svenja1 02.06.05, 22:12 jakie są Wasze opinie na temat Roberta Gonery? dla mnie jest on najprzystojniejszym aktorem, dla którego można śmiało głowę stracić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABC Re: ehhh Robercik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:15 Co ty, Robi, sam do siebie piszesz, a feeeeeeee.......!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: ehhh Robercik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:30 w czasach gdy był młodziutki ( Romeo i JUlia z fraszyńską) można na niego było patrzec bez wstrętu , teraz coraz bardziej zdecydowanie przypomina Mongoła ze stepów pod Ułan - Bator , staje sie nieapetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 10:53 nieapetyczny to dobre określenie,ale dla mnie zadelikatne. Moim zdaniem wyglada jak niedomyty, przepalony i przepity lump. Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 11:24 Chyba wolałam go z brodą i z wąsami. Teraz mi się nie podoba. I te włosy... jakieś takie... nijakie. Za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeeeeee Re: ehhh Robercik... IP: *.future-net.pl 03.06.05, 12:05 Gocha, dobre określenie - nieapetyczny i taki jakiś..... zmięty, niedomyty, niewyrażny! To nie mój typ mężczyzny dlatego mówię o nim bez emocji ale mogłam na niego patrzeć w pierwszych odcinkach Mjm ale teraz stanowczo mówię NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 12:23 fajny byl w grach ulicznych,potem to juz tylko kudlate wloski widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
uma.t Re: ehhh Robercik... 03.06.05, 13:51 widzialam go na żywca jak wcinał bułe, nic specjalnego taki flejtuchowaty z deka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vachovsky Re: ehhh Robercik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:46 No i do tego kurdupel... Odpowiedz Link Zgłoś