Dodaj do ulubionych

Pierwsza miłość - wątek Huberta...

22.05.12, 17:21
Powoli zniechęcam się do oglądania tego serialu.
W Wadlewie szukają złodzieja krów, a we Wrocławiu... Hubert zginął a jednak żyje, podobnie zresztą jak Rajmund.
Wątek Hana i Stefani która urządza szkołę również nie przypadł mi do gustu.
Zastanawiam się co jeszcze... wymyślą...

A co Wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: xd Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 18:45
      a my sadzimy ze jestes z ATM i usilujesz nas w zalosny sposob zachecic do ogladania serialu,ktory zreszta i tak ogladamy
      • Gość: ona Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 22:42
        to prawda. Przeginaja... tam jest bardzo duzo takich elementow niby komediowych ,ale bez przesady...z 2 str robia z tego jakis kryminał. Watek ze smeiorcia Huberta - przegiecie
        • Gość: jakaja Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.05.12, 10:09
          Przeginają Marysia już ma tak barwne życie amnezja, taniec na turze, gwałcić ją chcieli z kilka razy, hajtać się z nią też a teraz jej facet żyje, że normalny człowiek by wylądował po czymś takim na kozetce u psychiatry. Poza tym co z jej studiami? Pamiętam, że była podobno tak doskonała, że nawet pani z dziekanatu nie chciała jej wydać papierów jak chciała zrezygnować i co odwidziało się?

Jedyny wątek, który tak naprawdę jest godny uwagi i który moim zdaniem warto rozwinąć ku przestrodze to te galerianki, ale też nie rozumiem tego kolesia, którego siostra się puszcza czemu ma problem, żeby o tym powiedzieć ich rodzicom?
    • Gość: madi Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.bb.sky.com 23.05.12, 10:28
      a ja z niecieprpliwscia czekam, az usmierca anke. sprawiedlwosci stanie sie za dosc- oby tylko nie ozyla, jak hubert...
      • Gość: jakaja Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.05.12, 11:14
        Chyba się doczekasz właśnie pudel o tym poinformował, że zrezygnowała
        • Gość: xd Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 11:46
          przeginaja?????

co wy gadacie;/

to jedyny polski serial,w ktorym ciagle cos sie dzieje,nie ma nudy,ciekawie rozpisane watki i postaci...

jak wam zle to ogladajcie w tym czasie klaan,z bardzo ciekawymi watkami:maciusim i jego lataniem za martynka,mnni bawiaca siew detektywa,czy felim;/

• Gość: babajaga Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 12:28
            no wlasnie nie rozumiem w ogole w czym ten Radek ma problem? Juz dawno powinien powiedziec matce ,ze siostra sie psuzcza. Nie wiem dlaczego sie zastanawia
            • Gość: xd Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 13:13
              bo on chce byc "spoko" wobec siostry. ten duren nie widzi ze ta gowniara ciagle robi co chce, kantuje Radka jak moze i w ogole uwaza, ze wszystko jej wolno.

Radek tez swiety nie byl, za uszami ma bardzo duzo - byl przeciez zwyklym oszustem i zlodziejem, ale dobrze ze chociaz teraz ma jakies poczucie przyzwoitosci i strofuje siostre.
              • Gość: jakaja Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 07:34
                Oglądamy klan przynajmniej co poniektórzy tak samo zresztą jak Ty sądząc po aktywności na forum ;-)
                A Radek! Zapomniałam jak koleś się nazywa. Ale fakt zachowuje się jak idiota.Skończyłam oglądać w momencie jak odkrył, że małolata jest zagrożona ze wszystkich przedmiotów i przyjechała w tym czasie ich matka a kretyn się zastanawiał czy jej powiedzieć o problemach siostry czy nie. I powiedział czy te "drobne" problemy również przemilczał?
                Ja myślałam, że ta młoda zaczęła się puszczać za te ciuchy a z rozmowy wynikało, że tylko "dotrzymywała towarzystwa" cokolwiek miałoby to oznaczać...
                • Gość: jakaja Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 07:37
                  A i czy ktoś mi powie co ze studiami Marysi? Wiem, że to stary temat ale oglądałam jak ją wszyscy na rękach nosili i pod niebiosa wychwalali jaka to ona piękna i mądra i w ogóle najlepsza studentka a potem miałam sporą przerwę a tu Marysia pracuje w jakiejś galerii?! To jednak zrezygnowała?
                • Gość: jk Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.05.12, 08:51
                  pomijam, że matka ma czas przyjechać na kawę do dzieci dzień po wywiadówce, na której był Radek po jej telefonicznym przypomnieniu o tym fakcie, a do szkoły nie ma czasu się pofatygować. No i dziecko z problemami zrzuca na barki studiującego syna i uważa, że z dala od domu, w dużym mieście, pod okiem młodego brata spoważnieje. To też ciekawe.
                  • Gość: jakaja Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.12, 09:18
                    A swoją drogą to jest właśnie ciekawe, że galeriankami zostają i kradną dla zabawy ze sklepów dzieciaki, które mają na to wszystko kasę ale brak im zainteresowania rodziców. Myślę o tej pobitej koleżance tej młodej. Bo siostra Radka raczej tyle kasy nie miała ale chyba też nie było tak źle chciała się wylansować. A Radek powiedział o tych zagrożeniach czy liczy, że matka się nie skapuje, że młoda powtarza klasę?
                    Nie oglądałam wczoraj od początku a potem też z doskoku i włączyłam jak dziewczyna pobita leżała w szpitalu i nie wiem do końca pobili ją i zgwałcili? Czy aż tak z nią źle, że straciła kontakt z rzeczywistością?
                    • liiona Re: Pierwsza miłość - wątek Huberta... 27.05.12, 20:21
                      Jak pierwszy raz zobaczyłam Hana pomyślałam ze to ten sam co występował w programie Magdy Gessler " Kuchenne rewolucje" bardzo nerwowy człowiek i okrutny wujek. Podobieństwo było uderzające, poszukałam, ale nie to nie on, podobni tylko bardzo do siebie. Teraz jak do akcji wkroczyła Stefanii to dobrze bo wywróci wszystko o 180 stopni:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka