becia211 17.01.08, 15:34 Jak prawidlowo brzmi wyrazenie ASIGIM SANA czy SANA ASIGIM a moze nie ma roznicy w tym czy jako pierwsze ma byc asigim czy moze sana... hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexa195 Re: ASIGIM SANA CZY SANA ASIGIM 17.01.08, 15:51 uzywa sie i tak i tak (czasem w zaleznosci od szyku zdania) Odpowiedz Link Zgłoś
becia211 Re: ASIGIM SANA CZY SANA ASIGIM 17.01.08, 16:26 ok serdeczne dzieki :) a czy moglabym cie prosic o przetlumaczenie mojego poprzedniego postu ? zalezy mi na tym chcoc zdaje sobie sprawe z tego ze jest z tym troche roboty i dlatego wsyzscy mnie olewaja :(....... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexa195 Re: ASIGIM SANA CZY SANA ASIGIM 18.01.08, 08:48 Mysle, ze z tym "olewaniem" troche przesadzilas. Kazdy ma swoja "robote", a tlumaczenia wedle swoich mozliwosci, rowniez czasowych. Poza tym nie wszystkie piosenki brzmia rownie dobrze w tlumaczeniu tureckim jak w polskim. Pisalas juz, ze po angielsku to nie wyszlo. W niektorych miejscach to po prostu maslo maslane. Odpowiedz Link Zgłoś
becia211 Re: ASIGIM SANA CZY SANA ASIGIM 18.01.08, 13:18 Ok dzieki.. ja rozumiem ze kazdy ma swoje zajecia dlatego ladnie prosilam..hehe ale zaczelam sama probowac tlumaczyc choc nie znam az na tyle dobrze tureckiego ale skoro mowisz ze bedzie to bez sensu po turecku to moze jednak zrezygnuje...niom trudno i wielka szkoda.....ale mimo wsyztsko dzieki...pozdrawiam...a jezeli kogos urazilam tym ''olewaniem'' to sorka :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś