06.10.10, 08:23
Eee jak wszystko kończy się ślubem Majki i Michała, to nie ma co oglądać.
Obserwuj wątek
    • Gość: gorn73 Re: Majka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 11:19
      Heh :) rozumiem, że wolisz aby na koniec był ślub Michała z Adamem?
      • em.haa Re: Majka. 06.10.10, 11:21
        Albo z Piotrem. To było takie do przewidzenia.
        Skoro już wiemy że Michał dostanie rozwód od tej małpy to później będziemy patrzeć tylko jak się szarpią. Bez sensu.
    • thorgalla Re: Majka. 06.10.10, 14:15
      Dlaczego zaskoczone? Przecież takie seriale zawsze kończą się ślubem głównych bohaterów.
    • Gość: KaHa Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 18:23
      > Eee jak wszystko kończy się ślubem Majki i Michała, to nie ma co oglądać.

a ja lubie sobie popatrzec jak ze spaceru wózkiem dziecięcym wjeżdzają wprost do salonu.

• Gość: AAAA Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 18:18
        Jak dzis Piotrus pisarz walil w klawiature laptopa piszac list. Normalnie jakby pisal na maszynie, napieprzal jak w beben...
    • Gość: FF forfiter? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:08
      Czyżby Piotr był fanem forfitera czy ten dzisiejszy cytat w scenie z laptopem to czysty przypadek?
    • spacey1 Re: Majka. 08.10.10, 19:44
      nie mogę patrzeć na tego ciachorowskiego. Ta jego mina - spojrzenie spode łba z uniesionymi brwiami (cielęce zdziwienie czy co?), mnie rozwala. Najmniej zdolny aktor ostatnich lat jak dla mnie, drewno, zero emocji.
      • chantal10 Re: Majka. 08.10.10, 20:14
        Popieram! Ciachorowski i jego umiejętności aktorskie (a raczej ich brak) o dno i 5 metrów mułu:|

A czy zwróciliście dzisiaj uwagę, że Majka robiąca zdjęcia ubrana była w płaszcz, ten jej "narzeczony mimo woli" też coś na długi rękaw miał, a jak wyjęto Basię z wózka w "Kliszy" to mała była ubrana w letnią cieniutką sukienkę, bez żadnych rajstopek czy sweterka? Inna strefa klimatyczna w danej dzielnicy Krakowa czy ki czort?:)
        • Gość: AAA Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 20:49
          Patrzcie jak ubieraja Majke, a jak ubieraja innych.

Np na spacerze to kolezanka Majki - Lilka idzie ubrana tylko w koszulke i juz. A majka - spodnie, na to sukienka i jakas bluzeczka zapinana. Dlaczego? bo jest pewnie strasznie chuda.

Zreszta ona zawsze nosi spodnie + sukienka.
          Sukienka to tez zawsze taka z zakrytymi ramionami,
    • Gość: i Re: Majka. IP: *.aster.pl 08.10.10, 22:59
      Ten serial to taki dziwny twór, w którym nie znajduję ani jednej prawdziwie sympatycznej postaci. Niektóre są wręcz odpychające. Taki np. Michał toż to masakra pod każdym względem... Cała rodzina Majki jest irytująca z Majką ofkors na czele. Dobrze chociaż, że Kraków jest w serialu ładnie pokazany, tylko ciągle bohaterowie przypadkiem wpadają tam na siebie, jakby miasto miało nie więcej niż kilometr kwadratowy.
      • chantal10 Re: Majka. 09.10.10, 14:41
        Ja uważam, że jedynymi postaciami nie antypatycznymi jest Sabina i wspólnik Michała - zapomniałam jak mu tam. Jednak zdecydowanie najlepsza jest Sabina.
        • em.haa Re: Majka. 09.10.10, 16:11
          Racja i Junior fajny jest chociaż kiepsko zaczął.
      • spacey1 Re: Majka. 09.10.10, 18:23
        ja lubię Adama i postac i aktora, bo naprawdę fajnie gra. Lubię też Konrada i jest dla mnie o niebo fajniejszy i bardziej sexy niż te ciepłe kluchy
        • mal.inkaa Re: Majka. 09.10.10, 19:06
          zgadzam się zTobą w 100% Konrad is the best!
    • Gość: sz Re: Majka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 22:46
      a ty myslalas,ze czym sie zakonczy jak nie ich slubem??zall....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka