Dodaj do ulubionych

Hania - PwS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 20:35
Myślałam, że padnę gdy usłyszałam dzisiaj tę małą przy kolacji z panią kurator.
Obserwuj wątek
    • Gość: subiektywna Re: Hania - PwS IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.11, 21:02
      A co powiedziała, bo dziś nie oglądałam?
      • Gość: gościówa Re: Hania - PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 22:10
        Powiedziała, że Artur ma fajne dziewczyny (w sensie Monikę i Konstancję) :)))
        • Gość: suiektywna Re: Hania - PwS IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.11, 00:07
          No to sobie wyobrażam panią kurator po tym ;)
          • Gość: Kia Re: Hania - PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 01:13
            No spytała czy pani kurator również będzie spała z Arturem:)
            • Gość: anka Re: Hania - PwS IP: *.internet.radom.pl 16.06.11, 09:18
              nie czy pani będzie spała z Arturem , tylko "czy pani też będzie spała u nas"A to chyba jest jakaś różnica?
              • Gość: Kia Re: Hania - PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 13:10
                O jezu myślisz że ja się uczę na pamięć cytatów z seriali. A poza tym w domyśle miało znaczyć czy będzie spać z Atrurem.
                • 1.jack Re: Hania - PwS 16.06.11, 16:57
                  nikt się nie uczy na pamięć cytatów z seriali , ale to co ty napisałaś to jest manipulacja.Wprowadzasz w błąd . I po co to "o jezu'?
                • Gość: anka Re: Hania - PwS IP: *.internet.radom.pl 16.06.11, 17:03
                  a w czyim to domyśle miało znaczyć "czy będzie spać z Arturem?"Posądzasz sześcioletnie dziecko o takie wyrafinowane podteksty.Kobieto nie manipuluj słowami.
                  • Gość: Kia Re: Hania - PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 17:42
                    P pierwsze nie powtarzaj tekstów swojego przedmówcy. A po drugie o jakie "wyrafinowane podteksty" ci chodzi? mała dobrze wiedziała, że chodzi o spanie z Arturem( o spanie,nie o seks, jeśli jesteś tak mało domyślana) ponieważ wcześniej powiedziłą Konstancji że Monika śpi z Arturem. Idąc za tym można się łatwo domyślić, ze przy stole chodziło jej o sapnie z Arturem wszystkich pań. Teraz czaisz?
                  • Gość: pepsikola Re: Hania - PwS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 18:07
                    Ho, ho widzę, że Anka głodnemu chleb na myśli. Wszyscy wiemy że Hani chodziło o zwykłe spanie, a ty wyjeżdżasz z wyrafinowanymi podtekstami. Z resztą Kuba sam dzisiaj powiedział co Hania miała na myśli i wiadomo, że chodziło jej spanie Artura z każdą panią która pojawia się u nich w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka