Dodaj do ulubionych

APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!!

IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 21:31
posłowie od siedmiu boleśći ,
wojewodo pożal sie Boże,
radni...szkoda gadać.

szpitale nam giną !!!!!!!!!!!
kolej nam zanika !!!!!!!!!!!!
w planie zagospodarowania województawa ,gdzie w gre wchodzą ciężkie melony,
Gorzów zepchniety do rangi miasta 2 kategorii !!!!!!!!!!!
marszałcio do spóły z nawiedzonymi z zielonej wiochy rozpie.. naszą
kase !!!!!!!!!!!
a wymieniać by jeszcze długo...

głąby,obudźcie sie ku.. wreszcie,
bo cyrk co to odstawiacie nie wiedzieć komu i na co, zaczyna juz mierzić.
udowodnijcie wreszcie że nie macie wszystkiego i wszystkich w tym mieście
głęboko w d...

zresztą po co ja sie produkuje,
do cepa was zaprząc.
do tego jedynie sie nadajecie.
żałosne prostaki z przedmieścia.

bez pzdro

Obserwuj wątek
    • Gość: karolek lat 9i pół Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 21:50
      co taka cisza?????????????????????????? ????

zapomniełem dodać że rzygać mi sie juz chce,
      jak mysle o tych "GORZOWIANACH".

pzdro
      • Gość: zg Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.ek.zgora.pl 24.01.05, 21:58
        No mi tez sie chce jak o was mysle:0
        No widzisz jak ch..owo jest w twojej wiosce!!!
        Uciekaj z gorzowa moze wyjdziesz na ludzi.PZDR
        • Gość: Michał Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:33
          Na żenujące posty najlepszą odpowiedzią jest milczenie. Po co karolek
          wypłakujesz tu swoje żale? Idź do swego idola Tadeusza, on na pewno wszystkiemu
          zaradzi. O ile akurat nie bedzie siedział.
    • jaloszynski Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! 24.01.05, 22:42
      Szanowny Karolku lat 9 i pół. Jeśli chodzi o krytykę to z przykrościę
      stwierdzam, że masz upodobanie do opluwania wszystkich bez względu na wiek,
      płeć czy wykształcenie. Nie masz żadnych barier etycznych i moralnych. Dziwi
      mnie ten fakt ponieważ w twoim wieku raczej dzieci bawią się lalkami lub
      misiami a nie czymś czego nie rozumieją. Po twojej wypowiedzi dochodzę do
      wniosku, że masz skłonności masochistyczne czym więcej obrzucisz kogoś błotem
      tym lepiej się czujesz. Taka zależność jest niebezpieczna dla tak młodego
      czlowieka i dlatego apeluje do mamusi i tatusia Karolka aby udali się
      natychmiast do doktora. Taka wizyta może przynieść ulgę i tobie Karolku i
      osobom korzystającym z gorzowskiego forum gazety wyborczej

pozdrawiam
      Stanisław Jałoszyński
      Radny Gorzowa Wlkp

PS. DOKTORA PROSZĘ O SZYBKĄ DIAGNOZĘ I DOBRE LEKI, GDYŻ TEN PRZYPADEK JEST
      SZCZEGÓLNY A SZKODA MI TAK MŁODEGO CZŁOWIEKA.

• Gość: swingpo Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:15
        Panie Stanisławie ten 9-latek to stary zgred.Język zachwaszczony ,ale kwachy o
        których pisze są często prawdziwe !!!pozdrawiam.Karol -wydoroślej,pisz posty od
        dzisiaj na poziomie!!!!!Znam Ciebie i twój styl.Cypisek.
      • Gość: werty Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:08
        "jaloszynski napisał:
        Szanowny Karolku lat 9 i pół.... aby udali się natychmiast do doktora....."

Jałowe rady.....
        • Gość: ALI Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.05, 08:22
          Bronić Karolka nie zamierzam - bo jego fanem nie jestem,ale "odrobinę" racji w
          opisie stanu rzeczywistego to on ma - gdyby jeszcze nie ten język....
    • Gość: Ragnar Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.05, 08:46
      Karolkowi zależy na rozwoju tego miasta, więć wypłakuje swe smutki. cóż język
      barwny ale na niskim poziomie moralnym. wiele racji z tej goryczy płynie.
      gorycz też przemawia przez wielu mieszkańców Gorzowa w rozmowach o
      codzienności. tylko czerwony Tadeusz zadowolony jest z siebie i pokazuje gdzie
      ma dobro miasta i dobro jego mieszkańców.
      • Gość: gorzowianin Re: APEL DO WOJEWODY,POSŁÓW, RADNYCH !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:01
        Przecież to największy idol Karolka.
    • Gość: karolek lat 9i pół Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.05, 13:15
      szanowny panie radny Jałoszyński.

myśle że zarówno ja, jak i większość forumowiczów, od porad typu wujek dobra
      rada radzi,byłaby Panu wdzięczna za odpowiedź na zarzuty postawione w moim
      poście.
      gwoli ścisłości i przypomnienia:

> posłowie od siedmiu boleśći ,
      > wojewodo pożal sie Boże,
      > radni...szkoda gadać.
      >
      > szpitale nam giną !!!!!!!!!!!
      > kolej nam zanika !!!!!!!!!!!!
      > w planie zagospodarowania województawa ,gdzie w gre wchodzą ciężkie melony,
      > Gorzów zepchniety do rangi miasta 2 kategorii !!!!!!!!!!!
      > marszałcio do spóły z nawiedzonymi z zielonej wiochy rozpie.. naszą
      > kase !!!!!!!!!!!
      > a wymieniać by jeszcze długo...
      >

dodam jeszcze codzienne robienie nas w wała(przepraszam za określenie),
      przez przyjaciół z zielonej góry.

może miast mędrkować o misiach i doktorach ,oświeci nas Pan szanownie i wyjaśni
      dlaczego tak sie dzieje i co jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
      za merytoryczną i wyczerpującą odpowiedź,
      z góry dziękuję.

karolek lat 9i pół
      mieszkaniec Gorzowa.

pzdro

• jaloszynski Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! 25.01.05, 22:24
        Kochany Karolku! Nie jestem geniuszem i na wiele pytań nie jestem w stanie
        odpowiedzieć, ale mogę się pokusić o kilka wyjaśnień.
        1) Posłowie
        Gorzów Wlkp ma czterech przedstawicieli w parlamencie natomiast Zielona Góra
        i okolice biją nas na głowę i co za tym idzie mają większą siłę przebicia.Do
        tego nazwiska Zych, Brachmański i komplet senatorów. Chyba już wystarczy.
        2) Wojewoda
        Wywodzi się z Gorzowa, ale jest tylko przedstawicielem rządu na terenie
        naszego województwa. W moim odczuciu znacznie większe możliwości ma Marszałek
        Bocheński.
        3) Radni Wojewódzcy
        Mała delegacja z Gorzowa z ograniczonymi możliwościami.
        4) Radni Gorzowa
        Tu mam największy problem ponieważ najtrudniej oceniać samego siebie.
        Obiektywie patrząc na radę na jej możliwości i kompetencję uważam, że
        majwiększym grzechem radnych jest zabawa w politykę. Podam przykład czysto
        chipotetyczny. Lewicowi radni wymyślili super koncepcję dotyczącą rozwoju
        miasta reakcja prawicy jest natychmiastowa, czyli krytyka. Takie działanie
        jest również w przypadku odwrotnym.I tak mija kadencja. Oczywiście są sprawy
        które Rada załatwia ponad podziałami politycznymi, ale nie ma ich za wiele.
        Mieszkańcy mogą mieć do nas pretensje o wiele spraw np. podwyżki cen wody,
        biletów, podatków od nieruchomości itd jednak wpływy do budżetu muszą być bo z
        czego zapłacimy zobowiązania miasta czy rozpoczniemy jakąś inwestycje. W moim
        odczuciu największy problem to bezsensowne spory które nic nam radnym nie dają
        a wyborców denerwują.

Faktem jest że mamy problemy ze szpitalem, pkp i z wieloma innyni sprawami
        jednak głównym adresatem tych zarzutów jest Marszałek Województwa i Sejmik
        Województwa.
        Jako radni miejscy mażemy tylko prosić, apelować i na tym koniec.

Zdaję sobie sprawę, że moje informację mogą być zbyt pobieżne czy ogólnikowe
        jednak na forum ciężko jest w kilku słowach napisać o wszystkich problemach a
        co najtrudniejsze wyjaśnić przyczyny.

Chętnie się spotkam i podyskutuję na w/w tematy.

pozdrawiam
        Stanisław Jałoszyński
        Radny Gorzowa Wlkp
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.05, 16:27
          drogi radny!

dziękuje za odpowiedź na zadane pytanie,odpowiedź co prawda długą ale nic
          specjalnego nie wnoszącą do naszej dykusji.
          bo jedyne czego sie dowiedziałem to to że nasi posłowie są biedni i
          malutcy,wojewoda nie ma kompetencji a radni proszą i apelują z żadnym zresztą
          skutkiem.

pozwolisz więc że korzystając z okazji przedstawie swoje racje.
          1)posłowie
          zgodze sie z faktem że jest ich niewielu a jak wiadomo mały zawsze może mniej.
          czym jednak wytłumaczyc fakt że podczas tzw.narodowych zrywów(np.TVP)dowiedli
          że jak chcą to mogą i to dużo wywalczyć?
          czym więc wytłumaczyc ich nadzwyczajną niemoc gdy trzeba walczyc o pozostałe
          sprawy tego miasta?
          czyżby sił już nie starczało a może zwyczajnych chęci brak?
          2)wojewoda
          człowiek ten jest dla mnie zupełnym nieporozumieniem jako wojewoda i kompletną
          porażką dla miasta w tej roli.
          nie robi dla miasta nic,słownie NIC a numer z przekazaniem zielonej górze
          ośrodka w lubniewicach to juz mistrzostwo świata.
          w kwestii kompetencji to nie jest znów tak tragicznie ,kompetencje wojewoda
          miał i zawsze miał będzie,tylko żeby je w pełni wykorzystać trzeba mieć
          tzw.jaja(przepraszam za dosadne określenie)a naszemu bohaterowi zwyczajnie ich
          brak.
          3)radni wojewódzcy
          czasami zastanawiam sie po co ci ludzie w ogóle zasiadają w tej całej radzie
          skoro nic,słownie i dosłownie NIC, dla miasta nie robią,.
          zielona góra robi co chce ,kiedy chce,dzieli pieniądze jak chce, kpi wręcz z
          naszego miasta i tych całych pożal sie Boże radnych.
          brak słów.
          4)radni Gorzowa
          poza kilkoma światlejszymi postaciami, reszta to małomiasteczkowi handlarze
          koprem, którym w głowie tylko targi,przekomarzania i kłótnie z byle kim i o
          byle co z żadną korzyścią dla miasta.
          jedni zwyczajnie dorabiają sobie do emeryturki inni naprędce robią fakultety...
          bryndza i mizeria, czyli znowu nic dla miasta.

tym co mnie najbardziej jednak przytłacza jako mieszkańca tego miasta to fakt
          zepchnięcia Gorzowa do rangi powiatowej mieściny gdzieś tam na dalekiej
          prowincji.
          włodarze z zielonej góry robią co chcą z naszymi
          szpitalami,koleją ,instytucjami ,pieniędzmi itd.
          traktują lubuskie i Gorzów jak swój pywatny folwark w którym hulaj dusza
          hulaj,tańce, hulanki ,swawole,jak powiedziałby poeta.
          chciałoby sie krzyknąć, czemu ludzie wybrani przez nas do reprezentowania
          naszych interesów nic nie robią,czemu są tak bierni,czemu chowają głowy w
          piasek?

bo argumenty że ich mało,że kompetencje nie takie jakos do mnie nie trafiają.

pozdrawiam
          karolek lat 9i pół
          mieszkaniec Gorzowa.

p.s.
          myślę że naprawde warto byłoby sie kiedys spotkać, zaprosić ludi którym zależy
          na tym mieście i podyskutować nad całokształtem.

pzdro

• Gość: Jałoszyński Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 17:53
            Jestem do dyspozycji.
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 19:44
              Gość portalu: Jałoszyński napisał(a):

> Jestem do dyspozycji.

ja też jestem do dyspozycji.

pzdro
              • Gość: Jałoszyński Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 20:53
                Proponuje sobota o 16 w Lamusie.

pozdrawiam
                Stanisław Jałoszyński
                • Gość: karolek lat 9i pół Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 21:57

> Proponuje sobota o 16 w Lamusie.
                  >
                  > pozdrawiam
                  > Stanisław Jałoszyński

jestem za
                  pytanie tylko,
                  kto jeszcze będzie?

pozdrawiam
                  karolek lat 9i pół

pzdro
                  • Gość: Jałoszyński Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 22:47
                    Myślę że na początek wystarczy ty i ja. Porozmawiamy wypijemy piwo i zobaczymy
                    co dalej.
                    pozdrawiam
                    Stanisław Jałoszyński
                    PS Chyba , że masz jakiś pomysł
                    • Gość: karolek lat 9i pół Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 23:18

> Myślę że na początek wystarczy ty i ja. Porozmawiamy wypijemy piwo i
                      zobaczymy
                      > co dalej.
                      > pozdrawiam
                      > Stanisław Jałoszyński
                      > PS Chyba , że masz jakiś pomysł

myśle że spotkanie typu Ty i Ja , piwko i dyskusja o problemach naszego miasta
                      nie ma większego sensu.
                      osobiście proponowałbym zaprosić do dyskusji ludzi którym naprawde zależy na
                      tym mieście ,prawdziwych lokalnych patriotów,których w naszym mieście i na tym
                      forum dostatek.

pozdrawiam
                      karolek lat 9i pół

pzdro
                      • Gość: jałoszyński Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 10:51
                        kogo zaprosimy do dyskusji. zaproponuj bo ja nie mam jeszczę rozeznania kto
                        jest kim.

pozdrawiam
    • marek_p APEL, który ranił radnego 02.02.05, 17:01
      Gość portalu: karolek lat 9i pół napisał(a):

> szpitale nam giną !!!!!!!!!!!
      > kolej nam zanika !!!!!!!!!!!!
      > w planie zagospodarowania województawa ,gdzie w gre wchodzą ciężkie melony,
      > Gorzów zepchniety do rangi miasta 2 kategorii !!!!!!!!!!!
      > marszałcio do spóły z nawiedzonymi z zielonej wiochy rozpie.. naszą
      > kase !!!!!!!!!!!

jaloszynski napisał:

Jałoszyński, Jałoszyński, a któż to taki?
      Pierwsze słysze, a wiadomości lokalne śledzę, bo bardzo interesują mnie losy
      mojego miasta.
      W jakiej z ważnych dla Miasta spraw Waszeć się wypowiedział ?
      W jaką z ważnych dla Miasta spraw Waszeć się zaangażował ?

Może Waszeć dzwoniłeś, albo faksy słałeś, gdy decydowały się w sejmie losy
      gorzowskiej telewizji ?
      Może Waszeć pytałeś, v-ce prezydenta Andrzejczaka, czemu salwował się ucieczką,
      gdy w sejmiku decydowano o tzw. "połączeniu" gorzowskich szpitali, czego teraz
      spijamy śmietankę ?

Może Waszeć uczestniczyłeś w którejś z wojen o tak ważny dla rozwoju Regionu
      Gorzowskiego KRS ?

A może radni nie są do tak wielkich spraw stworzeni, ważne, która budka z piwem
      ma wódkę sprzedawać i którą szkołe wyremontowaną przez rodziców zamknąć ?
      Nawet nie wiesz Waszmość, jak te Wasze wewnątrzpartyjne rozgrywki, prowadzące
      za pieniądze gorzowskiego podatnika, ludzi mierżą.

Gdbyś przyszedł tu rok, dwa lata temu na to forum, gdy pisywało tu i radziło
      o losach miasta kilkunastu odpowiedzialnych, rozsądnych i miłujących swoją
      Małą Ojczyznę ludzi, to by Ci się wstyd zrobiło i byś się nie śmiał odezwać.

> Szanowny Karolku lat 9 i pół. Jeśli chodzi o krytykę to z przykrościę
      > stwierdzam, że masz upodobanie do opluwania wszystkich bez względu na wiek,
      > płeć czy wykształcenie. Nie masz żadnych barier etycznych i moralnych.

Karolku, dziękuję Ci, że wyrwałeś z letargu Radnego, co o istnieniu jego
      nieświadom byłem, a pół kadencji już "przedziałał".

> Dziwi mnie ten fakt ponieważ w twoim wieku raczej dzieci bawią się lalkami
      > lub misiami a nie czymś czego nie rozumieją.

W moim wieku (w czerwcu strzeliła mi czterdziestka) już i jeszcze dużo się
      rozumie, wiec ze mną ten ton "z górki" nie przejdzie.

> Po twojej wypowiedzi dochodzę do wniosku, że masz skłonności masochistyczne
      > czym więcej obrzucisz kogoś błotem tym lepiej się czujesz.

Wypowiedź Karolka jest świadectwem jego bezsilności wobec nieudacznictwa
      naszych (gorzowskich) reprezentantów na różnych szczeblach władzy.
      Wyniki tego nieudacznictwa przestawił Karolek, więc powtarzał się nie będę.

> Taka zależność jest niebezpieczna dla tak młodego
      > czlowieka i dlatego apeluje do mamusi i tatusia Karolka aby udali się
      > natychmiast do doktora. Taka wizyta może przynieść ulgę i tobie Karolku
      > i osobom korzystającym z gorzowskiego forum gazety wyborczej

Myślę, że wyeliminowanie ludzi, którym zależy na przyszłości tego miasta może
      przynieść ulgę przede wszystkim ludziom, którzy piszą CO ZROBIĄ jak
      spoleczeństwo ich wybierze i im zaufa.

Różnica między Wami, a nami polega na tym, że Wy mówicie co zrobicie jak Was
      wybierzemy, a my robimy dla miasta rzeczy (czasami skutecznie), o które Wy
      z definicji traktujecie jako "i tak się nie uda" (patrz niżej).

> 1) Posłowie
      > Gorzów Wlkp ma czterech przedstawicieli w parlamencie natomiast Zielona Góra
      > i okolice biją nas na głowę i co za tym idzie mają większą siłę przebicia.
      > Do tego nazwiska Zych, Brachmański i komplet senatorów. Chyba już wystarczy.

Nic tylko położyć się na tapczanie i płakać.

> 2) Wojewoda
      > Wywodzi się z Gorzowa, ale jest tylko przedstawicielem rządu na terenie
      > naszego województwa. W moim odczuciu znacznie większe możliwości ma Marszałek
      > Bocheński.

To nie Gorzowianin, a mieszkaniec tylko Gorzowa. I nie ważne ile tu lat mieszka.
      Jego życie to pasmo kompromisów. Przeświadczenie, że "wywodzi się z Gorzowa"
      szkodzi sprawie, bo wszyscy są przekonani, że tam gdzie będzie mógł zrobi coś
      dla naszego miasta.
      Jest inaczej - będzie szukał kompromisu, z naszej strony ma komfort bo
      niektórzy myślą tak jak piszesz, więc szuka kompromisu z Zieloną Górą,
      naszym kosztem.
      Piewszą ofiarą tej polityki jest ODR w Lubniewicach, ale jeszcze trochę czasu
      wojewoda będzie wojewodą.

> 3) Radni Wojewódzcy
      > Mała delegacja z Gorzowa z ograniczonymi możliwościami.

Nikt nic od nich nie chce, więc robią co chcą.

> 4) Radni Gorzowa
      > Tu mam największy problem ponieważ najtrudniej oceniać samego siebie.
      > Obiektywie patrząc na radę na jej możliwości i kompetencję uważam, że
      > majwiększym grzechem radnych jest zabawa w politykę. Podam przykład czysto
      > chipotetyczny. Lewicowi radni wymyślili super koncepcję dotyczącą rozwoju
      > miasta reakcja prawicy jest natychmiastowa, czyli krytyka. Takie działanie
      > jest również w przypadku odwrotnym.I tak mija kadencja. Oczywiście są sprawy
      > które Rada załatwia ponad podziałami politycznymi, ale nie ma ich za wiele.

Raz, może dwa razy Wam się udało. Jakimś cudem.

> Mieszkańcy mogą mieć do nas pretensje o wiele spraw np. podwyżki cen wody,
      > biletów, podatków od nieruchomości itd jednak wpływy do budżetu muszą być
      > bo z czego zapłacimy zobowiązania miasta czy rozpoczniemy jakąś inwestycje.
      > W moim odczuciu największy problem to bezsensowne spory które nic nam radnym
      > nie dają a wyborców denerwują.

Wyborcę Marka P. denerwują przede wszystkim ludzie, którzy z definicji są na
      nie.
      "- Tu sie ni da nic zrobić". "- Da sie nidę i się da"
      "- Ale tu, to już na pewno ni da się nic zrobić". "- Też się da nidę i się da".

To jakaś stara reklama budowlana, ale bardzo pouczająca.
      Gdybym tkwił w przekonaniu, że "ni da się nic zrobić" (dla przyszłości tego
      miasta, bo mniej posłów, wojewoda nic nie może, a radni wojewódzcy daleko
      jeżdżą) to bym sobie odpuścił. Nie ma przymusu być radnym! Może jakiś inny
      kolega z mniejszym stażem partyjnym ?

Jedyną osobą, która odbiegała od stereotypu, "że sie ni da nic zrobić" był
      Prezydent Tadeusz Jędrzejczak. Stwierdzam fakt. Nic nie piszę o zarzutach,
      bo ufam wymiarowi sprawiedliwości (w coś trzeba wierzyć i do kogoś mieć
      zaufanie, prawda?).

> Faktem jest że mamy problemy ze szpitalem, pkp i z wieloma innyni sprawami
      > jednak głównym adresatem tych zarzutów jest Marszałek Województwa i Sejmik
      > Województwa.

Jak się nazywał ten biblijny gościu od umywania rąk ?

> Jako radni miejscy mażemy tylko prosić, apelować i na tym koniec.

Kiedy Waszmość ostatni raz apelowałeś (i jak) ?
      Miej odwagę zaapelować w taki sposób jak Karolek, skutecznie, nawet jeśli
      narazisz się na agresję tych, którym zakłóciłeś błogi sen.
      Zobacz ile w Gorzowie dziennikarzy jest, telewizyjnych, radiowych, a pismaków
      ilu.

> pozdrawiam
      > Stanisław Jałoszyński
      > Radny Gorzowa Wlkp

Ja w przeciwieństwie do Karolka się przedstawię.
      Trzeba mieć odwagę cywilną, jeśli się kogoś atakuje personalnie.

Marek Pogorzelec
      Mieszkaniec Miasta Gorzowa.

> PS. DOKTORA PROSZĘ O SZYBKĄ DIAGNOZĘ I DOBRE LEKI, GDYŻ TEN PRZYPADEK JEST
      > SZCZEGÓLNY A SZKODA MI TAK MŁODEGO CZŁOWIEKA.

PS.
      Nie zrewanżuję się złośliwościami.
      Nawet chciałbym tę wypowiedź jakimś pozytywnym akcentem zakończyć, ale nic mi
      nie przychodzi do głowy.
      O pośle jednym czy drugim słowo dobre powiedzieć by się udało, ale o radnym ?
      KTÓRYM, DO LICHA, KTÓRYM!!!

Wszyscy, którym na tym mieście zależało się wypalili (w żadnym razie nie mówię
      tu o radnych). Ważne sprawy nie posuwają się nic do przodu, marnujemy swoje 10
      minut jakie od historii dostaliśmy - NIE WIDZISZ TEGO ?

Poczytaj, dobry człowieku, wyrwij się z sideł wewnątrzpartyjnych powiązań
      i MYŚŁ O GORZOWIE!

To, że się odezwałem oznacza tylko tyle, że jeszcze odrobina Don Kichota we
      mnie drzemie, chciaż
      • Gość: Bernard Re: APEL, który ranił radnego IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.02.05, 20:10
        Hey marek_p,
        Za duzo informacji to taka jak....brak informacji...
        Pozdrawiam skrotowo.
    • Gość: karolek lat 9i pół Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.05, 22:58
      Gość portalu: jałoszyński napisał(a):

> kogo zaprosimy do dyskusji. zaproponuj bo ja nie mam jeszczę rozeznania kto
      > jest kim.
      >
      > pozdrawiam

w tej kwestii radze sie skontaktować z markiem_p ,
      guru tego forum.

moja skromna osoba nie urasta mu nawet do pięt.

pzdro
      • marek_p Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! 06.02.05, 12:12
        Gość portalu: karolek lat 9i pół napisał(a):

> guru

Nie lubię takich tekstów. Są nieprawdziwe. Jestem małym zabieganym codziennymi
        sprawami człowieczkiem. Wkurzalnym. Żaden guru się nie wkurza.
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.05, 23:21
          marek_p napisał:

> Gość portalu: karolek lat 9i pół napisał(a):
          >
          > > guru
          >
          > Nie lubię takich tekstów. Są nieprawdziwe.

witaj marek_p

bez urazy,
          ale nie pisalem tego w złej wierze.
          myśle więc że nie jesteś obrażony?

a radny Jałoszyński gdzieś nam zaginął,
          mam nadzieje że niebezpowrotnie.

pzdro
          • Gość: ja Re: Szanowny Panie Radny Jałoszyński !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 01:13
            Ale z ciebie oszolom:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka