Dodaj do ulubionych

Brawo TVP!

13.08.12, 11:45
Od przyszłego tygodnia TVP 1 powtórzy dawno nieemitowany serial "Stawka większa niż życie". Mam wrażenie że w tej telewizji sobie kpiny urządzają, bo to lekka przesada emitować chyba trzeci albo czwarty raz w tym roku kolejną powtórkę tego serialu, mimo, że od ostatniej w TVP 2 minęło kilka tygodni. Czy to aż takie arcydzieło, że emitują to niemal non stop? Mają tak bogate archiwa, mnóstwo dokumentów, innych seriali dawno nieemitowanych, koncertów a puszczają jedno i to samo. Ileż można? Może kwit za abonament wysłać im z poprzedniego roku?
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: Brawo TVP! 14.08.12, 08:19
      Bo widzowie nieustająco lubią ten serial. I tyle. Jest tyle innych kanałów. Nie musisz oglądać.
      • shatmach Re: Brawo TVP! 14.08.12, 10:00
        Prawda jest taka, że ludzie to wciąż oglądają. Są kolejne powtórki i gromadzą przyzwoitą widownię więc TVP (ale nie tylko) woli dać taki zapychacz który wygeneruje nie zawiedzie jeśli chodzi o oglądalność.
        • marslo55 Re: Brawo TVP! 14.08.12, 16:54
          shatmach napisał:
          "Prawda jest taka, że ludzie to wciąż oglądają. Są kolejne powtórki i gromadzą przyzwoitą widownię więc TVP (ale nie tylko) woli dać taki zapychacz który wygeneruje nie zawiedzie jeśli chodzi o oglądalność."
          Wolę obejrzeć po raz pięćsetny "Stawkę..." niż po raz pierwszy "Wszystko przed nami" czy inny nowy serial TVP. Odgrzewane dania mają swój urok. Dziś oglądałam "Noce i dnie", które znam na pamięć, ale - choć wiem, że to nienormalne - Tomaszek mówiący "Ja wcale nie kłamię, mamo" za każdym razem śmieszy mnie bardziej.
          • batutka Re: Brawo TVP! 14.08.12, 18:55
            Matko, niedługo lodówkę otworzę i Klossa zobaczę :-/
            Na TVP HD Stawka leci non stop. Kończy się i znów zaczyna. Za każdym razem, kiedy włączam tvp HD leci właśnie Kloss. Niedawano był ostatni odcinek i znów od początku :-/
            • zuzanna807 Re: Brawo TVP! 15.08.12, 11:40
              Stawka leci też nieustannie na Kino Polska! Od wielu, wielu miesięcy od początku do końca i od nowa!
              • 5andrzejm Re: Brawo TVP! 15.08.12, 12:40
                tak,i to niesamowity ewenement na skalę światową chyba,że serial cieszy się niezmienną popularnością od daty premiery czyli od 1968 r.ubiegłego wieku / 44 lata!/. Podobnie jak Czterej Pancerni -jeszcze starszy serial,pierwsza seria premiera 1966 r.
                • 5andrzejm Re: Brawo TVP! 15.08.12, 18:07
                  a jeszcze dodam,że poza wymienionymickanałami tj.TVP1,TVP2,TVP HD i Kino Polska również Stawkę emituje aktualnie także jeszcze kanał TVP Seriale.
                  • kasiamilan Re: Brawo TVP! 19.08.12, 16:01
                    a mnie za każdym razem "rozwalają" teksty, że jest oglądalność JASNE!!!
                    niezmiennie uważam, że to zapychacze i tyle, jak Pawlaki, Janosik, Czterej Pancerni, Nikodem czy Czterdziestolatek i możnaby napisać o tym na ich nową stronę:
                    www.tvp.pl/o-tvp/kontakt
                    ale wiadomo, że to NIC nie da i w przyszłym roku w wakacje, ba! na Boże Narodzeniu już runda od nowa!!!!
                    a dobre dokumenty o 0:50, nie piszę, że dobre filmy, bo kiedyś się zdarzały, teraz takowych w TVP nie ma
                    • kkokos Re: Brawo TVP! 19.08.12, 16:34
                      kasiamilan napisała:

> a mnie za każdym razem "rozwalają" teksty, że jest oglądalność JASNE!!!
                      > niezmiennie uważam, że to zapychacze i tyle

to, że ty i twoja koleżanka z ławki nie oglądacie, to nie znaczy, że nie oglądają tego dzikie tłumy.
                      oglądają. a to, że tobie się to nie mieści w głowie, to twój problem.
                      • the_dzidka Re: Brawo TVP! 20.08.12, 09:37
                        Ale przyznasz, że w kontekście zapychadeł w primetime uwaga o puszczaniu dobrych pozycji po północy jest słuszna?
                      • kasiamilan Re: Brawo TVP! 20.08.12, 20:36
                        kkokos napisała:

> kasiamilan napisała:
                        > to, że ty i twoja koleżanka z ławki nie oglądacie, to nie znaczy, że nie ogląda
                        > ją tego dzikie tłumy.
                        > oglądają. a to, że tobie się to nie mieści w głowie, to twój problem.

wiesz, nie pisałam nic o mojej głowie czy pomieści to czy nie, ogarniam na czym polega zapychanie dziur, i co to jest ramówka letnia, wierz mi!!!!!!
                        bła ha ha ha, chciałabym zobaczyć te dzikie tłumy oglądające np. STAWKĘ, na każdym możliwym kanale po raz 84 , czad!!!!!!
    • ami_lii Re: Brawo TVP! 20.08.12, 19:07
      Rozumiem że powtarzanie w kółko "Czterech pancernych i psa" już się znudziło?
    • michal_82 Re: Brawo TVP! 28.08.12, 22:58
      Dla tych, który przegapili fakt, że "Stawka" emitowana jest teraz w TVP1 mam dobrą wiadomość :) Serial ten będzie także emitowany w każdą niedzielę o 10:05 w TV Polonia. Zaczynają od 9 września :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka