em.haa 06.10.10, 08:23 Eee jak wszystko kończy się ślubem Majki i Michała, to nie ma co oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gorn73 Re: Majka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 11:19 Heh :) rozumiem, że wolisz aby na koniec był ślub Michała z Adamem? Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Majka. 06.10.10, 11:21 Albo z Piotrem. To było takie do przewidzenia. Skoro już wiemy że Michał dostanie rozwód od tej małpy to później będziemy patrzeć tylko jak się szarpią. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Majka. 06.10.10, 14:15 Dlaczego zaskoczone? Przecież takie seriale zawsze kończą się ślubem głównych bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaHa Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 18:23 > Eee jak wszystko kończy się ślubem Majki i Michała, to nie ma co oglądać. a ja lubie sobie popatrzec jak ze spaceru wózkiem dziecięcym wjeżdzają wprost do salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAA Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 18:18 Jak dzis Piotrus pisarz walil w klawiature laptopa piszac list. Normalnie jakby pisal na maszynie, napieprzal jak w beben... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF forfiter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:08 Czyżby Piotr był fanem forfitera czy ten dzisiejszy cytat w scenie z laptopem to czysty przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Majka. 08.10.10, 19:44 nie mogę patrzeć na tego ciachorowskiego. Ta jego mina - spojrzenie spode łba z uniesionymi brwiami (cielęce zdziwienie czy co?), mnie rozwala. Najmniej zdolny aktor ostatnich lat jak dla mnie, drewno, zero emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Majka. 08.10.10, 20:14 Popieram! Ciachorowski i jego umiejętności aktorskie (a raczej ich brak) o dno i 5 metrów mułu:| A czy zwróciliście dzisiaj uwagę, że Majka robiąca zdjęcia ubrana była w płaszcz, ten jej "narzeczony mimo woli" też coś na długi rękaw miał, a jak wyjęto Basię z wózka w "Kliszy" to mała była ubrana w letnią cieniutką sukienkę, bez żadnych rajstopek czy sweterka? Inna strefa klimatyczna w danej dzielnicy Krakowa czy ki czort?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 20:49 Patrzcie jak ubieraja Majke, a jak ubieraja innych. Np na spacerze to kolezanka Majki - Lilka idzie ubrana tylko w koszulke i juz. A majka - spodnie, na to sukienka i jakas bluzeczka zapinana. Dlaczego? bo jest pewnie strasznie chuda. Zreszta ona zawsze nosi spodnie + sukienka. Sukienka to tez zawsze taka z zakrytymi ramionami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Majka. IP: *.aster.pl 08.10.10, 22:59 Ten serial to taki dziwny twór, w którym nie znajduję ani jednej prawdziwie sympatycznej postaci. Niektóre są wręcz odpychające. Taki np. Michał toż to masakra pod każdym względem... Cała rodzina Majki jest irytująca z Majką ofkors na czele. Dobrze chociaż, że Kraków jest w serialu ładnie pokazany, tylko ciągle bohaterowie przypadkiem wpadają tam na siebie, jakby miasto miało nie więcej niż kilometr kwadratowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Majka. 09.10.10, 14:41 Ja uważam, że jedynymi postaciami nie antypatycznymi jest Sabina i wspólnik Michała - zapomniałam jak mu tam. Jednak zdecydowanie najlepsza jest Sabina. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Majka. 09.10.10, 16:11 Racja i Junior fajny jest chociaż kiepsko zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Majka. 09.10.10, 18:23 ja lubię Adama i postac i aktora, bo naprawdę fajnie gra. Lubię też Konrada i jest dla mnie o niebo fajniejszy i bardziej sexy niż te ciepłe kluchy Odpowiedz Link Zgłoś
mal.inkaa Re: Majka. 09.10.10, 19:06 zgadzam się zTobą w 100% Konrad is the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 22:46 a ty myslalas,ze czym sie zakonczy jak nie ich slubem??zall.... Odpowiedz Link Zgłoś