quba 28.04.10, 16:23 Nie oglądam wprawdzie tego serialu, ale czasem slysze reklame serialu. Jakos mi się kojarzy ta muzyka z filmem "Nakarmić kruki" Saury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Muzyka do majki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.10, 16:52 To jest melodia z "Nakarmić kruki". Niestety w telewizji sniadanowej widziałam wykonawcę tej piosenki. Tytułową piosenkę wyśpiewywała jakaś znudzona (nie wiem czym - życiem, otoczeniem) małolata i teraz ilekroć słyszę polską wersję od razu staje mi przed oczami mina tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Muzyka do majki 28.04.10, 19:11 Dziękuję bardzo za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_haha Re: Muzyka do majki 28.04.10, 20:28 Ta małolata to jeden z filarów nieistniejącej już wiekopomnej kapeli Blog 27 (wstyd się przyznać, że to wiem ;)) Jej wersja jest irytująca, oryginał bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Muzyka do majki 28.04.10, 21:13 Oryginał, to jedna z piosenek przypominających mi moje dzieciństwo. Cover z "M", jak i ta końcowa, jest śpiewany z taką energią, że wokalista chyba jedzie na mocnej dawce valium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Muzyka do majki IP: *.ilabs.pl 01.05.10, 09:39 Ala Bogatyn - sposob spiewania mnie nie podchodzi, ale inni lubia. Odpowiedz Link Zgłoś