silvos 08.09.06, 13:27 napiszcie proszę co myślicie o tej muzyce?i jakie są wasze ulubione piosenki.jestem ciekawa czy wszyscy na tym forum lubią tą muzykę.pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomaspawel Re: TURECKA MUZYKA 08.09.06, 15:14 świetna muzyka w tureckim wykonaniu to Sebnem Ferah! Absolutnie polecam! Uważam, że sprawdziłaby się w całej Europie. Dziewczyna ma świetny głos i do tego wygląda znakomicie. a z czegoś bardziej tureckiego w brzmieniu to zachęcam do posłuchania Candan Ercetin. Świetne połączenie tradycji z tym co świeże w muzyce. Walory artystki jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
papatya2 Re: TURECKA MUZYKA 08.09.06, 18:18 Sezen Aksu toz to klasyka sama w sobie!!! uwielbiam ja a co do innych to polecam Rafet El Roman tez ma dobre kawalki do dyskotek Serdar Ortac Gulsen Ajda Pekan i wielu wielu innych swietnie sie przy tym tanczy ..... Ja to wogole lubie wszystklo ...przylanczam sie rowniez do kolegi thomaspawel Sebnem Ferrah glosem powala...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: TURECKA MUZYKA 09.09.06, 18:34 Zgadzam sie, rowniez bardzo lubie sebnen ferah:) Nie kazdy jednak lubi ten typ muzyki, nie jest to typowo turecki styl. Odpowiedz Link Zgłoś
silvos Re: TURECKA MUZYKA 08.09.06, 20:50 dziękuję .ja też uwielbiam tą muzykę.pozdrawiam wszystkich cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
gone2chile Re: TURECKA MUZYKA 09.09.06, 02:37 Ja z kolei po obejrzeniu filmu "crossing the bridge: sounds of istanbul" fatiha akina stałam sie wielka fanką sciezki dźwiekowej w nim zawartej:) a zwłaszcza orient expressions, mercana dede i aynur dogan (spiewa przede wszystkim w jez. kurdyjskim). dzieki bogu film w październiku w polskich kinach!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
turkiyemylove Re: TURECKA MUZYKA 09.09.06, 17:16 Zakochałam się w tej muzyce. Jest bardzo melodyjna a tureckie rytmy same porywają ciało do tańca. Niestety co do wykonawców nie jestem zorientowana. Jeśli ktoś z państwa miałby chęć i możłiwość proszę o przesyłanie tureckich hitów na mój adres e-mail: ciekawa.swiata@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: TURECKA MUZYKA 09.09.06, 18:41 www.mp3paylasim.com/ znajdziecie tu troche tureckich kawalkow, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pe7er Re: TURECKA MUZYKA 11.09.06, 12:22 to jest moja ulubiona www.ayyildiz.org/onuncuyil.mp3 chociaz nie mam pojecia o czym Odpowiedz Link Zgłoś
turkiyemylove Re: TURECKA MUZYKA 16.09.06, 10:50 Ja bardzo lubię Hande Yener.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka01 Re: TURECKA MUZYKA 19.09.06, 19:04 Uwielbiam turecką muzyke,ten niepowtarzalny klimat i język, który kocham ale jeszcze raczej go nie rozumiem. Cóż muzyka jest swietna a słowa mi tlumacza moi wytrwali koledzy. Moje ulubione piosenki to: Tarkan-Dudu Duman-Seni Kendime Sakladim Manga-Bir kadin cizeceksin i Dursun Zaman Yalin-Keske Seksendort-Affet Ozkan Ugur-Olduramamdim ... i wiele, wiele innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś