klecina 27.05.04, 00:44 Odpalam pakiet Offica i wyskakuje mi takie info: Compile error in hidden module: DistMon Czy ktośik wie co z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: word,excel 27.05.04, 07:07 przyczyna moga byc nastepujace pliki: Pdfmaker.dot Pdfmaker.xla oraz zainstalowany Norton Antivirus przesun pliki do folderu My Documents lub wylacz Norton AntiVirus Plug-In for Microsoft Office ktory jest czescia Norton AntiVirus oraz Norton SystemWorks wylaczajac plug-in zachowasz funkcje NAV z wyjatkiem skanowania otwieranych dokumentow. Mam nadzieje ze pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: word,excel IP: *.katowice.pik-net.pl 27.05.04, 07:35 stawiam na pdfmakera... bo Nortona nie uzywałem nigdy a pdfmakera tak i miałem to samo... chociaz wtedy nie znałem przyczyny tego błędu :( Odpowiedz Link Zgłoś
klecina Re: word,excel 28.05.04, 01:03 > przyczyna moga byc nastepujace pliki: > Pdfmaker.dot > Pdfmaker.xla Chyba jednak to jest główna przyczyna > oraz > zainstalowany Norton Antivirus Używam od jakiegoś czasu Avasta zamiast Nortona > Mam nadzieje ze pomoze > Ja też Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś