Dodaj do ulubionych

Monika Mrozowska w Hotel52

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:59
Jezu, jak ona wygląda.. Normalnie gdybym nie wiedziała że to ona to powiedziałabym że to facet. Ta fryzura tak ja oszpeca że aż przykro patrzeć.
Obserwuj wątek
    • justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 07:44
      Zgadzam się. Nie wiem, kto ją tak skrzywdził, ale masakra!!!!!!
      • Gość: matt_banco Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 08:35
        A moze jednak fakt, iz gra postac niewidomej ma w tym momencie jakies znaczenie ...
        • justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:22
          No raczej nie. Od jakiegoś czasu Mrozowska prezentuje ten nieudany typ fryzury. Możliwe, że to dla jakiejś innej roli, na pewno nie chodzi o Hotel. Najbardziej jednak prawdobodobne, że to jakiś stylista "jej to robi" i wmawia pewnie przy tym, że jest super:)
    • thorgalla Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:02
      Widziałam ją niedawno "na żywo".Ledwie ją poznałam,wychudzona,z okropną fryzurą.Ale córeczkę ma śliczną i mąż też niczego sobie ;)
      • Gość: q Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:17
        thorgalla napisała:

> Widziałam ją niedawno "na żywo"

a czego sie spodziewasz po osobe która zywi sie samymi "charpęciami" sama zielenina i jakimis bezpłciowymi produktami e..zjadła by dziewczyna kawałek zdrowego miesa i do razu wygladałaby lepiej..dla mnei to chodzaca anemiczka i tyle..co odbija sie m,in na wygladzie w tym przypadku na niezdrowej chudosci, słabych włosach itd
    • aneta-skarpeta Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:37
      mi sie mrozowska bardzo podoba, niestety teraz jest zbyt chuda, ale fryzure ma fajną
      generalnie fajna rodzinka z nich
    • Gość: niania Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 10:42
      Jak zwykle zgadzam się z mattem. To, że gra niewidomą i to wiarygodnie (mam w rodzinie, wiem) jest chyba ważniejsze niż to jaki ma fryz
      • justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 10:50
        Ale nikt nie napisał, że źle gra:) "Rozmawiamy" o tym, że to ładna dziewczyna a "to coś" na głowie ją szpeci. Temat głupiutki- wiadomo:), ale to w końcu forum "Seriale", więc chyba można;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka