piotr7777 21.05.14, 17:30 Nie wiem czy zauważyliście, ale skoro Michał Łagoda ma zginąć, to wychodzi na to, że całe rodzeństwo (Maria, Marta, Marek i Małgosia) straciło swoich pierwszych partnerów. I to w nagłych i gwałtownych okolicznościach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemowa Re: MjM - fatum Mostowiaków 22.05.14, 08:42 Tak, to prawda. Wszystkie nieszczęscia świata na nich spadają. Powinni nazywać się nie Mostowiak, a Hiob. Ale z drugiej strony zawsze też i spadek w odpowiednim momencie z nieba spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: MjM - fatum Mostowiaków 22.05.14, 10:09 Z tego, co czytałam, akurat Małgosia nie zdąży się nacieszyć faktem, że i ją fatum objęło. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: MjM - fatum Mostowiaków 22.05.14, 22:43 Nie mogę nic powiedzieć, albowiem nie mam pojęcia, co z tego, co czytałam juz się wydarzyło, a co jest dopiero w planach, a co nie wydarzy sie nigdy ;) Od lat nie oglądam MjM, wiedzę czerpię wyłącznie z tego forum i podpinanych od czasu do czasu linków. Nawet się zdziwiłam, że pani z Play nadal nie jest Myszą, a głośno o tym od miesięcy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: MjM - fatum Mostowiaków 23.05.14, 08:21 Pani Szatan od Playa nie bedzie Mysza. Jest ich opiekunka Polka I juz byla wspominana w dialogach w MJM Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: MjM - fatum Mostowiaków 23.05.14, 12:42 Teraz też to wiem. Ale miała być, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: MjM - fatum Mostowiaków 23.05.14, 13:18 TVP specjalnie namieszala :). Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: MjM - fatum Mostowiaków 23.05.14, 14:16 I bardzo dobrze, źle trawię panią Szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: MjM - fatum Mostowiaków 23.05.14, 15:59 Ale grać w serialu będzie. Odpowiedz Link Zgłoś