Dodaj do ulubionych

Izabela w Na Wspólnej

IP: *.as.kn.pl 11.11.09, 21:20
Niby taka intelektualistka, a nic innego nie robi,tylko siedzi na kanapie i
bezmyślnie przegląda czasopisma. Czasem pomiesza sałatkę w szklanej misce lub
naleje kawę z zaparzacza do filiżanek. Kilkunastodniowe dziecko oczywiście
zawsze samo śpi na górze, a domownicy siedzą na dole.To dziecko pewnie czeka
niedługo taki sam los jak dzieci: Basi ( Kubuś) i Tracza z innego serialu.O
tych ostatnich już dawno przestało się nawet wspominać.
Obserwuj wątek
    • Gość: sonia Re: Izabela w Na Wspólnej IP: 81.210.21.* 12.11.09, 12:37
      Nie lubię tej aktorki.Postac którą gra jest mdła,fuj
      A sama aktorka ogólnie nic ciekawego,widziałam ją kiedys w
      sklepie,beznadzieja.
    • gazeta_mi_placi Re: Izabela w Na Wspólnej 12.11.09, 13:09
      A dlaczego ma nie spać samo?
      • batutka Re: Izabela w Na Wspólnej 12.11.09, 14:48
        gazeta_mi_placi napisała:

> A dlaczego ma nie spać samo?

no wlasnie...kurcze, chyba ja tez nie jestem dobra matka, bo dwie moje cory
        rowniez same spia w swoich pokojach :-D
        • gazeta_mi_placi Re: Izabela w Na Wspólnej 12.11.09, 22:22
          Odebrać prawa rodzicielskie :D
        • Gość: AnoK Re: Izabela w Na Wspólnej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.09, 17:13
          a twoje dzieci tez takie bezproblemowe? nie placza, nie chca nigdy jesc? bo moj
          synek dlugo beze mnie nie wytrzyma i wciaz go karmie, zmieniam pieluchy, tule,
          pilnuje jak lezy na brzuszku i nigdy nie zostawiam bez opieki. Tymczasem nie
          dosc, ze Iza urodzila i wygladala jakby wrocila ze SPA, w ogóle nie miala
          dolegliwosci pologowych, to jeszcze nic sie nie angazuje w macierzynstwo. Ktos
          by pomyslal, ze to takie proste, ha.
          • magdaksp Re: Izabela w Na Wspólnej 14.11.09, 17:53
            no moj syn przez pierwszy miesiac tylko spal i jadl, wiec naprawde mialam bardzo
            duzo czasu:)
    • deczko Dzieci w polskich serialach 12.11.09, 14:33
      Dzieci w polskich serialach, jak juz kiedys pisalam, traktowane sa po macoszemu.
      Scenarzysta bez umiaru moze mnozyc pomysly na ciaze (oczywiscie 99.9 to wpadki),
      ryzykowny jej przebieg, spektakularny porod, a potem...nastepuje kaszana, bo nie
      wiadomo co z tymi dziecmi robic? Jedynie moga sie bardzo mocno pochorowac, wtedy
      znow sa ciekawe i sa na pierwszym planie. Pozniej grzecznie spia, bawia, jedza w
      pokoju obok.

Na przyklad w Modzie na sukces, dzieci sa potrzebne, poniewaz szybko rosna,
      wszystko toczy sie wokol rodziny foresterow, wiec tam dzieci sa potrzebne na
      przyszlosc. U nas seriale sa z czasem rzeczywistym, przesuniecie akcji nawet o
      rok, nie posuwa dalej ani o krok, postaci dziecka.
      • Gość: *.* Re: Dzieci w polskich serialach IP: 89.231.197.* 14.11.09, 12:51
        Na przykład Kubuś z NW- zapomnieli, że istnieje? Dziwne ;/
        • Gość: bardu Re: Dzieci w polskich serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 00:56
          Ale za to przypomnieli sobie o Borysie. Trochę wyrośnięte, ale też dziecko. :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka