pysia842 22.05.08, 23:51 prosze przestan mnie krzywdzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka4160 Re: bardzo prosze na tur 23.05.08, 00:08 pysia842 napisała: > prosze przestan mnie krzywdzic beni zarar verme! yapma be! lutfen beni ziyan verme ! lutfen,yapma be! Odpowiedz Link Zgłoś
sarkady Re: bardzo prosze na tur 24.05.08, 19:45 ninka4160 napisała: > pysia842 napisała: > > > prosze przestan mnie krzywdzic > beni zarar verme! yapma be! lutfen > beni ziyan verme ! lutfen,yapma be! widze, pysio, ze poslugujesz sie intensywnie slownikiem,nie ufaj mu bezgranicznie, bo wychodza zdania wymagajace korekty... Sproboj ją przeprowadzić... Rada ogolna ode mnie: nie uzywaj partkuly "be" , bo wprowadza ona klimat wulgarnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
sarkady Re: bardzo prosze na tur 24.05.08, 20:12 SORR! mialo byc nie: widze, pysio, ALE: widze ninko , bo to ninka sie pomylila... Odpowiedz Link Zgłoś
ninka4160 Re: bardzo prosze na tur 24.05.08, 23:00 ok przyjmuje uwagi z pokora ale ucze sie sama jak sam piszesz ze slownikiem,wiec moje tlumaczenia nie sa doskonale,ale z radoscia czytam wszystkie korekty i poprawki,bo ciagle mam samozaparcie by doskonalic swa wiedze.Dziekuje za wyrozumialosc. Odpowiedz Link Zgłoś