Dodaj do ulubionych

Pasek narzędzi rozmazany

IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.07, 20:39
Witam,co jakiś czas szlaeje kompter tzn pasek narzędzi jest
rozmazany albo cały siwy i nie widać co jest otwarte, ikonki się ame
podświetlają, czt wie ktoś co to może być pomocy!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 03.12.07, 20:51
      O jaki pasek chodzi? Pasek start? Pasek w przegladarce?
      Masz zainstalowane aktualizacje? (SP2 itd)
      Masz wlaczona jakas skorke?
      Od kiedy problem wystepuje i co wtedy bylo instalowane?
      Czy masz wlaczony zdalny pulpit?
      • Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 17:12
        dziękuje że się odezwałeś chodzi a pasek narzędzi tam gdzie jest
        start, szczerze mówiąc reszty pytań nie rozumiem, nic się nie znam:o
        (((wydaje mi się że pojawia się to jak uruchamiam gg ale nie jestem
        pewna,kompuetr mam 2 msc a pojawia się to odkąd mam internet, po
        zresetowaniu jest z nim ok, proszę o pomoc
        • Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 17:33
          Wejdz na www.windowsupdate.com i zainstaluj aktualizacje.
          Kliknij prawym przyciskiem myszy na Moim Komputerze, wybierz wlasciwosci i tam zobacz czy masz zainstalowany Dodatek SP2.
          Masz wlaczona skorke taka jak tutaj:
          jakilinux.org/reviews/Windows/WindowsXP_default.png
          Czy wyglad klasyczny:
          www.stardock.com/products/objectbar/media/1.jpg
          Wejdz w Start->Ustawienia->Panel Sterowania->System->Zdalny i tam odptasz oba kwadraciki, nastepnie ok.
          Sciagnij tez wwdc: www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe i pozamykaj otwarte porty.
          • Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 19:36
            witaj, ściągnełam aktualizacjie, nie za bardzo wiem co dalej jak mam
            sprawdzić ta skorke czy klasyczna czy nie, a w systemie nie widzę SP2
            które kwadraciki mam odptasztyc mam viste jakby co, pewnie się
            śmiejesz al nic nie kumam
            • Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 20:35
              Ah! Masz viste to trzeba bylo to napisac juz wczesniej.
              Czy pasek robi sie szary po podlaczeniu z netem nawet wtedy kiedy gg nie jest wlaczone?
              • Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 21:02
                Nie zawsze się tak robi, mam internet 2 tygodnie i zrobiło sie tak
                dwa razy, ikonki też były jakby wszystkie podświetlone, ale z tego
                co pamiętam to jak byłam na gg to tak się zrobiło
                co o tym sądzisz
                • Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 21:56
                  Moze jakis program sie wykrzaczyl, sam nie mam Visty wiec nie wiem.
                  Jak chcesz to poszukaj podgladu zdarzen systemowych i moze tam cos bedzie (nie wiem gdzie to jest w Viscie, w razie czego uzyj google).
                  • Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 22:02
                    więc nie obstawiasz że to jest wirus, sadzisz ze to grubsza
                    sprawa ?????bo czy jest mozliwe przy wirusie że objawy znikają po
                    resetowaniu i pojawiają się tylko raz na jakiś czas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka