Gość: Deborah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:18 Polska TV mogłaby wznowić emisje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Miasteczko Twin Peaks 22.08.05, 12:47 wydaje mi sie, ze jakos niedawno Twni Peaks bylo w ktorejs komercyjnej stacji niestety pocieli to reklamami i caly klimat diabli wzieli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deborah Re: Miasteczko Twin Peaks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:02 Tak,zgadza się,pare lat temu bodajże Polsat2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DżudLoł Re: Miasteczko Twin Peaks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:37 TVP nie wznowi tego serialu "gdyż nie odpowiada on misyjnej roli tvp oraz nie obserwuje się zainteresowania wznowieniem ww. serialu" to z pewnej notki krążącej swego czsu po woronicza... a tak w rzeczywistości to nie ma targetu na ten serial i to jest problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deborah Re: Miasteczko Twin Peaks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:37 :( TVP is shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corvus_corax Re: Miasteczko Twin Peaks IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.05, 18:37 W 2001 i w 2003 roku "Miasteczko Twin Peaks" było emitowane na CT 2 (stacja czeska,odbierana na Dolnym Śląsku) zawsze we wtorki ok. 21:30 lub 22:30. Jedyną wadą był czeski dubbbing. Cóż, nie ma co liczyć na to, że jakaś polska stacja wznowi emisję, lecz po prostu należy wziąć sprawy we własne ręce. Dla chętnego nic trudnego biorąc pod uwagę, jakie możliwości daje net. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Miasteczko Twin Peaks 07.09.05, 12:58 faktycznei serial był super, choc pod koniec trochę to wszytsko juz było naciągane, nie rozumiem dlaczego zawsze w każdym serialu tak się dzieje, Odpowiedz Link Zgłoś
homer1981 Re: Miasteczko Twin Peaks 09.09.05, 13:59 Do zdobycia wszystkich odcinkow na CD-R zostały mi już tylko 2 odcinki :) W koncu bedę mógł sobie przypomniec na spokojnie ten wspaniały serial :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramirez Re: Miasteczko Twin Peaks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:37 wiecie skąd można z netu ściągnąć odcinki Twin Peaks??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Miasteczko Twin Peaks 13.09.05, 15:46 Krążyły plotki, że David Lynch planuje stworzyć film telewizyjny, poświęcony agentowi Cooperowi (w jego rolę wcieliłby się, naturalnie, Kyle MacLachlan). Film nie miał być jednak powiązany z Twin Peaks. Lynch te rewelacje zdementował, a szkoda, bo z chęcią obejrzałbym ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaninanina Re: Miasteczko Twin Peaks 14.09.05, 09:38 Ja mam wszystkie odcinki Twin Peaks :) Niesamowita atmosfera serialu! Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Re: Miasteczko Twin Peaks 15.09.05, 00:31 Chryste,nino droga,skadzes ty to wziela! ja sie uganiam jak ten kot z pecherzem i dotychczas znalazlam jedynie w jednym sklepie 5 odcinkow na dvd w kosmicznej cenie 37euro! a moze wie ktos gdzie mozna znalezc muzyke do serialu? ------ TURCJA... www.forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15367 Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Miasteczko Twin Peaks 15.09.05, 10:21 users.nethit.pl/forum/read/divx/3654539/0/ Trzeba sobie radzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Miasteczko Twin Peaks 15.09.05, 10:23 Co do muzyki - poszperaj po Allegro, zajrzyj do sklepu Merlin albo skorzystaj z sieci p2p SoulSeek :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś