Gość: SAR1 IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 13:38 JEŚLI ZNA KTOŚ ADRES DO DARMOWEGO ANTYWIRUSA W MIARE DOBRYGO KTORY JEST PO POLSKU TO BARDZO PROSZE I Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojciech j. Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 16:22 w zasadzie nie ma czegoś takiego jak darmowy program antywirusowy. Zawsze za coś się płaci. Nawet jak program jest darmowy to trzeba płacić za aktualizacje. A bez tego program nie spełnia poprawnie swej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB IP: *.visp.energis.pl 17.09.03, 18:15 Jak to nie ma?! Jest co najmniej kilka (tyle że akurat nie po polsku), które są 100% bezpłatne dla domowych i "niekomercyjnych" użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 20:16 ja mam AVG antyvirus Trial Version, ale strony nie pamietam. pamietaj, zeby przed uplywem 30 dni odinstalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 20:19 www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php Odpowiedz Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: PROSZ O ADRES DARMOWEGO ANTYWIRUSA KTÓRY BYŁB 17.09.03, 22:06 juve_maciek napisał: > www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php i właśnie on, pod tym adresem jest darmowy (oczywiście dla niekomercyjnych, domowych zastosowań), do tego w rankingach zajmuje miejsce zaraz po dr.Web i NAV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Do piecyka IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 10:56 Witaj, idac za Twoja rada sciagnolem sobie niekomercyjna wersje AVG Anti- Vira,dzieki, faktycznie szerokie spektrum dzialania, przyjazny nawet dla takiego lamera jak ja interface etc. I tu pojawia sie problem - kiedy staram, sie go update'owac dostaje komunikat ze "automatyczne polacznie z internetem nie moze byc ustalone itd" a ja mam stale zlacze.Mozesz mi poradzic co jest tego powodem i jak to obejsc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Do piecyka IP: *.visp.energis.pl 27.09.03, 21:10 Fajnie, że do mnie się zwracasz i ufasz w to co piszę (zainstalowałeś program "za moją radą") :-))), ale ja Ci nie pomogę, bo tego programu nie używam. Nie używam ponieważ geralnie nie używam antywirusów. Ostatnio zainstalowałem sobie w ramach testu antywirusa ze strony www.free-av.com Niedługo pewnie odinstaluję, bo niepotrzebnie zawala mi miejsce. ;-) Kumpel twierdzi, że ten program pomógł wtedy, gdy wyłożył się nawet słynny NAV. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Do piecyka IP: *.visp.energis.pl 28.09.03, 22:02 Poza tym nie mam pojęcia, jak jest zorganizowana aktualizacja defnicji w AVG (automat, czy jakś serwer ftp itp.). Może też jest jakaś opcja ręcznego pobierania defnicji... W najbliższym czasie pociągnę sobie ten program i potestuję. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Do piecyka IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 20:23 Wielkie dzieki i sorry jesli to nie byles Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , jakis opis avg jest na stronce podaje link........ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.09.03, 22:21 www.beciazaza.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś