Dodaj do ulubionych

Kamila z Klanu

27.12.10, 19:00
Kamila z Klanu kiedyś była fajną, mądrą dziewczynką.
Dlaczego robią z niej pustą idiotkę?
----------------------------

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Kamila z Klanu 27.12.10, 19:43
      Widać nie mieli pomysłu na postać i w dalekosiężnych wizjach mają COŚ zaplanowane, a w tym celu trzeba Kamilę skretynić.
    • lilith76 Re: Kamila z Klanu 28.12.10, 09:48
      Bo czasem jak zaczynają grać hormony i wchodzą w grę emocje, to mądra i rezolutna głupieje.
      Wątek zaniża ostro wiekowo target serialu, ale fajnie pokazuje jak to wielką miłość można przeżyć wirtualnie we własnej głowie.
      Za to Bożenka jak na tym tle zrobiła się bystra i rozsądna :)
      • Gość: pole Re: Kamila z Klanu IP: *.aster.pl 28.12.10, 11:52
        Ale taka reakcja na hormony to przystawała Maćkowi, gdy zapałał uczuciem do Martyny, a nie Kamili. Scenarzyści jadą po bandzie.
        • sundry Re: Kamila z Klanu 28.12.10, 11:55
          Zdziwiłbyś się, jak miłość może paść na mózg;)
          • Gość: bbb Re: Kamila z Klanu IP: *.4web.pl 28.12.10, 12:44
            prawda jest taka, że Kamila niewiele różni się w swoim zachowaniu od większości dziewczyn w swoim wieku, ba! dziwne, że nie jest jeszcze w ciąży albo przynajmniej w słoneczko nie gra
        • Gość: kia Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 19:14
          widać zapomnieliście jak to jest być nastolatkiem. Gdy w grę wchodzą uczucia człowiek wtedy całkiem głupieje.
      • Gość: Paula Re: Kamila z Klanu IP: *.opera-mini.net 30.08.11, 09:55
        Mi się Kamila podoba i jest super dziewczyną
    • Gość: the_accidental Re: Kamila z Klanu IP: *.toya.net.pl 28.12.10, 12:22
      Trochę się dziwię, bo nie pamiętam, żeby Kamila jakoś strasznie szalała za Błażejem, gdy chodzili ze sobą. Ale może nieuważnie oglądam, nie będę się upierać.
      • nedzioza Re: Kamila z Klanu 30.12.10, 00:02
        Love is blind and full of zasadzkas.... Ciekawe ile puszek poszło na imprze? Z tego co widziałam to parę wypadło na dywan jeszcze na Sadybie ;-)))) założę się że był ostra dilerka skoro Kama miała wizje mega ślimorów z Błażejem...
    • argentea Re: Kamila z Klanu 31.12.10, 12:52
      No ale wczoraj na powrót zmądrzała.
      • iwu Re: Kamila z Klanu 31.12.10, 13:55
        Ale tymi majtkami to mnie zabiła. Nie wiedziałam, że trzeba mieć nowe majtki na Sylwestra.
        Całe szczęście, że mam jedne nowe, bo by mi to nie dało spokoju. ;)
        • Gość: niko Re: Kamila z Klanu IP: *.CNet.Gawex.PL 31.12.10, 14:51
          A skąd ona się w ogole wziela? To jakas przyrodnia i mocno nieslubna siostra Knorra? Jak ja znalazl? I dlaczego do zony swojego brata mowi "ciociu"?
          • aga_ata Re: Kamila z Klanu 31.12.10, 15:16
            Zapewne z racji wieku.
          • lilith76 Re: Kamila z Klanu 03.01.11, 10:01
            Chyba po śmierci ojca Knorra (w sumie to teraz Czuły został Knorrem) wyszło na jaw, że starszy pan dokazywał do późnego wieku i ma malutkie dziecko pretendujące do spadku. A potem matka Kamili dostała wylewu w sklepie i zmarła.
    • Gość: mika Re: Kamila z Klanu IP: *.chelmnet.pl 01.01.11, 13:56
      ta dziewczyna co gra Kamilę strasznie niewyraźnie mówi.Taka sie z niej wielka aktorka zrobiła.Jej niechlujna wymowa strasznie mnie denerwuje
      • Gość: b Re: Kamila z Klanu IP: *.spray.net.pl 01.01.11, 14:55
        Michalina Robakiewicz - córka Biedrzyńskiej! Rzeczywiście, wymowę ma dość niechlujną!
        • Gość: iarka Re: Bożena z Klanu IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.11, 15:52
          Mnie to najbardziej wkurza "wymowa" Bożenki. Sztuczna, nie do wytrzymania. Przy tym to dziewcz sepleni (to taka ostatnio częsta maniera u młodych). Słowem - nie do zniesienia
          • aga_ata Re: Bożena z Klanu 01.01.11, 17:27
            Ja mogę patrzeć i słuchać Bożenki godzinami. Jest niepokojąco normalna w porównaniu do Kamili, ale wiem niestety,że to Kamila jest normalna wobec trendów obecnej młodzieży..

Fak.
            • Gość: Alina Re: Bożena z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 22:05
              O, jak miło, że ktoś niestary nie widzi nic rażącego w Bożence. Sztuczna? raczej to przypadlosc Kamili. No i zbrzydła nam Michalina ostatnio, może na glowie trzeba cos zmienić?.
    • Gość: bebe Re: Kamila z Klanu IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.11, 22:36
      coz, Kamila byla kiedys dziewczynka. teraz jest juz kobieta, na dodatek nieszczesliwie zakochana. Coz, jesli jej nie rozumiesz, to niechybnie nic sam nic takiego nie przezyles. Do pozostalych: przeciez ona jest sliczna!!! Zbrzydla? chyba wam na mozg padlo...
      • Gość: R Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 07:41
        Bozenka jest najladniejsza.
        • Gość: mozambique Re: Kamila z Klanu IP: 10.1.1.* 03.01.11, 10:35
          bozenak jest b. łądna ale oprózz powaznych problemów z wymową ( zgryz - przydalby sie logopeda) zaczelaa ostatnio stosowac technike aktorską pod nazwą "ukośne spojrzenie spode łba połączone z asymetrycznym uśmiechem prawej górnej wargi mające sparwiac wrazenia powłóczystego spojrzenia femme fatal"

dziwnie to wygląda

a KAmila jest o 3 klasy lpesza od BOżenki
          • Gość: marta Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 11:19
            również zauważyłam wspomnianą wyżej 'technikę aktorską' u serialowej Bożenki, z tym że w moim mniemaniu ona próbuje wówczas odegrać dezaprobatę bądź ogromne zaskoczenie/zdzwienie zaistniałą sytuacją... ;-) z femme fatale ma to niewiele wspólnego... ;)
            • Gość: fhsdhg Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 20:21
              Kamila jest śliczna, a Bożenka to taka sztuczna "lalka Barbie"....
    • Gość: sz Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 19:50
      kamila ladna???dajcie spokoj,wysokie czolo,rzadkie wloski,a do tego bardzo kiepska "aktorka"-chociaz nie oszukujmy sie -jest w klanie tylko dlatego,ze jest corka tej aferzystki biedrzynskiej...a mamusia przekrecila wielu znajomych na setki tysiecy,min stockingera-super musi byc tam atmosfera np na imprezie z okazji 2000 odcinka;)
      • Gość: sz Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 20:30
        Przepraszam, ale jestem ślepym gejem dlatego piszę takie bzdury....
      • Gość: Paula Re: Kamila z Klanu IP: *.opera-mini.net 30.08.11, 10:07
        Ciekawe jak byscie grali i czy Wy jestescie takie piekne bo Kamila i Bozena sa sliczne bez przesady,ze.brzydkie chyba wy jesteście
    • reniatoja Re: Kamila z Klanu 06.01.11, 23:28
      Kamila powinna sobie przesunąc przedziałek, bo ma już prawie na uchu. Jak to widzę, to nie mogę się na niczym skoncenteować, tylko dlaczego ona tak daleko ma ten przedziałek. Łysi starszy faceci tak robią, żeby sobie zrobic zarzutkę na łysinę.

• Gość: mozambique Re: Kamila z Klanu IP: 10.1.1.* 07.01.11, 10:13
        no jak to dlaczego ?
        bo to TRENDY grzywka jest - z lewego ucha na prawe
        albo odwrotnie

a KAmila , w przeciwienstwie do Bozenki patrzy normalnie, mówi w miare normalnei ( choc za cicho) , jest sliczna , zgrabna
        tylko robia z niej kretynke w scenariuszu
      • Gość: kacperek Re: Kamila z Klanu IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 15:16
        Kamila jest piękna gra bardzo fajnie bardzo mi się podoba z niej jeszcze będzie najlepsza z młodych Polskich aktorek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka