Dodaj do ulubionych

NW - Renata

07.09.11, 11:21
nie wydało wam się dziwne, że Renata dała pocztę Sławkowi i wygoniła go z ....jego WŁASNEGO mieszkania?! O ile dobrze pamiętam, to jego mieszkanie i to ona się tam sprowadziła do niego, po czym jak on zachorował i z nią zerwał i wyjechał, została tam. Teraz sobie mieszka, jak on przychodzi pogadać, to go wyprasza z jego własnego mieszkania, Sławek pomieszkuje kątem u swojej matki. A to chyba Renatka powinna się stamtąd wyprowadzić do mamusi na Wspólną?
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: NW - Renata 07.09.11, 12:05
      to nie jego mieszkanie, tylko Zanety.
      z tego, co pamietam, to ona udosteopnila mieszkanie Renacie i Slawkowi a sama zostala z tesciami.
    • Gość: ida Re: NW - Renata IP: *.icpnet.pl 07.09.11, 12:07
      z tego co kojarzę to mieszkanie należało/ należy Żanety, miała tam z Grzesiem zamieszkać? i udostępniła je Renacie. Czyli jest Renaty, nie Sławka.
      • meeegotka Re: NW - Renata 07.09.11, 12:57
        Oj, nie wydaje mi sie!
        To jest raczej mieszkanie Slawka wlasnie. A w Zanetkowym mieszka ten byly starajacy sie Zanetki - Staszek, czy jak mu tam, bo pamietam, ze sam sobie remontowal to mieszkanko dla siebie i przyszlej zonki - juz nie Zanetki.
        I wlasnie to mnie zdzielilo wczoraj jak go wyrzucila. Swoja droga, na co ten Slawus liczy? Ze Renia przyjmie go z otwartymi ramionami? Chociaz w sumie pewnie za kilkaset odcinkow tak sie stanie :-/
        • aga_ata Re: NW - Renata 07.09.11, 13:03
          Renata mówiła komuś, że to mieszkanie jej siostry - tak coś kojarzę. Wtedy myślałam, że chodzi o Monikę, a teraz to już sama nie wiem, do kogo należy ta hawira.

Wątek kapka w kapkę ściągnięty z Magdy M., z tym, że gorzej zagrany, no i na Brodzik z Małachem można było chociaż popatrzeć, bo na tę szaro-burą nudną parę Sławek-Renata odechciało mi się już dawno. Teraz standardowo - niczym w Magdzie M. - wokół Renaty-cud-miód-dziewczyny kręcić się muszą adoratorzy, aby po kilkunastu odcinkach nastąpił happy end ze Sławkiem. Że też scearzystom się chce takie przewidywalne wątki wymyślać (?).
          • Gość: pamiec absolutnaaa Re: NW - Renata IP: *.centertel.pl 07.09.11, 13:19
            nie uważnie oglądacie :)
            mieszkanie jest żanety. Ona tego byłego staszka wywaliła na zbity pysk bo zaczął za bardzo dociekać co z grześkiem. Sławek wynajmował kawalerkę, ale za ciasno im było z renatą i tą córką jego i postanowili wynająć coś większego. Już się mieli wprowadzać do nowego ale ktoś zalał to mieszkanie . Wylądowali więc we tróję u ziębów, tam się gnieździli i żanetka oferowała im swoje mieszkanie.
            • meeegotka Re: NW - Renata 07.09.11, 16:34
              A widzisz, moglo i tak byc! Dzieki :-)
              • Gość: Ola Re: NW - Renata IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 22:12
                Byłego Wieśka. Staszek to brat Żanety. Reszta chyba się zgadza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka