze raz dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 do basiaistambul 06.07.06, 21:09 jak sie mieszka w istambule bo mam zamiar pojechac:) Odpowiedz Link Zgłoś