sowaa2 23.07.05, 14:26 SPRZEDAM WYCIECZKE DO EGIPTU DLA DWOCH OSOB TO HOTELU FARANA CLUB W TERMINIE 27.07 (SRODA)- 10.08 .CENA NISKA! DO UZGODNIENIA Prosze o kontakt sowaaa@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Re: EGIPT OKAZJA 23.07.05, 18:02 Mam taki zwyczaj, że w biurach podróży lub w hotelach wypytuję każdego o najlepszy hotel w danym mieście itd. W moim biurze polecono mi właśnie Club Faranę, ale cena mnie "trochę" odstraszyła. Jeśli lubicie Egipt i nie boicie się tam polecieć, skorzystajcie z tej oferty. Gdyby nie to, że mam już wykupiony inny hotel, to może...może...może bym skorzystała. Piszę tak dziwnie - może - bo zastanawiam się cały czas nad własnym wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
galileo01 Re: EGIPT OKAZJA 23.07.05, 18:27 Ja tam znowu mogę odkupić. Jeśli tylko cena będzie naprawdę atrakcyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
murena.murena Re: EGIPT OKAZJA 24.07.05, 15:39 Spytajcie Panią Sowę o cenę, bo do atrakcyjnych ona raczej nie należy. Sprawdźcie oferty w biurach podróży (oczywiście opcja ALL)one są bardziej przystępne. Farana Club to hotel Włoskiej sieci. Włosi nagminnie rezygnują z pobytu w Sharmie, więc ceny spadają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś