Dodaj do ulubionych

Ostrzeżenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:10
Mam firefoksa 2.0.0.9,ale to chyba nie najważniejsze.Wyskakuje mi okienko z
trójkątem z wykrzyknikiem i napisem "ostrzeżenie" zawsze tak samo przy każdym
odświeżeniu strony i na każdej podstronie,na razie"
www.moviekids.org/
galeria.interia.pl/
Czego to ostrzeżenie dotyczy i dlaczego jest ?
Żadnych programów nie będę uruchamiał ani zamieszczał logów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Ostrzeżenie IP: *.escom.net.pl 02.11.07, 23:28
      Okienko z FF? Ma jakas tresc? Daj moze screen tego okienka. Masz zainstalowane wtyczki do ff? Jave? Flash?

> Żadnych programów nie będę uruchamiał ani zamieszczał logów.

Z jakiego powodu? Paranoja internetowa?
      Wydaje Ci sie, ze zli ludzie chca Ci przeslac trojany i czyhaja na Twoja prywatnosc? ...
      Zreszta nikt od Ciebie nie chce żadnych logow, Twoj problem zapewne nawet nie dotyczy tematyki tego forum.
      • Gość: Ogr Re: Ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 06:55
        Screena nie chce mi się robić,widać,że to okienko nie każdemu wyskakuje,ale opiszę je dokładnie:Na pasku górnym małego okienka z logo firefoks napis "Ostrzeżenie".W okienku brak tekstu ,żólty trójkąt z czarnym wykrzyknikiem.Nie mam dokładnej pamięci,ale na różnych komputerach w okienku mógł być tekst mniej więcej "Nie możesz nawiązać szyfrowanego połączenia z hostem paypal.com,ponieważ SSL zostało wyłączone."Ale może jeszcze chodzi o coś innego.Na razie uruchomiłem chyba jeden program i to mi wystarczy.
        • Gość: misiaczek Re: Ostrzeżenie IP: *.gprs.plus.pl 06.11.07, 23:54
          Skoro piszesz, ze na różnych kompach z tą samą przeglądarką wyskakuje to samo
          okienko "brak możliwości nawiązania szyfrowanego połączenia z hostem paypal" to
          nie dokonuj żadnych płatności na tej stronie, o której piszesz. Jeśli masz
          zaufanie do tej witryny, a mimo wszystko sie boisz to przeskanuj kompa z którego
          nawiązujesz połączenie bezpłatnym skanerem nanoscan na stronie pandy. Jak
          korzystasz z bankowości internetowej lub robisz zakupy w sieci (a widzę, że
          tak) to jest to niezbędne narzędzie!!! Nawet jeśli masz zainstalowane jakieś
          klasyczne zabezpieczenia. Nanoskan jest "na bank" zgodny z firefoxem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka