Gość: j Re: Czerwony Orzeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 09:55 Oczywiście oglądam już drugi raz ,teraz będzie trzecia seria i mama nadzieję że pokażą czwartą. Serial jest super i wiem , że jest mega popularny w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta1985 Re: Czerwony Orzeł 12.01.12, 15:02 już myślałam że jestem sama :) tez oglądam każdy odcinek, niestety od niedawna, bo jakieś miesiąc, ale bardzo mnie wkręcił. wiesz gdzie można oglądać jakieś powtórki, lub może odcinki w przód bo nie wiem czy polska puszcza na bieżącą czy z opóźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Czerwony Orzeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.12, 17:20 wejdź na FILMWEB tam jest cała dyskusja pasjonatów tego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta1985 Re: Czerwony Orzeł 13.01.12, 10:40 czytałam tą dyskusję na filmweb i nic z tego nie rozumiem, ostatnie wpisy z dwóch miesięcy wstecz, gdzie Irene jest w ciąży z Martinem, Huan ma nową kobietę, Gonzalo odnalazł matkę... jakim cudem w listopadzie pisali że to się już stało, na tym samym kanale czyli TVN7 jak dopiero kilka odcinków temu Martin przespał się z Irene, a w listopadzie była już z nim w ciąży? nic z tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Czerwony Orzeł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.12, 14:21 To wygląda tak serial był puszczony we wrześniu są 3 części każda po ok. 18 odc. to w 3 części będzie się działo . W Hiszpanii jest już 4 część , w Polsce gdy skończyli nadawać 3 gdzie w ostatnim odcinku porwano Lukrecję przerwali emisję i puścili od początku 1 serię. Teraz wszyscy czekają czy będzie 4 seria w TVN7 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta1985 Re: Czerwony Orzeł 25.02.12, 11:20 podbijam temat, bo chętnie podyskutowała bym z kimś kto również ogląda ten serial... Odpowiedz Link Zgłoś