Dodaj do ulubionych

Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość

30.05.12, 15:24
Czy tylko ja zauważyłam wczoraj, że Marta w końcu wyglądała jak kobieta? Makijaż i ubiór przede wszystkim i jakaś taka cera ładna, alabastrowa. Ogólnie miałam wrażenie, że aktorka albo schudła, abo jakieś SPA lub inne zabiegi zaliczyła, bo podbródek i owal twarzy miała wyjątkowo ładny :-) W każdym razie bardzo mi się podobała we wczorajszym 921 odcinku.
Obserwuj wątek
    • railly Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 30.05.12, 15:28
      A ja wręcz odwrotnie. Stwierdziłam, ze aktorka ma 41 lat, a wygląda dużo starzej.
      • nickname22 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 30.05.12, 16:52
        tez wczoraj zauwazylam, ze martas wygladala o wiele lepioej. NARESZCIE normalnie , fajnie ubrana, ładny makijaz . Jakby przeszla jakas pozytywna przemiane,
        • czekolada72 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 30.05.12, 17:21
          Miała mocniejszy makijaz oczu i chyba faktycznie zeszczuplala :)
          • domi_33 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 30.05.12, 18:27
            ale kolor miała słaby, za żółty o kilka tonów.
    • wanilijka Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 30.05.12, 18:31
      Aparat działa, dlatego zmieniają się jej rysy twarzy.
      • pipi43 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 31.05.12, 11:05
        Tylko zwyczaje pozostają bez zmian.
        Zwyczaj chrząkania.
        Zwyczaj zalegania na kanapie w butach.
        • czekolada72 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 31.05.12, 11:36
          O nie - lezala bez butow i dopiero musiala sie obuc :))
    • jerryone1 Re: Poprawa wygląda Marty z M Jak miłość 31.05.12, 13:13
      Chyba kineskop Ci się psuje :).
      • gazeta_mi_placi Re: Poprawa wygląda Marty z M Jak miłość 31.05.12, 16:10
        :D :D :D
    • stary.inkwizytor Wspomnienie 31.05.12, 19:47
      Było to dawno, w 1995 lub w 1996 r...
      Chodziłem na kurs prawa jazdy, a wśród uczestników była śliczna dziewczyna w powłóczystych, długich spódnicach... Delikatna, taka z innej bajki...Na zajęciach teoretycznych zadawała masę pytań, na co instruktor odpowiadał zniecierpliwieniem i arogancją. Zainterweniowałem i stwierdziłem, że ma prawo do pytań, a instruktor ma obowiązek na nie odpowiadać, bo taka jest jego rola. Podziękowała mi serdecznie...
      Po powrocie do domu, włączam telewizor, a tam emitują seans teatru telewizji, w którym, ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu, gra ta śliczna dziewczyna z kursu, jak się potem okazało Dominika Ostałowska. Nadal jest śliczna...
      • jerryone1 Re: Wspomnienie 31.05.12, 21:52
        Może czas rzucić narkotyki?
        • stary.inkwizytor Re: Wspomnienie 31.05.12, 22:35
          jerryone1 napisał:

> Może czas rzucić narkotyki?

Twoje uzależnienie, twoja decyzja.
          • gazeta_mi_placi Re: Wspomnienie 01.06.12, 18:39
            Ha ha, dobra riposta :-)
          • jerryone1 Re: Wspomnienie 01.06.12, 22:33
            Gust jak ch..j, każdy ma swój, ale są granice estetyki. W którym miejscu pani Jajecznica jest choć troszkę ładna?
            • stary.inkwizytor Re: Wspomnienie 02.06.12, 05:56
              jerryone1 napisał:

> Gust jak ch..j, każdy ma swój...

Widocznie masz miniaturkę, bo gustu nie masz za grosz:)
    • mabingo Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 01.06.12, 16:37
      tak, chyba tylko ty to zauważyłaś.
    • florencja29 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 05.06.12, 11:56
      Ja tez miałam okazję spotkać Dominikę Ostałowską i zamienić z nią kilka słów. Było to w 2008 r. i muszę przyznać, że telewizja częściowo odbiera urodę. Dominika miała wówczas jeszcze ciemne włosy (krótkie) - był taki moment i wydała mi się b. ładna i filigranowa (na prawdę). I zdziwiłam się, bo w TV wyglądała dużo gorzej. A poza tym w kontakcie "na żywo" była b. sympatyczna. Ja też obecnie zauważam, że ogólnie wygląda trochę nieciekawie, ale zrzucam to na karb tego, ze ona po prostu na nie wygląda ciekawie na małym ekranie. Oczywiście poza kolorem włosów, bo ten jest koniecznie do poprawienia.
      • czekolada72 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 05.06.12, 13:15
        Pare dni temu trafilam na powtorke odc Rodziny Zastepczej, gdzie pojawila sie DO w czarnych wlosach i wygladala wrecz... bosssssko, a na pewno - drapieznie ;)
        • marslo55 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 05.06.12, 15:37
          czekolada72 napisała:
          "Pare dni temu trafilam na powtorke odc Rodziny Zastepczej, gdzie pojawila sie DO w czarnych wlosach i wygladala wrecz... bosssssko, a na pewno - drapieznie ;)"
          Niesamowite - dwie osoby wychwalają Ostałowską brunetkę, a ja na nią w tym kolorze patrzeć nie mogę. Jeśli miałabym porównać ją do drapieżnika, to takiego, który od tygodnia nie jadł i gotuje się do odejścia z tego świata.
          • florencja29 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 08.06.12, 13:25
            Ja nie wychwalam Dominiki w czarnych włosach. Mnie też ona bardziej podoba się w blond. Napisałam tylko, że ogólne o wiele ładniej wygląda w realu niż w tv. A akurat wtedy miała czarne włosy.
            • czekolada72 Re: Poprawa wygląda Martyz M Jak miłość 08.06.12, 13:43
              A mnie sie podoba duzo bardziej we wlosach czarnych niz w jajecznicy i juz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka