Dodaj do ulubionych

ehhh Robercik...

02.06.05, 22:12
jakie są Wasze opinie na temat Roberta Gonery? dla mnie jest on
najprzystojniejszym aktorem, dla którego można śmiało głowę stracić...
Obserwuj wątek
    • Gość: ABC Re: ehhh Robercik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:15
      Co ty, Robi, sam do siebie piszesz, a feeeeeeee.......!!!
      • Gość: oj Re: ehhh Robercik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:30
        w czasach gdy był młodziutki ( Romeo i JUlia z fraszyńską) można na niego było
        patrzec bez wstrętu , teraz coraz bardziej zdecydowanie przypomina Mongoła ze
        stepów pod Ułan - Bator , staje sie nieapetyczny
    • gocha221 Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 10:53
      nieapetyczny to dobre określenie,ale dla mnie zadelikatne.
      Moim zdaniem wyglada jak niedomyty, przepalony i przepity lump.
    • married Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 11:24

Chyba wolałam go z brodą i z wąsami. Teraz mi się nie podoba. I te włosy...
      jakieś takie... nijakie. Za długie.
      • Gość: Bleeeeeeeeeeee Re: ehhh Robercik... IP: *.future-net.pl 03.06.05, 12:05
        Gocha, dobre określenie - nieapetyczny i taki jakiś..... zmięty, niedomyty,
        niewyrażny! To nie mój typ mężczyzny dlatego mówię o nim bez emocji ale mogłam
        na niego patrzeć w pierwszych odcinkach Mjm ale teraz stanowczo mówię NIE!
        • irenka82 Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 12:23
          fajny byl w grach ulicznych,potem to juz tylko kudlate wloski widzialam
    • uma.t Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 13:51
      widzialam go na żywca jak wcinał bułe, nic specjalnego taki flejtuchowaty z deka
      • Gość: Vachovsky Re: ehhh Robercik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:46
        No i do tego kurdupel...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka