Gość: kia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 22:59 Jezu, jak ona wygląda.. Normalnie gdybym nie wiedziała że to ona to powiedziałabym że to facet. Ta fryzura tak ja oszpeca że aż przykro patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 07:44 Zgadzam się. Nie wiem, kto ją tak skrzywdził, ale masakra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt_banco Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 08:35 A moze jednak fakt, iz gra postac niewidomej ma w tym momencie jakies znaczenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:22 No raczej nie. Od jakiegoś czasu Mrozowska prezentuje ten nieudany typ fryzury. Możliwe, że to dla jakiejś innej roli, na pewno nie chodzi o Hotel. Najbardziej jednak prawdobodobne, że to jakiś stylista "jej to robi" i wmawia pewnie przy tym, że jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:02 Widziałam ją niedawno "na żywo".Ledwie ją poznałam,wychudzona,z okropną fryzurą.Ale córeczkę ma śliczną i mąż też niczego sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:17 thorgalla napisała: > Widziałam ją niedawno "na żywo" a czego sie spodziewasz po osobe która zywi sie samymi "charpęciami" sama zielenina i jakimis bezpłciowymi produktami e..zjadła by dziewczyna kawałek zdrowego miesa i do razu wygladałaby lepiej..dla mnei to chodzaca anemiczka i tyle..co odbija sie m,in na wygladzie w tym przypadku na niezdrowej chudosci, słabych włosach itd Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 09:37 mi sie mrozowska bardzo podoba, niestety teraz jest zbyt chuda, ale fryzure ma fajną generalnie fajna rodzinka z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Monika Mrozowska w Hotel52 IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.11, 10:42 Jak zwykle zgadzam się z mattem. To, że gra niewidomą i to wiarygodnie (mam w rodzinie, wiem) jest chyba ważniejsze niż to jaki ma fryz Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: Monika Mrozowska w Hotel52 30.09.11, 10:50 Ale nikt nie napisał, że źle gra:) "Rozmawiamy" o tym, że to ładna dziewczyna a "to coś" na głowie ją szpeci. Temat głupiutki- wiadomo:), ale to w końcu forum "Seriale", więc chyba można;) Odpowiedz Link Zgłoś