lilith76 13.11.12, 09:11 Przepraszam za głupie pytanie - ale odkodowane są odcinki na stronie www, czy antenie stacji? Wczoraj myślałam, że to drugie i miałam czarny ekran tv, a komp w domu mam z marnym wyposażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt_banco Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 13.11.12, 09:14 Jest na stronie: www.hbogo.pl/#/Media/c47fe9b0-ef70-45b7-a934-819a7bea41d9/b54f8a00-39cd-4d69-bf4b-50692e252665/1f7444b1-a6a5-4c80-80eb-d0c6e48c5910 Tez nie wiedzialem i czekalem w TV, ale Faszyna pomogla ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_may Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 13.11.12, 09:17 Na pewno są na kanale HBO w tv, wczoraj oglądałam o 22.00 normalnie w telewizorze, natomiast widziałam też reklamę HBOGO w necie i gdy weszłam na tę stronę, to można było odtworzyć serial, ale nie wiem, czy to była pełna wersja, ale podejrzewam, że te pierwsze 5 odcinków będą dostępne powszechnie, tak coś mi się obiło o uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 13.11.12, 09:30 Wczoraj o 22.00 na HBO (Multimedia) miałam czarny ekran :/ Może jeszcze sprawdzę dziś na analogu. Nie wiem, czy to kwestia dostawcy? Z kompem nie dam sobie rady, będę musiała coś ściągać, instalować. Mam wszystko stare. Odpowiedz Link Zgłoś
faszyna Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 13.11.12, 09:40 Na pewno to "kwestia" albo raczej wina dostawcy. Myslę, ze odkodowanie technicznie jest po stronie dostarczyciela sygnału. Ja nie mam w swoich ofertach opłaconego dostepu do HBO i tym razem tez nie miałam odkodowanego filmu. A przy BT1 miałam... Moim zdaniem tu jest jak z promocyjną ceną na produktach: jeden sklep sprzedaje w tej cenie, a drugi wedle uznania. A co do linku na net, to nie tyle moja zasługa, ile zasługa HBO, ze się reklamowało na stronie jakeigoś portalu i przypadkiem tę reklamę wieczorem znalazłam. W kazdym razie szkoda, ze tak szumnie reklamowane odkodowanie okazało się niewypałem. Odpowiedz Link Zgłoś
faszyna Cielecka 13.11.12, 23:02 Chciałoby sie powiedzieć, luźno cytujac Tuwima: "Cielecka i wie się wszystko". Swietnie zagrana scena w I BT2. I nie mogłam sie oprzec myslom, ze zyciowa sytuacja bohetarki przypomina prywatną sytuacje aktorki. Skąd takie natrętne skojarzenie? Bo gra, jakby była swoją postacią? Odpowiedz Link Zgłoś
matt_banco Re: Cielecka 13.11.12, 23:12 No ... Cielecka. Ale jest tez co i jak grac. Obejrzalem 2 ... podoba mi sie, ze polska wersja "odjezdza" w swoja strone. Mlody chlopak z "2" no, no, no ... no, ale trudno sie dziwic, skoro caly koncept oparty na aktorach, to nie mozna sie bawic w "amatorke". Az mnie kusi aby zobaczyc "zderzenie" Radziwillowicza z Gajosem ... ale zostawie to sobie na jutro. Przyjemnosci trzeba dozowac. Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 14.11.12, 06:37 Czy ktoś z Was wie może, dlaczego tego serialu nie wydają na DVD? Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 19.11.12, 14:14 No, właśnie, chciałam swojej mamie kupić pierwszą serię na gwiazdkę, ale wychodzi na to, że dystrybutor ma w d... takie okazje. Za rok to niech sobie już sobie sami będą oglądać, bo każdy kogo to interesowało już zdąży obejrzeć tak czy owak. To tak a propos słynnego niepłacenia za dobra kultury. Kompletny rozjazd między oczekiwaniami rynku, a podażą (logiczne wydawałoby się wydanie pierwszej serii na dvd przy okazji promowania serii drugiej, jakieś zainteresowanie to generuje). Ale nie, wolą sobie pomękolić jak im ciężko. No to niech sobie mękolą, ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 14.11.12, 09:33 Dopytałam się na infiolinii Multimedia, ale słyszałam tylko jak z taśmy "nie ma pani wykupionego pakietu, nie ma pani wykupionego pakietu". Poprosiłam konsultantkę o zdefiniowanie terminu "odkodowany program" i dlaczego mam zapłacić, żeby obejrzeć coś co jest pokazywane za darmo, ale że jako nie było tego w skrypcie, czy na szkoleniu, to rozbiłam się o milczenie :) Ręce mi opadły i odpuszczam sobie ten serial. Od stycznia Multimedia też :) Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 19.11.12, 21:40 Odkodowane było ale na HBO 2. Przynajmniej w Cyfrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Odkodowane "Bez tajemnic" (HBO) 19.11.12, 21:44 aaa dopiero teraz zauwazylem, że to o I sezon chodzi Odpowiedz Link Zgłoś