Dodaj do ulubionych

BŁAGAM!!! Przetlumaczcie!

25.11.06, 13:28
Jestes bezdusznym czlowiekiem!!Nie masz uczuc! Nie wiem co teraz czuje do
ciebie czy to jest żal czy bardziej nienawisc! Chodzilo ci o to! Ty zawsze
dostajesz to co chcesz, wiec i tym razem dostaniesz! Mam juz dosc tej gry!
Jestes obludny! A ja sie brzydze klamstwami!! Tak jak teraz sie brzydze toba!
Zabrales wszystko co dla mnie cenne!! Poprostu okradles z moich marzen,
wszystko co dla mnie sie liczylo stracilo najmniejszy sens! Jak mogles!!! Jak
mogles zrujnowac mi zycie??!! Mam nadzieje ze Bog widzi co robisz i wyznaczy
ci za to Kare!! A ja do konca zycia bede oplakiwac moj los, gdzie ty bedziesz
sie bawil z panienakami korzystajac z radosci!!
I wyslij mi to o co cie prosze!! Tylko tyle chce i nic wiecej!

Bardzo bym chciala tam jescze poprzeklinac... na nego.. ale wiem ze
przetlumaczycie mi..
To ost post ktory prosze o prztlumaczenie, :( wiedz bardzo prosze by je
przetlumaczyc:(

Bardzo dziekuje.. daksaman:(
Obserwuj wątek
    • evamalgorzata Re: BŁAGAM!!! Przetlumaczcie! 25.11.06, 13:33
      Czesc daksaman...sorry, ze sie wtrace ale masz ostre teksty ;),ale z wlasnego
      doswiadczenia wiem, ze po turecku lepiej docieraja... mnie sie kiedys oberwalo
      na tym forum od bojany, ze moj tekst jest obrazliwy i nie powinno sie go
      tlumaczyc. teraz widze, ze on byl naprawde lagodny, prawda bojano? Pozdrawiam.
      • daksaman Re: BŁAGAM!!! Przetlumaczcie! 25.11.06, 13:41
        Byc moze jest obrazliwy... ale facet z ktorym bylam ponad 2 lata rowniez mnie
        obrazil... i zalezy mi na tym bo go przetlumaczyc... oczywiscie moge to napisac
        po angielsku do niego..ale bardziej do niego dojda slowa pisane w jego jezyku.
        Przecierz on nie bedzie wiedzial kto mi przetlumaczyl..A kobiety powinny sobie
        pomagac.. taka solidarnosc jajnikow... Bardzo mi zalezy na tym tekscie... A to
        bardzo..!! i Bardzo prosze o przetlumaczenie!!!
    • fulya Re: BŁAGAM!!! Przetlumaczcie! 25.11.06, 14:11
      hej!ja tez przperaszam,ze sie wtracam,ale od dluzszego czasu czytam posty daksaman i nie umiem powstrzymac sie od pytania czy jest to efekt jej naiwnosci czy glupoty?zdaje sie,ze facet nie od dzis Cie oklamuje sadzac po twych postach...Boze dziewczyny opamietajcie sie i nie rujnujcie sobie zycia.I dojrzejcie wreszcie...
      Sorry,ale MDLI mnie jak to wczoraj napisala Basia.
      • daksaman Re: fulya 25.11.06, 14:18
        Wiesz jak to jest w milosci... Zaslepia. A ja bylam wlasnie nia zaslepiona...
        dowiedzialam sie calkiem przypadkiem..he he pobawilam sie BIG bROTHERA i
        zobaczylam.. tez mnie mdli... ale prosze o przetlumaczenie... Dupek zostawil
        sama mnie z wielkim problemem.
        Prosze o przetlumaczenie!!!!! To dla mnie wazne!!!
    • justyna10031 Re: BŁAGAM!!! Przetlumaczcie! 25.11.06, 14:48
      Daksaman zajrzyj na poczte!!
    • leyla44 Re: BŁAGAM!!! Przetlumaczcie! 25.11.06, 18:04
      Sen acimasiz, kalpsiz bir adamsin.Seninle oldugumdan pisman oldum mu senden
      nefret ediyorum mi bilmiyorum. Iste bu amacindi. Her zaman istedigin seyleri
      aliyorsun, simdi de alirsin. Bu oyundan biktim artik. Sen ikiyuzlusun. Ben
      yalandan igreniyorum. Simdilik senden igreniyorum gibi. Benim icin degerli olan
      seyleri aldin. Hayallerimi caldin. Bana onemli olan seyler anlamlari kaybetti.
      Sen bunu nasil yapabildin? hayatimi, hayallerimi nasil yom edebildin?umarim ki
      Allah bunu goruyor ve sana ceza verir.Hayatim sonuna kadar acili kaderimden
      dolayi aglarim. Sen ise kadinlarla eglenirsin. rica ettigim seyler bana yolla.
      Sadece bu kadar istiyorum, hic bir daha.

Daksaman, moje tłumaczenie jest kiepskie powiem szczerze. Uzyłaś wielu zwrotów
      które w tureckim nie występują, więc je trochę pozmieniałam, ale sens chyba ten
      sam. Przepraszam ale lepiej tego zrobić nie zdołałam, może jeszcze ktoś
      kompetentny napisze.Poozdrawiam i jeszcze raz sorry.
      • daksaman Re: leyla44 25.11.06, 20:32
        Dziekuje bardzo a juz watpilam ze ktokolwiek mi to przetlumczy... Zcalego
        mojego zlamanego serduszka ci dziekuje... Bardzo dziekuje.:)
        Pozdrawaim
        • civciv1 Re: leyla44 15.08.07, 23:31
          up Ku przestrodze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka