iza232 01.06.10, 22:08 A czymże to Hanna jest tak zajęta w pracy, że spotkać się może dopiero po 18.OO ???? Czy świetlica w wiejskiej szkole jest tak długo czynna? A po drugie od kiedy to świetliczanka zajmuje się sprzątaniem sali gimnastycznej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka1969 Re: Praca Hanki MjM 02.06.10, 01:33 W szkole jest przeciez wiele zajęc pozalekcyjnych, mogła tez mieć zastępstwo. Poza tym rozpoczęła przeciez praktyki studenckie, dyrektor ją kiedys o to prosił a w roli pedagoga na pewno wiele rzeczy robi. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: Praca Hanki MjM 02.06.10, 10:56 iza232 napisała: > Czy świetlica w wiejskiej szkole jest tak > długo czynna? A po drugie od kiedy to świetliczanka zajmuje się > sprzątaniem sali gimnastycznej? Mówiła Luckowi, że prowadzi zajęcia (konkursy?) sportowe po południu i będzie późno. Dlatego też spotkała się z Sebkiem po 18.00 i razem sprzątali te piłki. Ona już chyba od dawna w tej szkole prowadzi zajęcia portowe/konkursy/zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Praca Hanki MjM 02.06.10, 18:48 baaasiiia napisała: > Mówiła Luckowi, że prowadzi zajęcia (konkursy?) sportowe po południu i będzie > późno. Dlatego też spotkała się z Sebkiem po 18.00 i razem sprzątali te piłki. > Ona już chyba od dawna w tej szkole prowadzi zajęcia portowe/konkursy/zawody. Aaaaaaa! Tego kawałka nie widziałam. Izwienitka dla Hanny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Praca Hanki MjM 02.06.10, 19:00 Ja to bym chciała być taka jak Hanka ;) Taka mądra, zaradna i pracowita, kobieta anioł. Szlachetna, szczera... no cudowna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Praca Hanki MjM IP: *.ip.netia.com.pl 02.06.10, 23:16 wredna.suka napisała: > Ja to bym chciała być taka jak Hanka ;) > Taka mądra, zaradna i pracowita, kobieta anioł. > Szlachetna, szczera... no cudowna... A mąż i tak ją zdradził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Praca Hanki MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 00:16 wredna suka,a tobie zal dupe sciska?hanka jest fajna,ladna,zadbana,madra a w tobie tylko zawisc;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Praca Hanki MjM 03.06.10, 11:14 A ja bym chciała mieć taką pracę już w trakcie studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Praca Hanki MjM 03.06.10, 13:01 No ona juz miała przeciez doswiadczenie zawodowe, to łatwiej tak znaleźc pracę a w wiejskiej szkole, mogli przymknąc oko na to, że dopiero studiuje...Fakt, że chyba jest nauczycielką z powołania i ogólnie wzbudza zaufanie... Tylko dla mnie cała ta metamorfoza Hanki jest pokazana dosść dziwnie- dawniej była oszustką a teraz taki nieskazitelny charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Praca Hanki MjM IP: *.ilabs.pl 03.06.10, 13:21 I to jej doswiadczenie zawodowe tez jest troche bajeczne - jest zatrudniana na piekne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Praca Hanki MjM 03.06.10, 16:18 No tak to akurat jest w wielu miejscach...nieraz się dziwie jak niekompetentne osoby pracują... Ciekawe są dla mnie te szkolne wątki...jak dla mnie mogłoby byc wiecej o dzieciach Hanki w szkole...chcialabym też, zeby cos wiecej było o tej jej przyjaciółce co wyszła za jej byłego Dyrektora... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Praca Hanki MjM 03.06.10, 20:47 Gość portalu: sz napisał(a): hanka jest > fajna,ladna,zadbana,madra Buhahaha!!!! Zapewne tak fajna, ładna, zadbana i mądra jak ty. No i znakomita aktorka do tego! Odpowiedz Link Zgłoś