Gość: nadine IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 23.04.05, 15:57 włanie obejrzałma 1 odcinek i...sama nie wiem....troche dziwny ten serial.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kala Re: Angels in America IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 16:44 Haha...Schizowy, to prawda. Z resztą do końca nie wiesz o co chodzi, a zakończenie jest w ogóle rozwalające. Ale fakt faktem- pozostaje w głowie. Właśnie mam zamiar kupić dvd by obejrzeć sobie jeszcze raz, całość, w skupieniu. teraz zapewne odbiór będzie inny niż za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadi Re: Angels in America 24.04.05, 19:20 a DVD jest juz dostępny? premiera w PL byla przekładana kilka razy jesli jest, to jaki jest mniej wiecej koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Angels in America 24.04.05, 19:30 szukanie nie boli: www.merlin.com.pl/frontend/towar/392636 miało być taniej, potem wraz z przekładaniem premiery drożało :) ale na allegro znajdziesz i tak jeszcze w niższej cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki Re: Angels in America 24.04.05, 13:46 nie,ale od czego jest net :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Angels in America 24.04.05, 14:34 e tam, net :) jakoś nie mam przekonania do seirali ściąganych przez emula czy kazze, w ogóle nie bawi mnie oglądanie filmów/seriali na ekranie komputera (wiem, mogę sobie podłączyć do tv, ale to też jakoś mnie nie kręci) ostatnio kupiłem sobie dwie serie na dvd pewnego serialu, napisy mam co prawda po angielsku, bo nie ma i pewnie nie będzie polskigo wydania, ale miło się ogląda :) Odpowiedz Link Zgłoś