Dodaj do ulubionych

nowy Sebastian NW

IP: *.play-internet.pl 21.01.11, 02:47
Niewiem co uważacie, bo na poczatku to myślalam ze wymiękne jak zobaczyłam ze sebastiana nie gra Delag ale teraaz musze przyznac że ten nowy koles spoko daje rade. co uważacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: nowy Sebastian NW IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.11, 04:40
      Miałam dokładnie te same odczucia, ale teraz też uważam, że ten aktor jest ok.
      • bonnie75 Re: nowy Sebastian NW 21.01.11, 09:31
        Juz gdzies pisalam, ze Jarocinski jest rewelacyjny - taki troche sukinsynek, ale mimo to wzbudza sympatie :-) Pamietacie go jako chlopaka Izy - kolezanki Myszy z Mjm? Tam to dawal czadu :-)
        • Gość: olka Re: nowy Sebastian NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:51
          Jarociński jest po stokroć lepszy od drewnianego Deląga...swoją drogą nieźle im Deląg dawał w kość na planie, że woleli go zamienić ;))
          • mhadau1 Re: nowy Sebastian NW 21.01.11, 15:00
            Gra w "Barwach Szczęscia" o tej samej porze na tvp2, więc jeszcze by go brakowało w drugim serialu. To chyba główny powód.
          • nnike Re: nowy Sebastian NW 22.01.11, 01:03
            Gość portalu: olka napisał(a):

> swoją drogą nieźle im
            > Deląg dawał w kość na planie, że woleli go zamienić ;))

www.fakt.pl/Delag-opuszcza-Polske-Na-stale-,artykuly,90867,1.html ;)
        • Gość: subiektywna Re: nowy Sebastian NW IP: 89.231.197.* 26.01.11, 23:27
          A widzisz, wiedziałam, że skądś gościa kojarzę! Maćka grał, pamiętam. Dzięki za przypomnienie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka