Dodaj do ulubionych

PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁBY POL

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 13:38
JEŚLI ZNA KTOŚ ADRES DO DARMOWEGO ANTYWIRUSA W MIARE DOBRYGO KTORY JEST PO
POLSKU TO BARDZO PROSZE I Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ !
Obserwuj wątek
    • Gość: wojciech j. Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 16:22
      w zasadzie nie ma czegoś takiego jak darmowy program antywirusowy.
      Zawsze za coś się płaci. Nawet jak program jest darmowy to trzeba płacić za
      aktualizacje. A bez tego program nie spełnia poprawnie swej roli.
      • Gość: piecyk gazowy Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB IP: *.visp.energis.pl 17.09.03, 18:15
        Jak to nie ma?! Jest co najmniej kilka (tyle że akurat nie po polsku), które są
        100% bezpłatne dla domowych i "niekomercyjnych" użytkowników.
        • juve_maciek Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 20:16
          ja mam AVG antyvirus Trial Version, ale strony nie pamietam. pamietaj, zeby
          przed uplywem 30 dni odinstalowac.
          • juve_maciek Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 20:19
            www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php
            • koktajl_molotowa Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 22:06
              juve_maciek napisał:

> www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php

i właśnie on, pod tym adresem jest darmowy (oczywiście dla niekomercyjnych,
              domowych zastosowań), do tego w rankingach zajmuje miejsce zaraz po dr.Web i
              NAV.
    • Gość: Foxy Do piecyka IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 10:56
      Witaj, idac za Twoja rada sciagnolem sobie niekomercyjna wersje AVG Anti-
      Vira,dzieki, faktycznie szerokie spektrum dzialania, przyjazny nawet dla
      takiego lamera jak ja interface etc. I tu pojawia sie problem - kiedy staram,
      sie go update'owac dostaje komunikat ze "automatyczne polacznie z internetem
      nie moze byc ustalone itd" a ja mam stale zlacze.Mozesz mi poradzic co jest
      tego powodem i jak to obejsc?
      Pozdrawiam
      • Gość: piecyk gazowy Re: Do piecyka IP: *.visp.energis.pl 27.09.03, 21:10
        Fajnie, że do mnie się zwracasz i ufasz w to co piszę (zainstalowałeś
        program "za moją radą") :-))), ale ja Ci nie pomogę, bo tego programu nie
        używam. Nie używam ponieważ geralnie nie używam antywirusów. Ostatnio
        zainstalowałem sobie w ramach testu antywirusa ze strony www.free-av.com

Niedługo pewnie odinstaluję, bo niepotrzebnie zawala mi miejsce. ;-)

Kumpel twierdzi, że ten program pomógł wtedy, gdy wyłożył się nawet słynny NAV.

Pozdrawiam.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Do piecyka IP: *.visp.energis.pl 28.09.03, 22:02
          Poza tym nie mam pojęcia, jak jest zorganizowana aktualizacja defnicji w AVG
          (automat, czy jakś serwer ftp itp.). Może też jest jakaś opcja ręcznego
          pobierania defnicji...

W najbliższym czasie pociągnę sobie ten program i potestuję. :-)))
          • Gość: Foxy Re: Do piecyka IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 20:23
            Wielkie dzieki i sorry jesli to nie byles Ty.
    • Gość: , jakis opis avg jest na stronce podaje link........ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.09.03, 22:21
      www.beciazaza.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka