georgia37 16.10.07, 13:25 Melodyka,kiedy masz wesele w Ogrodzie Smaków? Jestem ciekawa jak Tobie wszystko wypadnie,bo bardzo dlugo sie wahałam z decyzją czytając różne opinie na temat tego lokalu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melodyka Re: Do melodyki 22.10.07, 13:23 Hej, mamy wesele 13.września 2008. Dlaczego się wahałaś? Wydaje mi się, że generalnie "knajpka" jest ciekawa- fajnie położona, oszklona. Ponadto słyszałam wiele pozytywnych opinii na jej temat (także od DJ'a, który będzie prowadził wesele). Podobno nie ma problemu żeby dogadać się z personelem, ponadto w tym domu, gdzie teraz Ogród Smaków mieszkała prababcia mojej przyjaciółki, więc może i nieco z sentymentu wzięliśmy tę restaurację. A to, że Ogród Smaków znalazł sie na czyjejś czarnej liście, bo nie odpowiadają na maile...hmmm...wesele to kwestia, którą powinno się, moim zdaniem organizować poprzez osobisty kontakt To tylePozdrawiam Odpowiedz Link
melodyka Re: Do melodyki 22.10.07, 13:40 A jeśli chodzi o oprawę muzyczną - wybraliśmy Waldka i Jacka Widziałam, że podjęłaś ten wątek również Jeśli chcesz zobaczyć ich w akcji, umów się z nimi na spotkanie, a wtedy zarzucą Cię milionem fotek z imprez, które obsługiwali. Ponadto pokażą Wam (Tobie) również wesele na płytce. Nam bardzo przypadli do gustu - nie tylko zajmują się oprawą muzyczną ( przy czym nie grają disco polo, co dla mnie było warunkiem wzięcia zespołu/orkiestry), ponadto również oświetleniem sali, fajne jest także to, że nie musimy się niczym martwić, bo wodzirej poprowadzi całą imprezęBardzo nam się spodobali i zdecydowaliśmy się na nich. Znają też Ogród Smaków, bo już tam grali - podobno dobrze dogadują się z personelem Pozdrawiam I plus jest jeszcze taki, że na pewno nie narazisz gości na słuchanie zawodzenia zespołu, jeśli trafisz na jakiś nie bardzo utalentowany)) Odpowiedz Link
georgia37 Re: Do melodyki 22.10.07, 15:33 Witaj melodyka.Ciesze się że też wybrałaś ten lokal,było na forum kilka wątków które opisywały ze złej strony organizację wesel-mam na myśli nie sprzątanie po obiedzie,zbyt małą ilość soków,o kawę trzeba było sie prosić i te wątki mnie przerażały,ale rozmawiałam na miejscu z panią z obsługi i wszystkiemu przeczyła.Twierdziła,że normą jest że na obiad przeznaczaja ok.1,5 godz co można odebrać jako zbyt długi czas,ponoć wszystko jest do dogadania.Ja też mam Waldka i Jacka na weselu,a imprezę mam 08.08.08 na 40-50 osób.Napisz co masz jeszcze załatwione,co z sukienką itd.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
melodyka Re: Do melodyki 22.10.07, 18:20 Hej, może przejdziemy na prywatnego maila? Podaję też numer GG ale to już na Twojego maila gazetowego Odpowiedz Link