Dodaj do ulubionych

Potrzebuję dobry pakiet Internet Security

IP: 217.13.206.* 03.10.07, 14:33
Kupiłem niedawno komputer i ciągle coś się z nim dzieje. Ostatnio zniknął mi
ważny plik ale na szczęście miałem kopię na skrzynce. Mój operator zalecił mi
zainstalowanie pakietu Internet Security. Chciałem was prosić o pomoc w
wyborze. Tyle tego na rynku, że człowiek się gubi.
Obserwuj wątek
    • Gość: irek Re: Potrzebuję dobry pakiet Internet Security IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 15:18
      Proponuję Ci jak najszybciej zainstalować pakiecik zabezpieczający. Według mnie
      najlepszym rozwiązaniem jest G DATA InternetSecurity 2007. Pakiet jest na 2
      stanowiska i masz bezpłatny upgrade do wersji 2008, która zresztą ma się
      niedługo ukazać.
      Niedawno skończyła mi się licencja na inny pakiet a ten dostałem od home.pl.
      Mogę powiedzieć szczerze, że program bardzo mnie zaskoczył POZYTYWNIE oczywiście.
      Jeśli chcesz wypróbować program to pobierz sobie triala i zainstaluj. Jeżeli
      masz więcej cenniejszych rzeczy na kompie to zrób to jak najszybciej.
      Daj znać jak Ci działa program.
    • lukibiker Re: Potrzebuję dobry pakiet Internet Security 08.10.07, 10:49
      A jak masz więcej kasy lub tolerujesz piraty to Norton Internet Security firmy Symantec :)
      • Gość: Kolobos Re: Potrzebuję dobry pakiet Internet Security IP: *.escom.net.pl 08.10.07, 13:28
        Norton nie jest dobrym pakietem, wiec nie wiem po co go polecasz.
        Spowalnia tylko system i kosztuje duzo, a korzysci z jego uzywania nie ma żadnych.
        • m.gregor Re: Potrzebuję dobry pakiet Internet Security 10.11.07, 02:30
          To ja ze swojej strony moge polecic pakiet Eset Smart Security. Narazie jest
          tylko w wersji angielskiej (polska powinna sie pojawic na dniach). Antywirus
          NOD32 + firewall + antyspam + antyszpieg. Czy trzeba czegos wiecej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka