Dodaj do ulubionych

milosne rozstania MJM

IP: *.ip.mgk.pl 23.02.11, 07:41
czy w MJM zawsze wszyscy muszą się spotykać po kilka razy, żeby powiedzieć sobie że nie możemy się spotykać. Oczywiście nie do pobicia są w tym Zarówa i Nataszka, ale i Ruda z Tomkiem zaczynają im robić konkurencję.
A tak wogóle ależ Mysza była przerażająca mówiąc Rudej ZNISZCZĘ CIĘ aż spać w nocy nie mogłam z emocji ....
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 08:09
      Ostatnio nie oglądałam tego serialu, o co chodzi z tą Myszą? Nakryła Tomeczka na zdradzie?
      I dlaczego jeżeli jest już kochanka w polskim serialu jest zawsze przedstawiana jaka ta zła, najczęściej narzucająca się gościowi, uwodząca, podczas gdy w realu najczęściej to faceci latają za kochankami uwodząc je podle i wmawiając im "że żona ich nie rozumie" itp. a często nie poprzestają na pierwszej odmownej odpowiedzi tylko dalej drożą, oni są stroną inicjującą, a w polskich serialach oczywiście to przebiegła i sprytna kochanka (najczęściej dość mocno narzucająca się ) uwodzi biednego niewinnego mężyka, która nawet by na nią nie spojrzał gdyby mu się tak nie narzucała :/
      • Gość: pinia Re: milosne rozstania MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 08:26
        Chyba Zosia dała cynk, ze coś jest na rzeczy. Agnieszki nie odbierałam jako tej złej. Może dlatego, że nie trawię myszy pindy nad pindami.
        W serialach są pozytywni bohaterowie, do ktorych należy tomek. Serce mu krwawi ale ma żonę, syna i teściową i szwagierkę martę. Liczę jednak, że ta sprawa się tak nie skończy. Tomek wróci do pani prokurator, a mysza zniknie z jego zycia i serialu.
    • angazetka Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 08:53
      Mysza była przeboska - totalna histeryczka. Sama wyjeżdża na długo, a Agnieszce robi aferę, że niby próbuje im związek rozbijać.
      • wiotka_trzpiotka Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 09:38
        mam nadzieję, że Wiewióra nie zrezygnuje i Mysza ją zniszczy
        bardzo bym chciała zobaczyć jak się niszczy kochanicę, tak na wszelki wypadek oczywiście
      • gazeta_mi_placi Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 10:49
        Ale taka jest prawda, żal mi samotnych kobiet które same nie mając chłopa doklejają się do cudzego i jego rodziny.
        • Gość: sasha Re: milosne rozstania MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.11, 10:53
          ale Mysza chyba sama się od rodziny odkleiła... I w tej sytuacji kibicuję Rudej nie Myszy.
    • iza232 Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 11:26
      Taaaa... scena jak Gocha przylazła do Rudej i ją opierniczała była boska!!! Specjalnie przyleciała dzień wcześniej w tym celu ;) A klamoty stały sobie na klatce w jej bloku podczas kiedy ona objeżdżała Rudą. No i ta groźba - strach się bać... tego zniszczenia!
    • jowita771 Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 13:50
      Mysza sama była kiedyś kochanką żonatego, więc moralnie to tak średnio ma prawo mieć pretensje do kogokolwiek. Poza tym te jej wyjazdy to już przesada. A Ruda jest fajna.
      • majaa Re: milosne rozstania MJM 23.02.11, 14:30
        Oj co Wy tak na tą Myszę najeżdżacie, ona się przecież zmienia na lepsze. Zrozumiała wreszcie, że Tomcio i dzieci najważniejsze, że to skarb, którego musi bronić jak lwica, zwłaszcza że już ktoś się na niego połaszczył i zagrożenie stało się realne. Rzuciła kobita wszystko i wróciła na łono rodziny, a Wy zamiast kibicować, to się czepiacie;)
        • Gość: a Re: milosne rozstania MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 16:38
          Myszka od zawsze miała nerwicę macicy. Tylko czekac az znowu z kims sie pusci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka