Dodaj do ulubionych

ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki..

IP: *.elpos.net 22.02.05, 21:10
jednak to prawda, że nie można przeginać w żadną stronę. Solarium, tona make-
upów robią jednak swoje z cerą. Ta dziewczyna ma może 22 lata a wygląda
minimun na 28. No scena łóżkowa uwypukiła je na całego.

Pomijam fakt powszechnie znany, ze Wera R. beznadziejną aktorką moim zdaniem
jest, a właściwie nie jest nią w ogóle.
Obserwuj wątek
    • Gość: pereszczako Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:12
      Strasznie absurdalnie brzmiał dzisiaj tekst Chochoła do Rosati: 'powinnaś
      zostać aktorką, a nie isc na ASP!'
      • delia_v Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 22.02.05, 22:09
        oj tak, to było boskie!;) omal z krzesła nie runęłam
    • Gość: baśka Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:06
      o wypraszam sobie, mam 28 i takie cóś nie sterczy mi pod okiem. Stawiam na 48
      • Gość: aga Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.elpos.net 22.02.05, 22:26
        kochaniutka, ja mam 27 i chyba z niedoboru kosmetyków też mi nic takiego nie
        sterczy. Może jakbym tak dbała o siebie jak wera to by mi dawali z 10 więcej. A
        tak mam cerę nie niedokskonałą, ale młodziej wyglądam z pewnością.
        • Gość: jasiek Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: 12.21.160.* 22.02.05, 22:29
          a o jaki film chodzi ?
          • grimsrund Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 22.02.05, 22:46
            Nie film, jeno największy polski serial - "M jak Miłość". A zaległości
            zmarszczkowe radzę nadrobić jutro rano, przy okazji powtórki odcinka :)
            • lezka_z_posen Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 22.02.05, 22:47
              grimsrund napisał:

> Nie film, jeno największy polski serial - "M jak Miłość". A zaległości
              > zmarszczkowe radzę nadrobić jutro rano, przy okazji powtórki odcinka :)

serial wszechczasów,jak to mawia caryca Ninoczka:)
      • Gość: liza Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:39
        No muszę Ci powiedzieć,że ja mam 48 i jak na razie nic mi sie nie marszczy.Ale
        ja jestem ze zdrowego chowu lat 60-tych i 70-tych i wtedy się tak nie
        pacykowałyśmy i po solarkach nie biegałysmy.Konserwowały nas
        twarde ,socjalistyczne czasy kremu Nivea i innych równie ekskluzywnych kosmety-
        ków.Do dzisiaj zresztą do solarium nie chodzę i trzymam się w formie.
    • Gość: Halszka Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:51
      On mi przypomina to babsko
      www.filmpolski.pl/z1/25o/7325_1.jpg
      Nawet te "środki ekspresji" ma tak samo wystudiowane
      Tylko miedzy nimi jest chyba z ćwierć wieku różnicy...
    • bm_ka Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 23.02.05, 09:05
      tak czy owak Wera osiągnęła to o co biega w branży w ktorej się obraca - gadamy
      o niej i piszemy od pewnego czasu. Czy dobrze czy źle - nie ma znaczenia.
      Weronika jest świetna! Cenię ją za starania o 'bycie na językach', wyliczę tu
      romans z golonką i fryzurę i 'bywanie z mamusią na salonach' i stroje i makijaż
      a nawet pomagają jej wymyślone przez nasze forum, zmarchy pod oczami bo tak
      naprawdę wszyscy wiemy że to nie są zmarszczki lecz ,ten typ tak ma' od
      maleństwa począwszy, nieprawdaż dziewczyny? ;-)
      • Gość: daro Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 01:00
        może pije biedaczka z naszego powodu to jej napuchły banie pod oczami???
        • qian Spójrzcie na to ;-) 24.02.05, 15:02
          www.vipnews.pl/__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/53_file.jpg

www.vipnews.pl/__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/59_file.jpg
          • qian Re: Spójrzcie na to ;-) 24.02.05, 15:04
            Cuś mi linki nie wyszły ;-(
            www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/53_file.jpg

www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/59_file.jpg
            • gianni_vonsacze Re: Spójrzcie na to ;-) 24.02.05, 15:06
              qian napisała:

> Cuś mi linki nie wyszły ;-(
              > www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/53_file.jpg
              >
              > www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/59_file.jpg

jesoooooo - nie strasz ludzi!!! To z Kubą powalające...
              no i respect dla Maksia Kolonko mam od dzisiaj duży ;))
              • anieczkapoleczka Re: Spójrzcie na to ;-) 24.02.05, 15:13
                A ja myślałam, że Kubuś to takie małe niewyrośnięte chucherko, a tu proszę...chłop jak dąb. Zdjęcie powalające, tylko po cholerę Wera ten tapir na głowie nosi, skoro wczoraj wyraźnie słyszałam w reklamie "zawsze chciałam mieć proste włosy"....
                • gianni_vonsacze Re: Spójrzcie na to ;-) 24.02.05, 15:16
                  anieczkapoleczka napisała:

> tylko po cholerę Wera ten tapir na głowie nosi
                  > , skoro wczoraj wyraźnie słyszałam w reklamie "zawsze chciałam mieć proste
                  włos
                  > y"....
                  >

pewnie Max lubi ją czochrać i tu i tam...
                • hanas Re: tapir- 13.03.05, 16:53
                  a ten tapir to nie jest właśnie efekt prostowania włosów ,jeżeli można coś
                  samemu zrobić aby się oszpecć to właśnie jej wyszło.
                  • Gość: martaa Re: tapir- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:08
                    ano dziewczyna swoim tapirem dodaje sobie kilka centymetrow. nie jest wysoka, a te wlosy powoduje, ze wyglada troche wyzej. swoja droga, bez zbednego makijazu jest piekna kobieta. widuje ja bardzo czesto na silowni. wiele z nas moze jej pozazdroscic wygladu (tylko bez tego strasznego makijazu)
                    • Gość: Ain Re: tapir- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 00:24
                      Ja tam Were lubię, nawet z jej tapirem.
    • mamoni.mamona Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 16.03.05, 09:46
      az dziw, bo nie znam dziewczyny w jej wieku, która wyglada tak staro jak ona
      ewenement na skalę światową:)
    • cherryblossom Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. 17.03.05, 16:19
      Gość portalu: aga napisał(a):
      Ta dziewczyna ma może 22 lata

ma 20.
      • Gość: kejtlin Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:44
        jest z 9.01.1984r. ale stara jak dziad
        • Gość: kejtlin Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.swidman.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:55
          chciałam powiedzieć że wygląda staro jak dziad
          • Gość: gosia Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:12
            dla mnie to ona w mjm ostatnio jak kocmołuch wygladała, choć to nie kwestia
            tego, ze jakas brudna byla czy co, tylko tak jakoś. a ta jej fryzura, to
            rzeczywiscie chyba fryzjer jej nie lubi
            • Gość: biedronka Re: ależ wera R. miała dzisiaj zmarszczki.. IP: *.aster.pl 22.03.05, 00:00
              Proponuję żeby sobie zrobiła maseczkę ze świeżej spermy Działa rewelacyjnie,
              nie to cc te kremy VICHY w reklamie telewizyjnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka