Dodaj do ulubionych

Usta-usta, o bohaterach

IP: *.lodz.mm.pl 14.10.10, 16:14
Na pewno sa to postaci ładnie, krwiście napisane, z wadami i zaletami, naprawde relaistyczne (co jest pewnie zasługa twórców formatu, bo u nas jak się pisze to te postaci jakies takie papierowe są). Mnie nieco irytuje postać Julii. Tak naprawdę to jest po prostu kawał jędzy: ukrywa ślub, idzie do łózka z byłym, usuwa ciąże be porozumienia z potencjalnymi ojcami, ma wieczne pretencje o wszystko i jest szalenie egoistyczna (nie wiodzi często dramatów wokół siebie, tylko swoje dramaty). I prawdziwe jest to, że Adam ja tak kocha, bo męzczyźni jakoś daja się omotac takim kobietom fatalnym. Dodam jeszcze, że jak nie przepadałam za Magdą Różczka, tak tu jest niezwykle przekonywująca.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 19:07
      Dla mnie najfajniejsza i najbardziej pozytywna postacia z tego serialu jest Agnieszka (gra ja M. Poplawska). Ona wydaje mi sie taka najbardziej wewnetrznie OK.
      • Gość: Monika Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.nplay.net.pl 14.10.10, 21:31
        .zgadzam sie ona i krzysztof najlepsi
        • Gość: Sedno-sprawy Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.INTELINK.pl 15.10.10, 10:19
          Mnie rozmieszyło jak chciała zerwać zaręczyny z powodu pocałunku Izy i Adama i to z czasów kiedy nie byli razem. No akurat ona jest ostatnią osobą która powinna miec jakies wąty w tym temacie. Ja się dziwię ze Adam do niej wrócił. Zdradziła i to w momencie kiedy było między nimi fajnie, nie było kryzysu czy oddalenia, które mogło by to w jakimś stopniu tłumaczyć. Pojawiła sie okazja, jakies sentymenty, czyli wiele jej nie trzeba.
          W ogóle ostatnio dużo tych zdrad w tym serialu
        • Gość: uncja Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 22:34
          Gość portalu: Monika napisał(a):

> .zgadzam sie ona i krzysztof najlepsi

W jakim sensie?
          dla mnie oboje są tak sztywni, że aż nieprawdopodobni. Bezkrwiści zupełnie. Znaczy, są tacy ludzie, mam podobnych sąsiadów, ale jakoś nie wierzę w przyjaźń z pozostałymi, bo są skrajnie różni. To się jakoś kupy nie trzyma. Agnieszka niby sensownie myśli - tylko co robi z gościem tego pokroju? jej reakcja podczas wizyty matki - typowa. Unikanie drażliwych tematów, prześlizgiwanie się obok problemu, udawanie, że wszystko gra.

Między nimi od początku wyczuwa się jedynie obcość, mijają się ciągle, zero emocji - ani w stosunku do siebie, ani dzieci. "Stanisław" Krzysztofa mnie rozwala - jakby rodzina była częścią akcji PR
      • zoofka Re: Usta-usta, o bohaterach 19.10.10, 00:09
        uwielbiam Agnieszkę :)
    • lilek Re: Usta-usta, o bohaterach 19.10.10, 10:51
      agnieszka - zdecydowanie najbardziej lubiana postać w tym serialu :)
      • Gość: Monika Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.nplay.net.pl 19.10.10, 22:31
        Najnormalniejsza, Krzysztof momentami zabawny,ale ich zwiazek, oj cos sie chyba wypalilo, rzeczywiscie za duzo zdrad w tym serialu
        • thaures Re: Usta-usta, o bohaterach 20.10.10, 08:42
          Ja w ogóle wcześniej tej aktorki nie znałam- teraz się w filmie zdecydowanie wybija. I podoba mi się Iza!
          • Gość: Monika Re: Usta-usta, o bohaterach IP: *.nplay.net.pl 20.10.10, 15:34
            /iza jest interesujaca postacia, ale troche mnie drazni,czesto narzeka i jest malo sympatyczna, ale jest jakas.Najnudniejsza postacia jest Julia
            • raszefka Re: Usta-usta, o bohaterach 21.10.10, 14:23
              Zgodzę się co do Julki. Nawet czarny mąż i skrobanka nie dodały jej barw. Zastanowiło mnie, kiedy Iza opisywała Robertowi swoich przyjaciół i o Julce powiedziała "Jest... jest cudowna, wszyscy kochają Julkę" czy coś podobnego. Takie to było nieprawdziwe :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka