Dodaj do ulubionych

co to znaczy sprawdzenie loga?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:58
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: co to znaczy sprawdzenie loga? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 23:32
      Zwrot "sprawdz mi loga" (sprawdzanie loga) jest ogolnie uwazany za obrazliwy!
      Jak mozesz pisac takie rzeczy na forum, wstydz sie!
      • m.onika bardzo smieszne 27.07.05, 10:04
        • Gość: Kolobos Re: bardzo smieszne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 11:07
          Glupie pytanie, glupia odpowiedz...
          • jamajka79 Re: bardzo smieszne 27.07.05, 12:16
            hehe :)
          • jamajka79 Re: bardzo smieszne 27.07.05, 12:17
            poczytaj wątki a sama do tego dojdziesz:)
            • m.onika . 27.07.05, 12:20
              dzieki jamajka79, jakos sie dowiem ;)
          • m.onika . 27.07.05, 12:19
            wiesz, Kolobos, moze jestes informatykiem i dla Ciebie to pytanie jest glupie.
            Tylko zauwaz, ze glupie jest rowniez Twoje podejscie.
            Ja znam sie na innych rzeczach - byc moze na takich, o ktorych nie masz bladego
            pojecia. Bo czy na przyklad potrafilbys odpowiedziec na takie pytanie:
            W zapisie LRP (zlateralizowany potencjał gotowości) uzyskanym w doświadczeniu w
            układzie Eriksena (np. HHSHH) uzyskuje się dla warunku niekongruentnego
            niewielką falę dodatnią poprzedzającą dużą falę ujemną. Pojawia się ona,
            ponieważ:
            a) niekongruentność powoduje przygotowanie niepoprawnej ręki
            b) kształt jest identyfikowany wcześniej niż pozycja litery
            c) dystraktorów jest kilka, a cel jest tylko jeden
            d) żadna odpowiedź nie jest prawidłowa
            ???
            nie sadze..
            wynika z tego madry i prosty wniosek: dla kazdego rozne rzeczy moga byc trudne,
            latwe, glupie i madre. Widocznie Ty jestes wszechwiedzacy.
            Jakos sie dowiem co oznacza 'sprawdzenie loga', Tobie juz dziekuje za rozmowe.
            Nie bylo mi milo.
            Tymczasem
            • neder Re: . 27.07.05, 12:27
              i co chciałaś tym tekstem udowodnić?
              Kolobosowi z pewnością chodziło o to, że takich pytań jak Twoje pojawiały się tu
              dziesiątki. A brak wiedzy na temat logów z pewnością nie wyklucza umiejętności
              poszukania na forum linka (pojawiaja się bardzo często). I tyle. A żebyś nie
              musiała szukać to tu masz:
              www.mgregor.republika.pl

a co to w ogóle jest HJ tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=25569411&a=25574364

pzdr
            • Gość: Kolobos Re: . IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 13:22
              W co drugim poscie masz link jak wkleic log z hijackthis.
              Wpisujac w google slowo hijackthis dowiesz sie wszystkiego o tym programie.
              Co do pytania to oczywiscie nie znam sie na mozgu/psychologi itd wiec
              znalezienie odpowiedzi na Twoje pytanie zajeloby duzo wiecej czasu niz
              odszuakanie co to jest hijackthis i log z niego.

Ale jak juz zadalas pytanie to odpowiem, pewnie blednie ale to nic.
              Dystraktorow jest kilka 4xH, a cel S tylko jeden wiec zapewne odpowidz C,
              "A" raczej nie bo niekongruentność (negatywne LRP) powoduje chyba przygotowanie
              poprawnej reki, a nie niepoprawnej?
              Oczywiscie moge sie mylic bo tylko chwile poczytalem cos co mnie zupelnie nie
              interesuje i nie bede wnikal w szczegoly ale jakby mi to bylo do czegos
              potrzebne to bym sie dowiedzial (sam!)...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka