20.01.11, 21:04
Jenyrany! Co za psycholka! Nie dziwię się matce, że boi się zostawiać z nią jej własne dziecko.
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Magda NW 20.01.11, 21:23
      Nie mogę patrzeć na tę dziewczynę, tak mnie wkurza ten wątek... A zapowiada się na całkiem długie historie...
      • Gość: Ola Re: Magda NW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.11, 04:48
        Mnie też irytuje. Taka histeryczka i awanturnica.
    • Gość: ikarr Re: Magda NW IP: *.internetia.net.pl 21.01.11, 06:30
      Trzeba dodać, że aktorka gra IDENTYCZNIE w "Plebanii", gdzie ciągle drze się i wiecznie obraża oraz ma nieślubne dziecko.
      • Gość: weronika Re: Magda NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:29
        bo ta aktorka inaczej nie potrafi, jest tak egzaltowana, że histeria i krzyki to jej jedyne techniki aktorskie...
        • lilith76 Re: Magda NW 21.01.11, 14:23
          Całkiem ok grała w "Twarzą w twarz". Chyba, że ją z kimś pomyliłam.
    • bonnie75 Re: Magda NW 21.01.11, 09:29
      Panna ma zdecydowanie nierowno pod kopula.
      Ale Igor tez pojechal troche po bandzie, nie informujac jej od razu, jakie ma zamiary - wiec zaczela sobie wyobrazac...a tu zonk :-/
      • nioma Re: Magda NW 21.01.11, 09:31
        to opowiedzcie co sie wydarzylo bo ostatnio nie ogladalam NW
        • lilith76 Re: Magda NW 21.01.11, 14:21
          Wydawało jej się, że Igor szuka mieszkania dla ich trójki, nie tylko dla niej i dziecka. Uznała, że spiskuje z jej matką i wyszła z jego domu nie dając mu dojść do słowa.
          Smutne, że pewnie takie kobiety autentycznie istnieją i są faceci, którzy by zobaczyć dziecko muszą się przedrzeć przez "sajko" spektakl, albo w ogóle nie mogą się przedrzeć.
          Mnie ciekawi, czy ona za kilka lat dziecku też nie będzie zarzucać, że spiskuje, nie wystarczająco kocha, robi na złość. Bo na razie matką jest chyba ok.
          • iza232 Re: Magda NW 21.01.11, 19:51
            lilith76 napisała:

> Wydawało jej się, że Igor szuka mieszkania dla ich trójki, nie tylko dla niej i
            > dziecka. Uznała, że spiskuje z jej matką i wyszła z jego domu nie dając mu doj
            > ść do słowa.

Sprostowanie: wyleciała z domu jak z procy, wywrzaskując po drodze o spiskowaniu i szmyrgając w Igorka papierami ;)
      • Gość: Mo Re: Magda NW IP: *.subscribers.sferia.net 21.01.11, 09:37
        może jej przejdzie jak Monice. Ta też się dość psychotycznie zachowywała a teraz jakby była w stanie względnego spokoju. Może to oczywiście cisza przed burzą
    • mhadau1 Re: Magda NW 21.01.11, 14:42
      Aktorka grała wczęsniej w "twarzą w twarz" , a wczesniej debiutowała chyba w tv - w takim serialu na tvp2 "Dwie strony medalu" o klubie sportowym w małym miasteczku. Zresztą jej rywalkę grała Żmuda-Trzebiatowska - i zastanawiuałem się, która z nich wypłynie na szersze wody.
      • Gość: lok. Re: Magda NW IP: *.jmdi.pl 23.01.11, 12:35
        ona ma urodze zdziry , wszędzie gra jednakowo
        nie moge na nią patrzec bo mam wrazenie ze to zdzira spod ciemnej latarnii
        • kanna Re: Magda NW 23.01.11, 15:04
          Heh, dobrze gra, skoro was tak wkurza :D
    • gazeta_mi_placi Re: Magda NW 23.01.11, 21:13
      A to dziecko jest biologicznym dzieckiem Igora?
      Mało to oglądam, ale w streszczeniach czytałam, że Igor jest (albo będzie) z laską, z którą kiedyś był, potem się rozstali i ona poznała kogoś i zaszła z nim w ciążę (nawet ślub miał być), ale ostatecznie rozstała się z ojcem dziecka i potem znowu miała być z Igorem (oczywiście Igor wie, że to nie jego dziecko), to o tej lasce piszecie czy o innej?
      • spacey1 Re: Magda NW 24.01.11, 00:33
        to nie ta, ta ma dziecko z Igorem.
        • gazeta_mi_placi Re: Magda NW 24.01.11, 10:02
          Ok, dzięki.
          • lilith76 Re: Magda NW 24.01.11, 15:47
            Tamta igorowa big love ma dziecko z Poniedziałkiem :)
            Czyli wróci?
            • gazeta_mi_placi Re: Magda NW 24.01.11, 16:24
              Tak przeczytałam na Plejadach.
    • kejt202 Re: Magda NW 24.01.11, 20:23
      Faktycznie: normalna to ona nie jest. Jędza drąca mordę o byle co.
      • argentea Re: Magda NW 25.01.11, 14:09
        I trzaskająca drzwiami okropna neurotyczka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka