Gość: kij IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 22:22 Jaki program telewizyjny jest waszym ulubionym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Pytanie dotyczące telewizji 24.02.05, 22:36 seriale tylko seriale a jaki jest Twoj ulubiony serial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Pytanie dotyczące telewizji IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 22:39 Przepraszam bardzo pomyliłem fora. Mam nadzieje, że odpowiednie osoby zareagują na moje łamanie regulaminu, mówiącego, gdzie, co i komu wolno... Ottku czy w drugą strone też jesteś taki konsekwentny? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Pytanie dotyczące telewizji 24.02.05, 22:42 Powinieneś być zabanowany przynajmniej na miesiąc. Po co te prowokacje? Odpowiedz Link Zgłoś
cotypowiesz Re: Pytanie dotyczące telewizji 25.02.05, 11:33 Zastanawiam się czemu ten wątek jest tutaj, nie wiem czy szanowny pan ottek wie ale jest coś takiego jak forum TELEWIZJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Pytanie dotyczące telewizji 25.02.05, 11:36 a dlaczego ten watek trafił tutaj? czy na forum TV nie można juz użyc slowa na s? a ja użyje - SSSSSSSSSSSSSobota a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Pytanie dotyczące telewizji IP: *.crowley.pl 25.02.05, 12:04 proszę uprzejmie udać się na forum Telewizja nie rozumiem jak można zasmiecać to forum nieopowiednimi wątkami, człowiek chce cos przeczytać i proszę musi się przedzierać przez nie tematyczne wątki. Mam nadzieje że administracja coś z tym zrobi, poniewaz jest to pogwalcenie zasad regulaminu. Pzdr dla wszsytkich, KIRA;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pytanie dotyczące telewizji 25.02.05, 12:06 w zwiazku z tytulem i zawartoscia tego watku postuluje o przeniesienie go na forum tv.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Pytanie dotyczące telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:46 JA BYM PRZENIÓSŁ DO DZIAŁU sajensfikszyn... albo FORUM HUMORUM...ulubiony program...HA! w naszej tetelwizji!!! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Pytanie dotyczące telewizji 25.02.05, 22:59 scoutek napisała: > w zwiazku z tytulem i zawartoscia tego watku postuluje o przeniesienie go na > forum tv.... i to koniecznie natychmiast. Umieszczenie takiego wątku na tym forum jest naruszeniem netykiety i kwalifikuje się do umieszczenia na conajmniej 48 h w Oślej Ławce. Z serialowym pozdrowieniem "eM jak eM nie dajmy siem"! Odpowiedz Link Zgłoś