zontka12 01.12.08, 10:49 Omer nie wiem co o tym wszystkim myśleć mam mętlik w głowie.Tak rzadko do mnie piszesz, może po prostu ci się znudziłam jak tak to mi napisz abym nie czekała na wiadomości od ciebie.Baska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka1474 Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 01.12.08, 21:06 Bu ne dusunmek bilmiyorum,kafamda cok karisiklik var.sen bana nadiren yaziyorsun,belki benden usandin? Sahi mi? yaz,cunku o zaman senden haberlerini beklemecem. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zontka12 Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 02.12.08, 18:17 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
zontka12 Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 02.12.08, 18:17 bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
mariawmarmaris Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 02.12.08, 19:57 hej, skąd jest Twój Omer? ;) wiem, że to popularne imię, tak tylko z ciekawości pytam :) Pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
zontka12 Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 03.12.08, 13:46 Omer jest z Istanbulu ale uczy się w Izmirze. A co znasz go?.Poznałam go w OBA ASA TO TAKI HOTEL W ANTALAY. Odpowiedz Link Zgłoś
mariawmarmaris Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 03.12.08, 19:59 no to znam innego Omera ;) mój znajomy mieszka w Stambule, ale już pracuje i na wakacjach nie był w Antalay ;) Pozdrawiam Maryś Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: BARDZO PROSZĘ O PRZETLUMACZENIE Z POL-TUR.PRO 03.12.08, 20:06 a to Omer przez O czy Ömer przez Ö ? ;-))) bo mój jest przez Ö ;-D Odpowiedz Link Zgłoś