Dodaj do ulubionych

Ponawiam wątek: Chirurdzy

IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.05, 13:11
czy komuś przypadł do gustu ten serial?? Moze rozwiniemy wątek?
Obserwuj wątek
    • a.kopiko1 Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 13:28
      Mnie się bardzo podoba :) Ale i tak nic nie przebije "Ostrego dyżuru" :)
      • nann Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 17:52
        Mnie sie bardzo spodobal :)

Moglby mi ktos strescic ostatni odcinek ?
        Niestety bylam po nieprzespanej nocy (dyzur w szpitalu a jakze) i zasnelam w
        momencie gdy Grubaske z wieeelgasnym guzem wstawili do tomokomputera:(
        • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 18:51
          mnie bardzo bardzo przypadł do gustu!
          streszczam:
          ta pani miała przypięty mikrofon na wypadek gdyby chciała przerwać badanie (jak
          rozumiem gorsze samopoczucie, klaustrofobia itp.)
          ten koleś stażysta zapomniał wyłączyć swój mikrofon i skomentował jej wygląd i
          to że się doprowadziła do takiego stanu, ona to słyszała i potem powiedziała
          przy lekarzu (Burke) że nie chce żeby ten koleś stażysta był przy operacji
          przy operacji asystowali Cristina i ten współlokator dziewczyn
          w tym czasie panu po operacji serca (?) utworzył się skrzep i Izzy musi go
          usunąć (skrzep, nie pana), wzywa pagerem tego wkurzającego stażystę ale on nie
          odbiera, więc musi sama otworzyć mu klatę, cała się trzęsie, ale otwiera, szuka
          za pomocą narzędzia, w końcu wkłada rękę i rękę wyciąga skrzep, serce przestaje
          bić, ona robi masaż i pan wraca do życia
          • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 18:55
            potem przybiega do sali operacyjnej w której jest ta pani z guzem i mówi, że
            musiała operować i Burke wychodzi sprawdzić czy też dokończyć dzieła
            opieprza też zdrowo tego co mu bateria nawaliła
            wracamy do pani z guzem - nagle krew tryska, pani potrzebna jest krew, ten
            wkurzający biegnie po krew, przybiega ale już nie zdążył, pani zmarła, stoi
            smutny (sic!)
            • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 18:58
              a jeśli chodzi o Meredith to asystowała przy operacji pana z chorobą
              Parkinsona, operacja się udała!
              a na końcu czeka przed szpitalem z winem na fajnego i zabiera go na kolację czy
              cuś
              a! a dr Burke pyta Cristinę co to jest to co się dzieje między nimi, a ona na
              to - musisz to jakoś nazwać? naprawdę jesteś takim facetem?
    • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 19:00
      ja wolę Chirurgów niż Ostry dyżur - bo są świeżo upieczeni, bo jest dużo o ich
      życiu prywatnym, bo są przystojni panowie i ładne panie, bo jest ta klamra
      Meredith - mówi coś na początku odcinka i na końcu, takie wnioski
      postaci są bardzo różnorodne

• tallita Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 09.08.05, 22:14
        kaja_ napisała:

> jest ta klamra
        > Meredith - mówi coś na początku odcinka i na końcu, takie wnioski

zupełnie jak Chris o poranku ;-))))
        • Gość: B Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: 217.168.132.* 11.08.05, 15:19
          ja i moja siostra przepadamy :) już jutro :)
    • Gość: larysa Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 02:53
      Hej, możecie napisać, co było dzisiaj? Telewizor mi szlag trafił i do jutra nie
      naprawię :-(((
      • jaginger Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 13.08.05, 11:35
        Dzisiaj nie ma powtórki bo grają w siatkówkę:(((
        --------------------
        • Gość: Andy Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.chello.pl 13.08.05, 12:54
          serio?! sh!t... nie ogladalem wczoraj i wlasnie mialem obejrzeć powtorke
          dzis :/ wogole nie bedzie czy w innym terminie? chyba bede musial z neta
          sciagnac ten odc. w takim razie ...
      • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 14.08.05, 10:11
        w ostatnim odc.
        Izzy i współlokator widzą jak fajny lekarz wychodzi rano od Meredith, zwłaszcza
        Izzy jest wściekła, że Mer. będzie miała przez to łatwiej
        współlokator dziewczyn asystuje temu fajnemu, czuje od anestezjologa alkohol i
        mówi o tym fajnemu, ten go wyrzuca z sali, przychodzi Cris., też czuje ale nie
        mówi nic, anes. zasypia w trakcie, fajny go wywala, przeprasza potem współl. i
        pyta czy widział go rano wychodzącego

Izzy jest wściekła i piecze tort czekoladowy i godzą się z Mer. i Izzy mówi, że
        Mer. zakochała się

na końcu odc. Cristina sprawdza w wc czy jest w ciąży
        • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 14.08.05, 10:12
          jest
          • Gość: larysa Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:28
            Dzienx wielkie !!!
    • Gość: kasia147 Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:24
      Mi bardzo! Myżle ze nie warto porównywac go z Ostrym dyżurem bo OD było bardziej o przypadkach a tutaj jest opis przezyc i emocji Mer. I bardzo licze ze bedzie im dobrze(Mer i doktorkowi):D
      • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 15.08.05, 09:42
        zgadzam się
        chirurdzy to serial przede wszystkim o ludziach po studiach, pierwsza praca,
        niż o LEKARZACH
        profesja jest niejako dodatkiem, moim zdaniem
    • Gość: :) Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.08.05, 23:12
      I ja nie obejrzałam, nastawiłam sie na sobote, jest jakaś możliwość że Polsat
      jednak powtórzy ten odcinek??
      • Gość: zydram Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 20:10
        A ja znowu przegapiłem - poratujcie !!! Co było w ostatnim odcinku?
        • kaja_ Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 21.08.05, 20:41
          w dużym skrócie bo jutro do pracy <ściana>
          Meredith grows increasingly dissatisfied with the unknown details of Derek's
          life. Meanwhile, Alex treats Devo, a patient whose religious beliefs jeopardize
          her chances for recovery; Izzie contemplates reconnecting with her estranged
          mother; Zoey, a pregnant woman in her 40s who's been diagnosed with cancer,
          disagrees with Cristina's medical advice; and the interns are mystified by
          Cable, a patient who's being treated for seizures and who thinks he's psychic.

Cristina umawia się na zabieg. George O'Malley umawia się z pielęgniarką na
          randkę. Izzie dzwoni do matki - nie miała z nią kontaktu odkąd skończyła 18
          lat. Derek mówi o sobie Mer słów parę - że 4 siostry, pokazuje przyczepę, w
          której mieszka na własnej ziemi. I tam idą. Do przyczepy, nie ziemi.
          Chyba jeszcze tylko jeden odcinek w tej serii!
    • Gość: renata Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.05, 10:51
      nie wiecie, czy gdzies po polsku moge sciagnac/kupic ten serial? strasznie mi
      sie podobal, ale nie widzialam wszystkich odcinkow. dla mnie to taka ally
      mc'beal, tylko ze skalpelem:)
    • tamara23 Re: Ponawiam wątek: Chirurdzy 07.10.05, 18:54
      witam
      nie było mnie w kraju ze cztery tygodnie i już nie mogę znaleźć tego filmu :(((
      czy go zdjęli bo miał słabą oglądalność?
      btw wakacje i w dodatku piątek wieczór to nie jest najlepsza pora na "robienie
      oglądalności", ale serial był ok
      czy ktoś zna plany Polsatu dot. tego serialu? A może coś przegapiłam?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka