m_szcze 13.11.08, 13:08 witam mam ogromna prosbe o pomoc w wyborze zespolu na wesele, zastanawiamy sie nad zespolem 7sekund, bardzo fajnie i profesjonalnie graja, jestem ciekawa jak prowadza imprezy, jakie maja konkursy, oczepiny itp, za info bede wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kz_76 Re: 7sekund 17.11.08, 05:26 Grali u mojej kolezanki. Wszyscy byli zachwyceni. Przede wszystkim tym ze zespol nie brzmial "weselnie" tylko jak normalna, profesjonalna kapela, ktora mozna by zobaczyc w jakims klubie. Co do zabaw niestety nie wiem. Tez chcialam ich na moje wesele ale niestety dla mnie okazali sie za drodzy... Odpowiedz Link
m_szcze Re: 7sekund 18.11.08, 14:34 czesc Ewa dzieki za info, to prawda sa bardzo drodzy, dlatego sie zastanawiam bo procz oprawy muzycznej chcialabym zeby dobrze prowadzili impreze, zachecali gosci do zabawy itp, a tego juz z ich storny nie mozna sie dowiedziec, a u Twojej kolezanki goscie dobrze sie bawili przy tym zespole? dzieki Odpowiedz Link
arekzar Re: 7sekund 19.11.08, 12:30 potwierdzam ze to zdecydowanie dobry zespol maja w repertuaze rowniez zabawy - na poziomie, bez dziwactw. Wszystko jest zapewne kwestia ustalenia. Najlepiej zadzwon do chlopakow, to wszystko Ci powiedza. Odpowiedz Link