Dodaj do ulubionych

Dorota Chotecka w NW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 10:03
Doczytałam, że pojawi się żona Janusza lotnika. I niespdzianka kto ją gra? Żona z reala - D. Chotecka. Taka ostra baba pewnie wygryzie przesłodką Martusię. I będzie im podkładać kłody w związku od wrzesnia do conajmniej lutego. W końcu Marta stwierdzi, że jednak kocha męża, że błąd zrobiła i kolejny powrót będzie. A Pazury znikną z serialu. Zakładam taki rozwój akcji...
Obserwuj wątek
    • Gość: Madi Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.15-1.cable.virginmedia.com 08.06.11, 11:07
      Matko! Tylko nie Chotecka! Ja rozumiem koneksje rodzinne, ale chyba powinny być jakieś granice. Ta pani nie ma za grosz talentu, nie mówiąc o urodzie i jest wyjątkowo wkurzająca. No cóż, ale tak już w Polsce jest- "żona Radzia szuka pracy, może gdzieś ją wciśniemy..."
      • meeegotka Re: Dorota Chotecka w NW 08.06.11, 11:57
        A ja sie nie zgadzam! Chotecka w roli Wieclawskiej w "Ranczo" jest niezla. A jeszcze lepsza jest Solejukowa Zakowej - a tez sie mowilo, ze "po znajomosci".
        • Gość: anka Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.ats.pl 08.06.11, 19:18
          co do Żakowej to prawda .O ile kompletnie położyła "miodowe lata' to jako Solejukowa jest genialna.
    • lilith76 Re: Dorota Chotecka w NW 08.06.11, 12:00
      Byłam ciekawa, kto zagra żonę Janusza.
      I ok - Chotecka wygląda na kobietę, która właśnie skończyła leczenie :) Da radę :)
      Ktoś się orientuje, na co leczyła się była pilotowa? Psyche albo alkohol - obstawiam.
      • aga_wer Re: Dorota Chotecka w NW 08.06.11, 12:35
        a mi się narkotyki o uszy obiły ale głowy nie dam uciąć sobie
        • yoka1 Re: Dorota Chotecka w NW 08.06.11, 12:56
          oby jej się role pierwszych żon nie pomyliły:)
          W BSz też gra żonę pierwszą, która nie chciała dać rozwodu Delągowi, aż w końcu się zgodziła
          • Gość: Kia Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:12
            Włąśnie Chotecka gra zawsze żony, które mężowie zostawiają dla młodszych lasek.
            • Gość: koko Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.icpnet.pl 08.06.11, 18:42
              hmm...nie sadzicie ze Janusz zneca sie nad tym swoim synem?oczywiscie nie jest to pokazywane, ale z kontekstu rozmów da sie wyczytać to. Ba np. dlaczego chłopak tak diametralnie zmieniłby stosunek do Marty?Że niby ja teraz szanuje?
              • poecia1 Re: Dorota Chotecka w NW 08.06.11, 23:41
                Jakiś kwas wcześniej czy później musi wypłynąć, a to byłoby mocne i dość ciekawe.
                • Gość: ikarr Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.internetia.net.pl 09.06.11, 08:15
                  Wygląda na to, że i dla Filipa szykują jakiś romansik z tą paniusią od portretu babci. Filip jako bezwzględny, zimny prawie ex-mąż o wiele ciekawszy osobowościowo, a nawet fizycznie! Wreszcie pokazał męskie cechy, a aktor dobrze gra tę przemianę.
                  • klawiatura_zablokowana Re: Dorota Chotecka w NW 09.06.11, 11:42
                    I mam nadzieję, że będzie walczył o dziecko, a nie odda je Martusi jak grzeczny polski eks-mąż. Zapowiada się ciekawie :D
                    • Gość: Kia Re: Dorota Chotecka w NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 14:09
                      Ale tatusiowie są zadowolenie zazwyczaj gdy nie maja w końcu na głowie żony z dzieciakiem. Zobaczy je raz na 2 tygodnie i lajcik.
                      • klawiatura_zablokowana Re: Dorota Chotecka w NW 09.06.11, 15:16
                        Dlatego byłoby to przyjemną odmianą - rozwód ewidentnie z jej winy, on dla niej poświęcił zagraniczne stypendium, a ponadto niańczył małego, gdy Marta robiła karierę. I może sobie nie życzyć, żeby jego dziecko wychowywał kochanek żony. Tym bardziej, że przecież pokazał już, że umie się zająć swoim dzieckiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka