Dodaj do ulubionych

Anna Oberc w NDiNZ

IP: *.net.stream.pl 23.10.09, 20:59
Ależ śliczna aktoreczka. Aż dziwne, że tak mało znana.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:55
      Gra Kikę "Samym życiu",czy taka śliczna?-rzecz gustu
    • Gość: Aga Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.chello.pl 24.10.09, 13:08
      Śliczna??? Się zdziwiłam.
      • Gość: sz Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:57
        oczywiscie,ze sliczna:) dla osob ja krytykujacych idealem piekna
        jest na pewno kasienka cichopek;p
        • Gość: Aga Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.chello.pl 24.10.09, 15:27
          Jasne :) Bo, jak wiadomo, nie ma innych typów urody na świecie.
    • Gość: k_a_t_k_a Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 16:23
      Nie widziałam tej pani nigdy wcześniej, ale wczoraj w NDiNZ wyglądała, jakby
      miała kaczy dziób zamiast ust.
      • Gość: Jupik Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.net.stream.pl 24.10.09, 16:28
        Tak jak ktoś napisał rzeczy gustu. Nie wszystkim musi się podobać. Mnie się
        spodobała. Dziewczynie stuknęła już 30tka. Wygląda na mniej. Szkoda tylko, ze
        tak kiepsko jej idzie w aktorstwie. Zaledwie 3 role głównie w serialach.
    • Gość: majka Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 12:32
      a powinnismy ja znac tylko dlatego, ze jest "sliczna"? moze nie jest
      powszechnie znana bo nie jest dobra w tym co robi
      • Gość: Jupik Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.net.stream.pl 25.10.09, 13:32
        Ale to chyba nie problem. Mamy całe mnóstwo kiepskich aktorek które mimo
        wszystko są znane.
        • Gość: k. Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.09, 16:59
          Z tego wniosek, że nie jest wystarczająco śliczna.
          • shatmach Re: Anna Oberc w NDiNZ 25.10.09, 17:26
            Albo nie lubi producentom do łóżka wskakiwać...
        • Gość: sz Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 22:49
          np mucha,zmuda trzebiatowska,maciag,cichopek,samojlowicz,koroniewska
          • roxy361 Re: Anna Oberc w NDiNZ 25.10.09, 23:17
            w tym jest problem, ze Anna Oberc jest bardzo znana ale widzom
            odwiedzajacym teatry np. Bajka, jest swietna w "Sztuce kochania",
            oprócz niej rewelacyjna Katarzyna Skrzynecka i Piotr Gąssowski,
            udział w serialach daje popularnośc ale czy jest wyznacznikiem
            sztuki aktorstwa?
            • Gość: Aga Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.chello.pl 25.10.09, 23:53
              Umówmy się, teatr Bajka to też nie jest wyznacznik sztuki aktorstwa.
              • Gość: janek Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: 94.75.121.* 08.11.09, 17:05
                Jak dla mnie żadna rewelacja, jest dużo ładniejszych aktorek. Wybitnie piękna to
                ona nie jest. No, ale ok. Rzecz gustu. Aktorsko bardzo przeciętna, może dlatego
                tak mało gra? Bo teatry, w których można ją zobaczyć to jest żenada.
                • ania.drzyzga X.Y 08.11.09, 17:48
                  to trzeba być śliczną żeby być dobrą aktorką?e no nie sądzę.Ta pani
                  akurat mało mi jest znana i nie moja sprawa osądzać czy ładna czy
                  nie,raczej bardziej mi się podobają mężczyźni bo pod tym względem to
                  ja jestem 100%gejem:Duroda tak jak piszecie rzecz gustu.Zresztą jak
                  to mówi pewien mój znajomy każda kobieta jest piękna i co piwo to
                  piękniejsza:D
                • Gość: sz Re: Anna Oberc w NDiNZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:27
                  jest moze duzo ladniejszych ale jeszcze wiecej brzydszych.anna jest
                  ok.aktorsko tak samo,trzyma poziom.nie odbiega nim od innych aktorek
                  pokroju trzepiecinskie,zolkowskiej,olszowki,krzywkowskiej,scibakowny
                  czy jandy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka