Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: co to znaczy sprawdzenie loga? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 23:32 Zwrot "sprawdz mi loga" (sprawdzanie loga) jest ogolnie uwazany za obrazliwy! Jak mozesz pisac takie rzeczy na forum, wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: bardzo smieszne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 11:07 Glupie pytanie, glupia odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka79 Re: bardzo smieszne 27.07.05, 12:17 poczytaj wątki a sama do tego dojdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
m.onika . 27.07.05, 12:19 wiesz, Kolobos, moze jestes informatykiem i dla Ciebie to pytanie jest glupie. Tylko zauwaz, ze glupie jest rowniez Twoje podejscie. Ja znam sie na innych rzeczach - byc moze na takich, o ktorych nie masz bladego pojecia. Bo czy na przyklad potrafilbys odpowiedziec na takie pytanie: W zapisie LRP (zlateralizowany potencjał gotowości) uzyskanym w doświadczeniu w układzie Eriksena (np. HHSHH) uzyskuje się dla warunku niekongruentnego niewielką falę dodatnią poprzedzającą dużą falę ujemną. Pojawia się ona, ponieważ: a) niekongruentność powoduje przygotowanie niepoprawnej ręki b) kształt jest identyfikowany wcześniej niż pozycja litery c) dystraktorów jest kilka, a cel jest tylko jeden d) żadna odpowiedź nie jest prawidłowa ??? nie sadze.. wynika z tego madry i prosty wniosek: dla kazdego rozne rzeczy moga byc trudne, latwe, glupie i madre. Widocznie Ty jestes wszechwiedzacy. Jakos sie dowiem co oznacza 'sprawdzenie loga', Tobie juz dziekuje za rozmowe. Nie bylo mi milo. Tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: . 27.07.05, 12:27 i co chciałaś tym tekstem udowodnić? Kolobosowi z pewnością chodziło o to, że takich pytań jak Twoje pojawiały się tu dziesiątki. A brak wiedzy na temat logów z pewnością nie wyklucza umiejętności poszukania na forum linka (pojawiaja się bardzo często). I tyle. A żebyś nie musiała szukać to tu masz: www.mgregor.republika.pl a co to w ogóle jest HJ tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=25569411&a=25574364 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 13:22 W co drugim poscie masz link jak wkleic log z hijackthis. Wpisujac w google slowo hijackthis dowiesz sie wszystkiego o tym programie. Co do pytania to oczywiscie nie znam sie na mozgu/psychologi itd wiec znalezienie odpowiedzi na Twoje pytanie zajeloby duzo wiecej czasu niz odszuakanie co to jest hijackthis i log z niego. Ale jak juz zadalas pytanie to odpowiem, pewnie blednie ale to nic. Dystraktorow jest kilka 4xH, a cel S tylko jeden wiec zapewne odpowidz C, "A" raczej nie bo niekongruentność (negatywne LRP) powoduje chyba przygotowanie poprawnej reki, a nie niepoprawnej? Oczywiscie moge sie mylic bo tylko chwile poczytalem cos co mnie zupelnie nie interesuje i nie bede wnikal w szczegoly ale jakby mi to bylo do czegos potrzebne to bym sie dowiedzial (sam!)... Odpowiedz Link Zgłoś