Dodaj do ulubionych

Ukryta Prawda

15.02.12, 14:19
na tvn
no i jak sie podoba ?

kalka z polsatowskeigo shitu ale ze większa kase i z profesjonalnymi aktorami
co akurat na dobre nie wyszło
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: Ukryta Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 14:24
      z profesjonalnymi aktorami???

wole trudne sprawy i pamietniki:)
      • wioskowy_glupek Re: Ukryta Prawda 15.02.12, 14:33
        Profesjonalni aktorzy ?? WTF ?

Denne to jest wolę Trudne sprawy i Dlaczego ja... Ty razem im nie wyszło choć kalka wszystkiego włącznie z logiem Trudnych Spraw.
        • Gość: mozambique Re: Ukryta Prawda IP: 148.81.254.* 16.02.12, 10:40
          tak - nowosc na TVN od tego tygodnia , nazywa sie to UKRYTA PRAWDA i zatrudnia zawodowych aktorów

efekt ? - chyba jeszcze gorszy niz z amatorami , vide - scena z 2 odcinka - aktor odgrywa pożądanie do blond-dominy z batem w ręku :)))
          • deodyma Re: Ukryta Prawda 16.02.12, 11:26
            > efekt ? - chyba jeszcze gorszy niz z amatorami , vide - scena z 2 odcinka - akt
            > or odgrywa pożądanie do blond-dominy z batem w ręku :)))

o matko, widziaqlam to...
            poryczalam sie ze smiechu:D
    • Gość: Nika Re: Ukryta Prawda IP: *.CNet.Gawex.PL 16.02.12, 10:44
      Dla mnie wszystkie te Trudne sprawy i Ukryte prawdy są takie same - w każdym odcinku każdy na każdego krzyczy i nic nie wnosi.
    • deodyma Re: Ukryta Prawda 16.02.12, 11:25
      zdecydowanie wolalam jednak polsatowskie DLACZEGO JA i TRUDNE SPRAWY.
      szkoda, ze powtorki teraz daja i nie nagrywaja nic nowego.
      UKRYTA PRAWDE dziwnie mi sie oglada...
    • Gość: Amy Re: Ukryta Prawda IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 11:39
      Po kolei :

- nie podoba mi się kobieta jako narrator, przyzwyczaiłam się do pana polsatowego :)
      - nie mają żadnych śmiesznych tekstów. Większość tekstów w opisach to "X, córka Y" albo "A, żona B". A gdzie coś w stylu "Norbert uważa że ma głupią matkę?"
      - TVN chyba zapomniało że Trudne sprawy i dlaczego ja są postrzegane jako seriale KOMEDIOWE. Ukryta prawda jest zrobiona tak poważnie że aż nudna.
      - Nie podoba mi się że na samym początku zdradzają 3/4 fabuły.
      - Jeśli chodzi o wczorajsze Dlaczego ja kontra Ukryta prawda : zdecydowanie wygrywa Dlaczego ja.

No i gdzie jest Dariusz?

• Gość: mozambique Re: Ukryta Prawda IP: 148.81.254.* 17.02.12, 10:14
        Dariusz ostatnio w Pamietnikach z Wakacji w Hiszpanii pilnowal cnoty córki

z szortami podciganietymi prawie pod pacchy
    • Gość: kia Re: Ukryta Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 13:20

A tak poza tym, czy Dlaczego ja czy trudne sprawy które teraz lecą na Polsacie to jeszcze powtórki czy juz nowe odcinki?
      • Gość: Amy Re: Ukryta Prawda IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 15:29
        Trudne sprawy to na pewno powtórki, ale Dlaczego ja już są chyba nowe?
    • Gość: gmer Re: Ukryta Prawda IP: *.blueboxgrid.com 16.02.12, 16:48
      dno dna, taki sam badziew jak te polsatowskie
      no ale tluszcza to lyka, jest kasa z reklam, wiec wszyscy (?) sa zadowoleni
      • wioskowy_glupek Re: Ukryta Prawda 18.02.12, 13:09
        Oj oj pobrandzlowałeś się już intelektualnie ? Bo ja niemaln dochodzę... jak czytam twoje wypociny,,,
    • Gość: Amy Re: Ukryta Prawda IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 18:19
      Serial zaczyna się rozkręcać - dzisiejszy odcinek był świetny, pomijając cokolwiek nad ekspresyjną główną bohaterkę :)

A u konkurencji (czyli w "Dlaczego ja") przyszła moda na paczanie :D
    • Gość: MMM Re: Ukryta Prawda IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 19:31
      AAAAAAAA widziałam dzieiaj fragment tego programu!!!

Jakaś masakra!! Owszem.. na trudne sprawy czy dlaczego ja? dało się popatrzeć, czasem spojrzeć z niedowierzaniem lub z lekkim uśmiechem na twarzy,.. ale to? I jeszcze ten beznadziejny kobiecy głos w roli narratora..

Jako można wydawać kasę na coś tak ehmm nawet brak mi słów.

Ja chcę powrotu Sędzi Anny Marii.. i rewelacyjnych min pana prokuratora ;)))
      • Gość: ??????????? Re: Ukryta Prawda IP: *.icpnet.pl 20.02.12, 20:56
        poza tym tutaj przedstawiają sprawę a przed napisami i reklamówką początkową juz w całości streszczają cały odcinek nie ma tegoi napięcia jak w dlaczego ja i trudne sprawy tutaj już wszytsko w skrócie mówią za nim jeszcze napisy początkowe pojawią sie !
        • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Ukryta Prawda IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 21:54
          Chryste, jak z tym żyć!!!?????????????????Od razu wszystko wiadomo, ratunku!!!!!!!!Napięcie sakesualne rozladowane już na początku, hilfe, help!!!!!!!!!!
          • Gość: mozambique Re: Ukryta Prawda IP: 148.81.254.* 22.02.12, 12:09
            mi sie podobało jak jeden brat ok 30-tki do drugiego brata ( ok 40-tki) zwracał sie co drugie słowo per "Krzysiu"
          • Gość: ?????????? Re: Ukryta Prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.12, 14:15
            już ci ulżyło?!!!!??????????!!!
    • default Re: Ukryta Prawda 22.02.12, 15:04
      Nie podoba mi się, nie da się oglądać, JA CHCĘ SĘDZI WESOŁOWSKIEJ!!!
      Tyle lat ten serial stanowił dla mnie miłe, rozrywkowe, często zabawne tło do popołudniowej domowej krzątaniny - a to co dają teraz tylko mnie irytuje, w Sędzi poziom kiczu był zabawny, tu jest nie do zniesienia.
      I zauważyłam jeszcze coś - w nowych odcinkach W-11 pojawiło się - chyba na wzór owej "Ukrytej prawdy właśnie - dużo więcej komentarzy narratora, kompletnie zbędnych i irytujących. Np. podejrzany mówi "dobra, przyznaję sie do maili, ale go nie zabiłem". Narrator: "Podejrzany zeznał, że pisał maile z pogróżkami, ale nie przyznaje się do zabójstwa". Nosz kurde, ręce opadają.
    • muza24 Re: Ukryta Prawda 24.02.12, 18:59
      Koszmar! "Aktorzy" wypadają gorzej od amatorów w innych tego typu programach. Niektóre sceny tak sztuczne że aż śmieszne. Numer jeden to tekst z poprzedniego odcinka, powtarzany również w reklamówkach "widnejesz w rejestrze dłużnków! o!".

Fatalnie się to ogląda. a poza wszystkim mam alergię na głos pani lektorki.

P.
      • deodyma Re: Ukryta Prawda 25.02.12, 11:55
        muza24 napisała:

> Koszmar! "Aktorzy" wypadają gorzej od amatorów w innych tego typu programach. N
        > iektóre sceny tak sztuczne że aż śmieszne.

racja.
        najkoszmarniejszy odcinek, jaki ogladalam, to o Agnieszce Wronskiej, ktora byla molestowana przez swojego szefa.
        aktor odgrywajacy role szefa, to jakis koszmarek.
        maz glownej bohaterki Krystian, tez nie lepszy.
        i ta ich corka, bila na leb i szyje odtworczynie Antosi w serialu NW:D
        • Gość: Miss Kiki uwielbiam! IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 19:16
          Normalnie w nałóg popadłam:) Fantastycznie drewniana gra "aktorów" (skąd oni ich biorą?), niesamowite historyje, jednym słowem, codziennie to oglądam. Na Polsacie nie oglądałam, ale ta sędzia Wesołowska to była dopiero porażka! Zdecydowanie wolę Ukrytą Prawdę. Bigamista=oferma rulez:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka