Gość: kaśka IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.07, 20:39 Witam,co jakiś czas szlaeje kompter tzn pasek narzędzi jest rozmazany albo cały siwy i nie widać co jest otwarte, ikonki się ame podświetlają, czt wie ktoś co to może być pomocy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 03.12.07, 20:51 O jaki pasek chodzi? Pasek start? Pasek w przegladarce? Masz zainstalowane aktualizacje? (SP2 itd) Masz wlaczona jakas skorke? Od kiedy problem wystepuje i co wtedy bylo instalowane? Czy masz wlaczony zdalny pulpit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 17:12 dziękuje że się odezwałeś chodzi a pasek narzędzi tam gdzie jest start, szczerze mówiąc reszty pytań nie rozumiem, nic się nie znam:o (((wydaje mi się że pojawia się to jak uruchamiam gg ale nie jestem pewna,kompuetr mam 2 msc a pojawia się to odkąd mam internet, po zresetowaniu jest z nim ok, proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 17:33 Wejdz na www.windowsupdate.com i zainstaluj aktualizacje. Kliknij prawym przyciskiem myszy na Moim Komputerze, wybierz wlasciwosci i tam zobacz czy masz zainstalowany Dodatek SP2. Masz wlaczona skorke taka jak tutaj: jakilinux.org/reviews/Windows/WindowsXP_default.png Czy wyglad klasyczny: www.stardock.com/products/objectbar/media/1.jpg Wejdz w Start->Ustawienia->Panel Sterowania->System->Zdalny i tam odptasz oba kwadraciki, nastepnie ok. Sciagnij tez wwdc: www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe i pozamykaj otwarte porty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 19:36 witaj, ściągnełam aktualizacjie, nie za bardzo wiem co dalej jak mam sprawdzić ta skorke czy klasyczna czy nie, a w systemie nie widzę SP2 które kwadraciki mam odptasztyc mam viste jakby co, pewnie się śmiejesz al nic nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 20:35 Ah! Masz viste to trzeba bylo to napisac juz wczesniej. Czy pasek robi sie szary po podlaczeniu z netem nawet wtedy kiedy gg nie jest wlaczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 21:02 Nie zawsze się tak robi, mam internet 2 tygodnie i zrobiło sie tak dwa razy, ikonki też były jakby wszystkie podświetlone, ale z tego co pamiętam to jak byłam na gg to tak się zrobiło co o tym sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.escom.net.pl 04.12.07, 21:56 Moze jakis program sie wykrzaczyl, sam nie mam Visty wiec nie wiem. Jak chcesz to poszukaj podgladu zdarzen systemowych i moze tam cos bedzie (nie wiem gdzie to jest w Viscie, w razie czego uzyj google). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Pasek narzędzi rozmazany IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.07, 22:02 więc nie obstawiasz że to jest wirus, sadzisz ze to grubsza sprawa ?????bo czy jest mozliwe przy wirusie że objawy znikają po resetowaniu i pojawiają się tylko raz na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś