Gość: ikka IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 27.02.05, 14:03 Pamieta ktos ten serial? Lecial na dwojce kilka lat temu:) co o nim powiecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Miami Sands 27.02.05, 14:33 Pamiętam, oglądałem początkowo (kilkadziesiąt odcinków, a serial miał kilkaset). Serial klasy C, a może nawet niżej, ale chciałem wiedzieć jak to się skończy. Jednak tak się dłużył, często w jednym odcinku nic się nie wydarzyło, że zrezygnowałem. Gra akorska była gorzej niż beznadziejna. Chyba oglądałem potem ostatni odcinek po kilkudziesięciu przerwy i wiedziałem prawie wszystko o co chodzi. Zdaje się, że ten pan rodu się zabił... A na tego ich prawdziwego synka nie mogłem patrzeć. Typowa morda szuji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Miami Sands IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:14 Miami Sands rzeczywiscie bylo beznadziejne.To nie byla regularna ani prime time soap tylko cos w stylu telenoweli latynoskiej,sztuczne do granic no i akcja dziala sie nie bez powodu w Miami.Bylo tego 110 odcinkow.Gral tam James Hyde- znany glownie z PASSIONS. Odpowiedz Link Zgłoś